- 14 Mayıs 2013
- 1.489
- 2.117
- 103
beklicem
doktor fobim var
çok fazla gitmek istemiyorum beklicem biraz daha
bu ay olmazsa incir havuç kürünü harfiyen uygulamayı düşünüyorum. ben de çok işe yarıyo
Ben bu ay soğan kürü yaptım ama yumurtam çatlayınca bıraktım bu seferde büyüyüp kiste dönülür diye korktum açıkçası :) Eşime çakşır aldım ben bi de bu ay onu içiyor 1 lt bitti bile
Allah'ım eşler de çekmemiştir bizden çektiği kadar.
Esimle tartistik bi kaç gündür hep sorun hep sorun tam yumurtlama haftasında biktm artik valla + sinav var hafta sonu berbat durumdayim.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Herkese merhaba, umut dolu bi hafta olsun inşallah...Benim yeniden kanamam başladı sanırım asıl şimdi reglim başladı, üç dört gün boyunca az az geliyor demiştim ya ben bu ay öyle geçecek sanmıştım bu nerden çıktı anlamadım bu ay nolduysa bana...
hafta sonu benmde sınavım var Allah kolaylık versin tüm sınava gireceklere inşallah...
eşinle sorunlarını cemre ile yazışmandan okudum Allah aranızdaki muhabbeti ve sıcaklgı artırsın.. biz bayanlar erkeklere göre daha ince düşünceli ve kırılganız bazen hatta cogu zaman bizi anlamaları imkansız oluyo bu yüzden...inşallah eşin senin hislerin anlar...tabii bu süreçte seni anlamadıgını bildigin için seninde bazen haklı olsanda ona daha ılımlı olman gerekebilir...
ya bu evlilik bi sanat işi resmen yaaa
hakkında hayırlısı olsun yaa insanın dengesi b şaştımı biraz zor yaa herşey birbirne karışıyo :)
ama olsun olumsuz bişeyin yok doktor dedi sonuçta demekki düzeninde degişiklikler oldu ya da vucudun yeni degişimlere hazırlanıyor :)
selam kızlar:)
bugun keçiboynuzu küründe 5.günümüz.benimki sabah akşam yerinde duramıyorinş spermleride artıyordur:) eşlerinde isteksizlik olanlar kesinlikle bu kürü uygulamalı.benimkinde zaten öyle bir problem yok sukur.hız ve sayıda artış göstermesi için başladık inş faydalı olur.
İyi aksamlar zehrenur bu kuru nasi yapiyorsun denemekte fayda var
Günaydin arkadaşlar :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bi günaydında benden olsun herkese :))
Günaydın.
nedir son durum Vitae ?
günaydın kızlarrrrrr :) nasılız bakalımmm ben tedirginim biliyosunuz batım 1 haziran ve ben hala adet olmadım olacak gibide değilim karnım kasıklarım ağrıyo ama yok bişey :) bugün koştur koştur erkenden hastaneye gittim kandan baktırıyım die laboratuvarda hormon makinası bozukmuş bnm şansımdan yaaabatımdan bir gün önce test yaptım negatif çıktı şimdi korkuorum tekrar yapmaya ne yapcam yaaaaa
günaydın kızlarrrrrr :) nasılız bakalımmm ben tedirginim biliyosunuz batım 1 haziran ve ben hala adet olmadım olacak gibide değilim karnım kasıklarım ağrıyo ama yok bişey :) bugün koştur koştur erkenden hastaneye gittim kandan baktırıyım die laboratuvarda hormon makinası bozukmuş bnm şansımdan yaaabatımdan bir gün önce test yaptım negatif çıktı şimdi korkuorum tekrar yapmaya ne yapcam yaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?