Fe Sabrun Cemil...Her ay umut doluyuz diyenleri beklerim :)

bu ay olmazsa incir havuç kürünü harfiyen uygulamayı düşünüyorum. ben de çok işe yarıyo

Ben bu ay soğan kürü yaptım ama yumurtam çatlayınca bıraktım bu seferde büyüyüp kiste dönülür diye korktum açıkçası :) Eşime çakşır aldım ben bi de bu ay onu içiyor 1 lt bitti bile

Allah'ım eşler de çekmemiştir bizden çektiği kadar.

Napalım ama elimizden geleni yapıyoruz canım yeter ki olsun diye Onun tadıda çok kötüymüş ama sesini çıkarmadan içiyor neyseki bi de içmese onunla uğraşmak zorunda kalırdım İnciride her gün yiyorum etkisi oldu mu bilmiyorum normalde pkoyum ama çatlama sorunum olmuyordu

Esimle tartistik bi kaç gündür hep sorun hep sorun tam yumurtlama haftasında biktm artik valla + sinav var hafta sonu berbat durumdayim.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

hafta sonu benmde sınavım var Allah kolaylık versin tüm sınava gireceklere inşallah...
eşinle sorunlarını cemre ile yazışmandan okudum Allah aranızdaki muhabbeti ve sıcaklgı artırsın.. biz bayanlar erkeklere göre daha ince düşünceli ve kırılganız bazen hatta cogu zaman bizi anlamaları imkansız oluyo bu yüzden...inşallah eşin senin hislerin anlar...tabii bu süreçte seni anlamadıgını bildigin için seninde bazen haklı olsanda ona daha ılımlı olman gerekebilir...
ya bu evlilik bi sanat işi resmen yaaa

hakkında hayırlısı olsun yaa insanın dengesi b şaştımı biraz zor yaa herşey birbirne karışıyo :)
ama olsun olumsuz bişeyin yok doktor dedi sonuçta demekki düzeninde degişiklikler oldu ya da vucudun yeni degişimlere hazırlanıyor :)

Aynen öyle uhibbukecim sanat işi..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

selam kızlar:)

bugun keçiboynuzu küründe 5.günümüz.benimki sabah akşam yerinde duramıyor inş spermleride artıyordur:) eşlerinde isteksizlik olanlar kesinlikle bu kürü uygulamalı.benimkinde zaten öyle bir problem yok sukur.hız ve sayıda artış göstermesi için başladık inş faydalı olur.

Ben geldim kizlar nasilsinz ya ben buraya girip sohbet edicek firsat bulamiyorm bnmi oyleyim sizdemi zaman sikintisi yasiyosnnuz:44:cok yorgun hissediyorm kndimi

İyi aksamlar zehrenur bu kuru nasi yapiyorsun denemekte fayda var

İyi aksamlar zehrenur bu kuru nasi yapiyorsun denemekte fayda var

İyi akşamlar canım

Kaynayan 2 su bardağı sıcak suya 6-7 adet keçiboynuzunu ufak ufak kırarak at. Orta ateşte 3 dk kaynatıp altını kapat. 20 dk dinlendirdikten sonra içindeki keçiboynuzlarını çıkar. Sabah akşam aç karnına içir. Akşam derken yatmadan once olsun canım.
Birde eczaneden keçiboynuzu özü aldım ben. O da sperm artırıcı.İkisini birden tüketiyor.

günaydın kızlarrrrrr :) nasılız bakalımmm ben tedirginim biliyosunuz batım 1 haziran ve ben hala adet olmadım olacak gibide değilim karnım kasıklarım ağrıyo ama yok bişey :) bugün koştur koştur erkenden hastaneye gittim kandan baktırıyım die laboratuvarda hormon makinası bozukmuş bnm şansımdan yaaa batımdan bir gün önce test yaptım negatif çıktı şimdi korkuorum tekrar yapmaya ne yapcam yaaaaa

Günaydın.

nedir son durum Vitae ?

Henüz bişey yok canım bekliyorum normalde ben 29 günde bir olurdum ama yinede 30 günden hesapladım batım yarın işte :)) Ara ara kasıklarımda ağrı oluyor ama adet olacakmış gibide değilim henüz. Bi de göbek deliğimden aşağı doğru kahverengi çizgi çıkmış hamilelerde oluyormuş dedi arkadaşım ama ilerleyen dönemlerinde çıkıyormuş normal mi bilemedim :)))
Sende durumlar nedir tatlım

sağlık ocağı da mı yok yakınlarında?

Günaydıın canım Bu güzel haber işte olmaman iyi ama bi de test yaptırabilsen daha iyi olurdu canım :)) Hadi bakalım inşallah yaaaa inşallah bebiş vardır

yaw hemen idrar testi yapsanaaaa korkunun ecele faydası yok:)))
hadi sevindir hem kendini hem tüm topiği olumsuz olursa da doktora gidersin nekadar gecikirse okadar süreç uzuyo çünkü senin için de ...
hadi yap yap yap yap yap yap yap yap yap yap yap yap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…