Henüz bişey yok canım bekliyorum normalde ben 29 günde bir olurdum ama yinede 30 günden hesapladım batım yarın işte :)) Ara ara kasıklarımda ağrı oluyor ama adet olacakmış gibide değilim henüz. Bi de göbek deliğimden aşağı doğru kahverengi çizgi çıkmış hamilelerde oluyormuş dedi arkadaşım ama ilerleyen dönemlerinde çıkıyormuş normal mi bilemedim :)))
Sende durumlar nedir tatlım
Allah Allah. ne ilginç :44:
bende de ne ağrı ne bişey. normalde benim gecikirdi ama bi süredir tedavi gördüğümüz için herhalde 28 günde geliyor. ağrım falan bişey yok. belirti de yok. ama geçen ay annemle konuştuğumuzda "ne belirtisi ayol 1 hafta geçmeden" demişti
sağlık ocağı da mı yok yakınlarında?
Biz sabırsızız işte canım hemen olsun istiyoruz ya herşeyi belirtiden sayabiliyoruzHadi inşallah bu ay bizim için güzel bi ay olsunda bebişlerimizin haberini alalım bi de tansiyon düşüklüğü oluyor bende sürekli ondan dolayıda başım dönüyor Annemde beni heveslendiriyor bunlar belirti diyor inşallah yanılmaz
sağlık ocağıda hastaneye gönderiyo tahlilleri
Haydaaa. Bizim anneler de farklı
ben de en ufak bi belirti yok şu an. geçen ay reglime yakın 2-3 gün kasıklarımda ağrı vardı. bu sefer yok. ay ne bileyim ne yapacağımı şaşırdım. En sonunda eve bi kan tahlili makinası alıcam. var mı yok mu hergün ölçücem
kızlar günaydın ovülasyon testi yaptım ikinci çizgim hiç belirmedi yahu böyle bir şeyi ilk defa görüyorum test bozuk galiba bi kaç saat sonra tekrar edicem dün silik çizgim vardı bugün 13.günüm yum ağrım hala yok beklemedeyim tamam
Ayy evet ya ne güzel olurdu hemde bende çok merak ediyorum her ay aynı merakla bekliyorum idrardada geç çıkıyormuş onada güven olmuyor hemen öğrenmek istiyoruzKan testide ucuz değilki ya sürekli gidip yaptıralım yine en iyi yol beklemek ama işe konsantre olamıyorum hiç
Günaydıın canımBu güzel haber işte olmaman iyi ama bi de test yaptırabilsen daha iyi olurdu canım :)) Hadi bakalım inşallah yaaaa inşallah bebiş vardır
Selam herkese heyecanla okuyorum gelismeleri ddm ve vitae tum topic gibi ikinizden de bekliyorum insallah guzel haberlerinizi:))
şeker ölçüm cihazı gibi bi tane hcg ölçüm cihazı da yapsalar ya!
özeller para tuzağı resmen. kan tahlili 1 hafta geçmeden yaptırmam ben. ayrıca yaptırırsam da sağlık ocağı veya devlette yaptırırım ücretsiz.
yaw hemen idrar testi yapsanaaaa korkunun ecele faydası yok:)))
hadi sevindir hem kendini hem tüm topiğiolumsuz olursa da doktora gidersin nekadar gecikirse okadar süreç uzuyo çünkü senin için de ...
hadi yap yap yap yap yap yap yap yap yap yap yap yap
Gecen ayni seyi ben de dedim esime canim ya seker olcenlerden bi de hcg icin yapsalar diye) bu ise girissek valla koseyi doneriz )
biraz pahalı bana göre ama sen özel hastane düşünmez misin?
Bende senden bekliyorum o güzel haberi canımm
cnm ben ilçede oturuyorum ve burda özel hastane yok çorum merkeze gitmem gerekecek bugün gidebilme ihtimalim yok maalesef
Ortaklık teklif ediyorum
inşallah cnm hepimiz o süper haberi veririz birgün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?