Fe Sabrun Cemil...Her ay umut doluyuz diyenleri beklerim :)

Allah Allah. ne ilginç :44:

bende de ne ağrı ne bişey. normalde benim gecikirdi ama bi süredir tedavi gördüğümüz için herhalde 28 günde geliyor. ağrım falan bişey yok. belirti de yok. ama geçen ay annemle konuştuğumuzda "ne belirtisi ayol 1 hafta geçmeden" demişti

Biz sabırsızız işte canım hemen olsun istiyoruz ya herşeyi belirtiden sayabiliyoruz Hadi inşallah bu ay bizim için güzel bi ay olsunda bebişlerimizin haberini alalım bi de tansiyon düşüklüğü oluyor bende sürekli ondan dolayıda başım dönüyor Annemde beni heveslendiriyor bunlar belirti diyor inşallah yanılmaz

kızlar günaydın ovülasyon testi yaptım ikinci çizgim hiç belirmedi yahu böyle bir şeyi ilk defa görüyorum test bozuk galiba bi kaç saat sonra tekrar edicem dün silik çizgim vardı bugün 13.günüm yum ağrım hala yok beklemedeyim tamam

Haydaaa. Bizim anneler de farklı

ben de en ufak bi belirti yok şu an. geçen ay reglime yakın 2-3 gün kasıklarımda ağrı vardı. bu sefer yok. ay ne bileyim ne yapacağımı şaşırdım. En sonunda eve bi kan tahlili makinası alıcam. var mı yok mu hergün ölçücem

Selam herkese heyecanla okuyorum gelismeleri ddm ve vitae tum topic gibi ikinizden de bekliyorum insallah guzel haberlerinizi:))

Ayy evet ya ne güzel olurdu hemde bende çok merak ediyorum her ay aynı merakla bekliyorum idrardada geç çıkıyormuş onada güven olmuyor hemen öğrenmek istiyoruz Kan testide ucuz değilki ya sürekli gidip yaptıralım yine en iyi yol beklemek ama işe konsantre olamıyorum hiç

günaydın cnm, çizgi idrar seyrekliğine göre günden güne farkılılk gösterebilir. sen yapmaya devam et. hem sen geç yumurtluyodun galiba daha zamanı vardır

şeker ölçüm cihazı gibi bi tane hcg ölçüm cihazı da yapsalar ya!

özeller para tuzağı resmen. kan tahlili 1 hafta geçmeden yaptırmam ben. ayrıca yaptırırsam da sağlık ocağı veya devlette yaptırırım ücretsiz.

Günaydıın canım Bu güzel haber işte olmaman iyi ama bi de test yaptırabilsen daha iyi olurdu canım :)) Hadi bakalım inşallah yaaaa inşallah bebiş vardır

inşallah cnm saol :)

Gecen ayni seyi ben de dedim esime canim ya seker olcenlerden bi de hcg icin yapsalar diye) bu ise girissek valla koseyi doneriz)

sabah hastaneden gelirken alım dedim test almadım şimdi işyerindeyim 4 de çıkıcam olmazsa çıkınca alım yapımm dimi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…