Kabul ediyorum hemen baslayip hayatimizi kurtaralim.sadece kk dakiler alsa yeter)
şeker ölçüm cihazı gibi bi tane hcg ölçüm cihazı da yapsalar ya!
özeller para tuzağı resmen. kan tahlili 1 hafta geçmeden yaptırmam ben. ayrıca yaptırırsam da sağlık ocağı veya devlette yaptırırım ücretsiz.
zaten %90'ı burda
Merhaba arkadaşlar bugun esimin 2.testni aldik 12 sperm 1canli 11 ölü 1.snde hic canli yoktu yedrdgim onca seyden hangisi ii geldi blmiyorm
doktor dogal yollarla zor demis ama tüp bebek le olur hormonlarin normal neden yok sperm bide ultrasonla bakalm ona gore tekrar görüşelim demiş bnce tüp bebek bile olacaksa şükür rabbime en azindan sperm cikisimiz oluyor bundan bi yil once tup bebkle ugrasmam diyordm smdide inslh tüp bebekle bile olsa şükür diyorm allahim bizi siniyor olsun şükür ki görüp ona siginiyorz herseyin ancak onun istegyle olabileceğini anlıyoruz
sevindim bu güzel hbr. sen eşine ne yedirip içirdiysen aynen devam et bence canım:) işe yaramışş. inşaallah ne sebep olursa olwsun güzel haberi tez zamanda alırsın .
sabah hastaneden gelirken alım dedim test almadım şimdi işyerindeyim 4 de çıkıcam olmazsa çıkınca alım yapımm dimi :)
yap tabi yaw. ben geciktiğimi görsem deliler gibi test yaparım. ama benimki de mübarek arayıp da bulamamışım gibi vaktinden erken geliyo. o zevki bile tattırmıyo:)))
normalde bnmde erken olur geç olmaz ama tiroid hastasıyım ondan dolayıda gecikme olabilr diye korkuorum gerçi üç aydır hiç gecikme olmadı ama alasılıklr var yani bide ilk test negatif çıkınca
ben bi forumda okumuşstum aklıma geldi sen böyle yazınca:)) kadın idrar testine parmağını delip kan damlatmış öyle öğrenmiş hamile olduğunu. idrarıyla yaptığında çizgi belirmemiş başka bi idrar testine kanını damlatmış iki çizgi çıkmış ve gerçekten hamileymiş. ama kan kırmızı çizgi kırmızı nasıl ayırt etmiş anlamadım ben:)
O da dogru))napsak fikrimiz kapilmadan?
hahahahahahahahaha
çok güldüm. valla o kadar damlatacak kan çıkmaz benden damarı kesmem lazım.
hemen notere
ben bi forumda okumuşstum aklıma geldi sen böyle yazınca:)) kadın idrar testine parmağını delip kan damlatmış öyle öğrenmiş hamile olduğunu. idrarıyla yaptığında çizgi belirmemiş başka bi idrar testine kanını damlatmış iki çizgi çıkmış ve gerçekten hamileymiş. ama kan kırmızı çizgi kırmızı nasıl ayırt etmiş anlamadım ben:)
al benden de okadar benden de çıkmaz okadar kan
aslında mantıklı olabilir sonuçta idrar tahlilide betahcg değerini ölçüyo e önce kana geçtiğine göre bu hormon idrar testlerine kan damlatıncada çıkması lazım dur bakıyım adet yaklaşınca bende deniyim
ama ilk testin regl gününden bigün önce, geç döllendi belki ondan çıkmadı. hem regl günü bile idrarda çıkmayanlar oluyo. tüm olasılıkları düşünmek lazım:))) bence bugün testi al ve istersen sabah idrarıyla yap. sen bilirsin
zzaten adetimin 20. günü doktora gittim doktor aktif yumurtan değerlendir dedi geç döllenme ihtimalim yüksek yani bakalım cnm hayırlısı olsun hakkımızda
anaaa dur ozaman herşeyi yeniden hesaplayalım. sat nezamandı senin :44:
aslında mantıklı olabilir sonuçta idrar tahlilide betahcg değerini ölçüyo e önce kana geçtiğine göre bu hormon idrar testlerine kan damlatıncada çıkması lazım dur bakıyım adet yaklaşınca bende deniyim
bana da mantıklı geldi de, kafama takılan soru şu, kan kırmızı çizgiler kırmızı, idrarda bile çift çizgi görmek için şaşı oluyoruz, yok ışığa tut yok güneşe tut:))) hoş ben hala görmüş değilim ama:))) görmek için çok çaba sarfettiğim söylenebilir.
hahahahahahahahaha
çok güldüm. valla o kadar damlatacak kan çıkmaz benden damarı kesmem lazım.
hemen notere
anaaa dur ozaman herşeyi yeniden hesaplayalım. sat nezamandı senin :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?