- 14 Kasım 2012
- 1.502
- 123
- 163
bana da mantıklı geldi de, kafama takılan soru şu, kan kırmızı çizgiler kırmızı, idrarda bile çift çizgi görmek için şaşı oluyoruz, yok ışığa tut yok güneşe tut:))) hoş ben hala görmüş değilim ama:))) görmek için çok çaba sarfettiğim söylenebilir.
kız çizginin çıktığı yerle idrarı aynı yere yapmıyozki
pardon cnm ben 18. günü ultrasona girmişim 20 değil
Allah iyiliğinizi versin ne neşeli bu topik bugün böyle:))) ne güldüm yaaaakız çizginin çıktığı yerle idrarı aynı yere yapmıyozki
hıımmmmm, normalde 14 gün sonra regl gelmesi gerekiyo, yumurtlamdan sonra, senin de haziranın 6 sı oluyo tarih. ama sen de benim gibi geç yumurtlayıp erken regl oluyosan, benim öyle oluyo mesela 20. gün yumurtluyom 10 gün sonra regl oluyom. bence senin 6 sına kadar negatif çıksa da umut var
Allah iyiliğinizi versin ne neşeli bu topik bugün böyle:))) ne güldüm yaaaa
şimdi kanı damlatçaz sonra kan çizgilerin olduğu yere doooru gitçek, nooolcak kırmızı olcak orası ya onu diom işte:)))
Sağlık ocağı yada devlette test yaptırınca dr muayenesi gerekiyor mu kızlar devletten ne diye randevu almamız gerekiyor
Sağlık ocağı yada devlette test yaptırınca dr muayenesi gerekiyor mu kızlar devletten ne diye randevu almamız gerekiyor
:44::44::44: ama açık olarak gitmezmi neyse ya ben deniyim sana söylerim gerçi senin bat önceyse sen yap bizi bilgilendir
canım devlete gideceksen kadın doğuma gitmen lazım ama sağlık ocağında sadece gebelik testi yaptırmak istiyom de yeterli
devlette yaptırmak için sormuştum telefonla. önce dr'dan randevu alıp muayeneye giriyorsun. dr tahlil istiyor o şekilde yaptırıyorsun.
sağlık ocağında yaptırmıştım. sıra aldım internetten aile hekimine. gittim dedim ki gebelik testi yaptırmak istiyorum. kaç gün geçti diye sordu. sonra kan verdim. öğleden sonra 4 gibi aldım sonucu.
benim yapmam için reglimin geçmesi gerekiyo ve hep beklediğim tarihten erken oluyorum bu ara. reglim gecikirse yaparım:)))
Tamam canım sağol en iyisi sağlık ocağı o zaman muayene olmama gerek yok çünkü şu anda :)
benim yapmam için reglimin geçmesi gerekiyo ve hep beklediğim tarihten erken oluyorum bu ara. reglim gecikirse yaparım:)))
tamam hadi bakalım iyi haberlerini bekliyoruz ne zaman gidicen?
bat ne zaman dı canım
Yarın yada bugün bekliyorum aslında ama bu ay belirtileri hissediyorum gerçi psikolojikte olabilir sürekli düşündüğüm için böyle hissediyor olabilirim ama belirtiler var açıkçası. Yarın yada perşembe giderim sanırım bu arada bat glmezse inşallah :)
15 haziran başka topikte senle konuşmuştuk sanki senin de aynıydı galiba
varsa çıkar zaten en azından stresten kurtulursun senin bat yarın değilmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?