Fe Sabrun Cemil...Her ay umut doluyuz diyenleri beklerim :)

selam kızcelerim nasılsınızkardesimin sözünü kestik aksam hayırlısıyla.. :123:
ben geldim evimi süpürdüm,sildim,tozunu aldım oohh miss ..
simdi kahwaltı etcem sizleyim,sizler napıosunuz buyrun beraber olsunn ..

bende öyle hatırlıyomda pot kırmıyım dedim

ben bugün pot kırmaya alıştım:)) onun için ben rahat rahat söyledim:)))
az önce rezil oldum. işyerinde bi arkadaş, ama samimiyetim yok pek, hamile olduğunu sanıyodum, meğer başka arkadaş hamileymiş. herkesin içinde bebiş vardı dimi sende dedim. kız şaşkın şaşkın bana baktı meğer kız bekarmışşşşş Allahım yerin dibine girdim. hayatımın en büyük potu oldu bu da. senin ne işine girer samimiyetin olmadığı biriyle direk böyle muhabbete girmek. bi de toparlıcam diye, söylediğim lafa bak: yüzüne bakınca öyle gibi geldi de bana demez miyim iyice batırdığım an... özür dileye dileye bi hal oldum. karıştırmışım bekar olduğunu bilmiyodum falan. günün salağı ilan edilmişimdir heralde.

Son düzenleme:

oh hayırlısı olsuuunnn afiyet olsun arkadaşııımmm...

saol kuzucum
sen nasılsın cnm görüsmeyeli nasıl gidio hayatttt

valla bu ay çok yumurtam oluştu klomen kullanmıştım. oyüzden kasıklarım ağrıyo. bu ay pek umutlu değilim. onun dışında, işler hafifledi. tatili beklios artıkın:)

valla bu ay çok yumurtam oluştu klomen kullanmıştım. oyüzden kasıklarım ağrıyo. bu ay pek umutlu değilim. onun dışında, işler hafifledi. tatili beklios artıkın:)

benimde kapıda kırmızılar :2: bat 6 haziran olcam gibi

Tamam o zaman bi karar vereyimde ne zaman gideceğime izin alıp gideyim sabahtan aldırayım kanımı artık ne zamana çıkarsa öğrenirim :) Sen gitmeyecek misin

Canım ben yarın gitmem. E haftasonuna kadar da buralarda yokum. En azından gecikme gibi bir şey söz konusu olursa diye beklemek istiyorum.

insallah kuzum ama sanmam,karnım agrıor

eğer bu ay da regl olursan doktora git bence. erteleme daha fazla. rahim filmi çektirmediysen çektir. çektirdiysen tekrar yumurta takibi yaptır bişiler yap yani, böle eli kolu bağlı beklemek daha yorucu.

eğer bu ay da regl olursan doktora git bence. erteleme daha fazla. rahim filmi çektirmediysen çektir. çektirdiysen tekrar yumurta takibi yaptır bişiler yap yani, böle eli kolu bağlı beklemek daha yorucu.

3 ay yumurtalık takibi yaptırdım , hsg ,hormon hersey normal ..
sorun yok .. asılamada tutmadı napaım
dr. giderken daha cok ümitlenip üzülüorm bakalım cnm eylül gibi falan düşünüorum tekrar asılama

peki doktorun ne dedi. aşılamadan sonra. nasıl bi yol izleyelim dedi sana??

Merhabalar canım.. bende aynen böyle senin gibi beklerken oldum olacağım diye.. pat hamileymişim meğer.. İnsaallah bebişin seninledir de haberin yoktur ondan suan...

selam hoşgeldin bebeğini sağlıkla kucağına alırsın işnaallah ...
topiğimiz hamile annelere hasret:))) bize biraz sürecini anlatır mısın? umut olur belki

çok güldüm valla takma kafana zaten samimi değilmişsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…