peki doktorun ne dedi. aşılamadan sonra. nasıl bi yol izleyelim dedi sana??
Merhabalar canım.. bende aynen böyle senin gibi beklerken oldum olacağım diye.. pat hamileymişim meğer.. İnsaallah bebişin seninledir de haberin yoktur ondan suan...
selam hoşgeldin bebeğini sağlıkla kucağına alırsın işnaallah ...
topiğimiz hamile annelere hasret:))) bize biraz sürecini anlatır mısın? umut olur belki
valla arkamdan ne deseler haklılar:)))
resmen rezillikti. kırk yılda bir yanlarına giderim, artık onu da yapcak yüzüm kalmadı
sonuçta isteyerek olmamışki eminim anlayışla karşılarlar
Ah canım benim sağolasın.. İnanki şuan yedinci haftam bitti ama sanki yedi yıl oldu..O kadar ağrım oldu ki.. Kasık bel.. Ne ararsan.. Ama inşaalah umutlu ve dualı bekleyişteyim.. 14 Mayısta adetimi beklerken, doğal olarak bende sizler gibi çok istiyordum aslında yedi aylık evliyim.. Her ay aman hadi olsun şöyle yapayım malum tavsiyelere hep uymaya çalıştım.. Ama biliyor musun tamamen psikoloji işiymiş bu ne zaman oluruna bıraktım o zaman hamile kalmışım Okuduğum kadarıyla bak bir sürü şey yaptırmışsın hiç bir sorunun yokmuş.. Eğer bu ayda olmaz ise önümüzdeki ay tamamen rahat bırak kendini Allahın izniyle bak gelecektir bebişin.. Asıl ondan sonra ay şöyle mi böyle mi derken heyecandan bayılacak gibi oluyorsun zaten İnsaallah canım inşaallah koca göbişli bi anniş olursun sende.. Güzel haberini alırız inşaallah
Merhabaaaa herkeseee:)
şu geçmişe bi bakıyım geliyorum hemen
olsun canım falan dedi kızcağız ama:) neyse saol valla rahatladım biraz. içim bi tuhaf oldu olaydan sonra attım üstümden biraz şimdi:))
amiinnn Alah razı olsun... isteyen bekleyen tüm kadınlara nasip olsun bebeklerini kucaklarına almak. ne güzel anlatmışsın:))) Allah sorunsuz bi hamilelikle kucağına almayı nasip etsin canım. umarım bundan sonra kolaylaşır hamileliğin. rahaat rahaaat bebişine kavuşursun inşaallah.
her ay bu sefer takmıcam diyorum, ama illa takçak bişi buluyorum sonra
kuzum asılamadan sonra gitmedim doktorumaaaa
kırmızıları gördüm dünyam basıma yıkıldııııııııııııı
sıkma canını boşver salla gitsin herşeyi canım bu arada batlarımız aynı ya sen ovulasyon testi kullandınmı?
Aminnnn.. Allah razı olsun sendende.. Canım benim inan hamile kaldıktan sonra daha büyük bir stres bekliyor seni hele çalışıyorsan.. O yüzden şimdi hiç yıpratma kendini.. Bırakta bebişe biraz enerji kalsın.. Sen bol bol duanı et..Bak bunları herhangi bir rahatsızlığın yok diye söylüyorum varsada doktor takibini yaptır.. Ve duanı et kafaya da takma.. ne kadarlık bir bekleyiştesin peki
ben doktora gittim canım yumurta takibi yaptırdım. klomen kullandım. çok yumurtam oluştu. ona moralim bozuldu biraz. sonra doktor rahatlattı, kendiliğinden sönecek gibi fazla yumurtaların dedi. iki tane çatlamaya aday yumurtam vardı. bi tanesini çatlarken doktor ultrasonla tespit etti. ogün çalışma oldu. ama çok yumurtam oluştuğu için, kasıklarım günlerdir ağrıyo. yani bu ay hamile kalsam bile belirtilerden anlamam zor gibi :) çünkü daha şimddiden kasık bel ağrım var:)))
bence eylül çok geeeççç. eğer bu ay bebek yoksa git hemen. yeniden hormon testi yaptır. bünye sürekli değişiyomuş çünkü. eylüle kadar bebiş gelsin yaw:)))
canım ben özele gittiğim için maddi yanlarıda var .. :2:
1 tl asılama tekrardan yapılırsa diyorum .. :18:
eylüle borclarımız biterse insallahhh ..
eşimle konuştum tekrardan gideriz bakalım dedi ..
bence eylül çok geeeççç. eğer bu ay bebek yoksa git hemen. yeniden hormon testi yaptır. bünye sürekli değişiyomuş çünkü. eylüle kadar bebiş gelsin yaw:)))
canım ben özele gittiğim için maddi yanlarıda var .. :2:
1 tl asılama tekrardan yapılırsa diyorum .. :18:
eylüle borclarımız biterse insallahhh ..
eşimle konuştum tekrardan gideriz bakalım dedi ..
anladım canım sen direk aşılama gözüyle baktığın için olaya maddi boyutuyla yaklaşıyosun. tmm eylülü bekle bakalım. senin düşüğün kimyasalın falan olmuş muydu hiiç.
anladım canım sen direk aşılama gözüyle baktığın için olaya maddi boyutuyla yaklaşıyosun. tmm eylülü bekle bakalım. senin düşüğün kimyasalın falan olmuş muydu hiiç.
evet kuzum hayırlısıyla insallah
rabbim nasip eder gerek kalmadan bizlerede ..
hayır hic hamile kalmadım ben .. :26:
evet kuzum hayırlısıyla insallah
rabbim nasip eder gerek kalmadan bizlerede ..
hayır hic hamile kalmadım ben .. :26:
hııımmmm bu güzel bence çünkü, eğer düşük kimyasal olursa rahim filmi tekrar isteyen doktorlar oluyomuş. en azından tekrar rahim filmi çektirmene gerek yok. eşinin de değerleri iyi heralde. ben seni zorla bebek sahibi yapıcam koydum kafaya:))) çünkü okadar üzülüyosunki kıyamıyorum sana hiç...
canım bende takvime baktım ama ilk kez geçen ay adetim erken oldu o yüzden tam bilemiyorum ama benimde kasıklarımda ağrı var hayırdır inş.:44::44:
hııımmmm bu güzel bence çünkü, eğer düşük kimyasal olursa rahim filmi tekrar isteyen doktorlar oluyomuş. en azından tekrar rahim filmi çektirmene gerek yok. eşinin de değerleri iyi heralde. ben seni zorla bebek sahibi yapıcam koydum kafaya:))) çünkü okadar üzülüyosunki kıyamıyorum sana hiç...
Aminnnnnnnnnnn insallahhhhhhhhhhh Rabbim tüm isteyenlere ve bana evlat hasretiyle bırakmasın insallah nasip etsinnnnnnnnnnnnnn
Merhaba arkadaşlar bugun esimin 2.testni aldik 12 sperm 1canli 11 ölü 1.snde hic canli yoktu yedrdgim onca seyden hangisi ii geldi blmiyorm
doktor dogal yollarla zor demis ama tüp bebek le olur hormonlarin normal neden yok sperm bide ultrasonla bakalm ona gore tekrar görüşelim demiş bnce tüp bebek bile olacaksa şükür rabbime en azindan sperm cikisimiz oluyor bundan bi yil once tup bebkle ugrasmam diyordm smdide inslh tüp bebekle bile olsa şükür diyorm allahim bizi siniyor olsun şükür ki görüp ona siginiyorz herseyin ancak onun istegyle olabileceğini anlıyoruz
sevindim bu güzel hbr. sen eşine ne yedirip içirdiysen aynen devam et bence canım:) işe yaramışş. inşaallah ne sebep olursa olwsun güzel haberi tez zamanda alırsın .
Aynen devam edicem canim artk allah ne verdyseinslh senin nde hayrli hebrlerni alrm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?