Fe Sabrun Cemil...Her ay umut doluyuz diyenleri beklerim :)

peki doktorun ne dedi. aşılamadan sonra. nasıl bi yol izleyelim dedi sana??

kuzum asılamadan sonra gitmedim doktorumaaaa
kırmızıları gördüm dünyam basıma yıkıldııııııııııııı

Merhabalar canım.. bende aynen böyle senin gibi beklerken oldum olacağım diye.. pat hamileymişim meğer.. İnsaallah bebişin seninledir de haberin yoktur ondan suan...

insallah cnm
sen hamile misin ?

selam hoşgeldin bebeğini sağlıkla kucağına alırsın işnaallah ...
topiğimiz hamile annelere hasret:))) bize biraz sürecini anlatır mısın? umut olur belki

Ah canım benim sağolasın.. İnanki şuan yedinci haftam bitti ama sanki yedi yıl oldu.. O kadar ağrım oldu ki.. Kasık bel.. Ne ararsan.. Ama inşaalah umutlu ve dualı bekleyişteyim.. 14 Mayısta adetimi beklerken, doğal olarak bende sizler gibi çok istiyordum aslında yedi aylık evliyim.. Her ay aman hadi olsun şöyle yapayım malum tavsiyelere hep uymaya çalıştım.. Ama biliyor musun tamamen psikoloji işiymiş bu ne zaman oluruna bıraktım o zaman hamile kalmışımOkuduğum kadarıyla bak bir sürü şey yaptırmışsın hiç bir sorunun yokmuş.. Eğer bu ayda olmaz ise önümüzdeki ay tamamen rahat bırak kendini Allahın izniyle bak gelecektir bebişin.. Asıl ondan sonra ay şöyle mi böyle mi derken heyecandan bayılacak gibi oluyorsun zaten İnsaallah canım inşaallah koca göbişli bi anniş olursun sende.. Güzel haberini alırız inşaallah

amiinnn Alah razı olsun... isteyen bekleyen tüm kadınlara nasip olsun bebeklerini kucaklarına almak. ne güzel anlatmışsın:))) Allah sorunsuz bi hamilelikle kucağına almayı nasip etsin canım. umarım bundan sonra kolaylaşır hamileliğin. rahaat rahaaat bebişine kavuşursun inşaallah.
her ay bu sefer takmıcam diyorum, ama illa takçak bişi buluyorum sonra

Aminnnn.. Allah razı olsun sendende.. Canım benim inan hamile kaldıktan sonra daha büyük bir stres bekliyor seni hele çalışıyorsan.. O yüzden şimdi hiç yıpratma kendini.. Bırakta bebişe biraz enerji kalsın.. Sen bol bol duanı et..Bak bunları herhangi bir rahatsızlığın yok diye söylüyorum varsada doktor takibini yaptır.. Ve duanı et kafaya da takma.. ne kadarlık bir bekleyiştesin peki

kuzum asılamadan sonra gitmedim doktorumaaaa
kırmızıları gördüm dünyam basıma yıkıldııııııııııııı

bence eylül çok geeeççç. eğer bu ay bebek yoksa git hemen. yeniden hormon testi yaptır. bünye sürekli değişiyomuş çünkü. eylüle kadar bebiş gelsin yaw:)))

sıkma canını boşver salla gitsin herşeyi canım bu arada batlarımız aynı ya sen ovulasyon testi kullandınmı?

ben doktora gittim canım yumurta takibi yaptırdım. klomen kullandım. çok yumurtam oluştu. ona moralim bozuldu biraz. sonra doktor rahatlattı, kendiliğinden sönecek gibi fazla yumurtaların dedi. iki tane çatlamaya aday yumurtam vardı. bi tanesini çatlarken doktor ultrasonla tespit etti. ogün çalışma oldu. ama çok yumurtam oluştuğu için, kasıklarım günlerdir ağrıyo. yani bu ay hamile kalsam bile belirtilerden anlamam zor gibi :) çünkü daha şimddiden kasık bel ağrım var:)))

canım yaptırıyorum doktor takibimi. 3 aydır doktora taşınıyorum. hormonlar temiz. eşim temiz. yumurtluyorum. çatlıyo. ama bebiş gelmiyoo. bi tek rahim filmi kaldı yaptırmadığım. bu ay regl olunca da onu yaptırayım diyorum. aklımdan çıksın. 11. ayım canım bu ay. ama arada fdenemediğimiz aylar da oldu.

Son düzenleme:

canım bende takvime baktım ama ilk kez geçen ay adetim erken oldu o yüzden tam bilemiyorum ama benimde kasıklarımda ağrı var hayırdır inş.:44::44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…