Fe Sabrun Cemil...Her ay umut doluyuz diyenleri beklerim :)

yumurtluyosundur belki de. sen çalışmalara devam et haftaya bugün ne konuşças bakalım:)))

canım aslında akıntım 28inde oldu o günü değerlendirdim şuanlarda akıntıdan eser yok ama ben bu ay umutsuzum yani idrar yolu enfeksiyonum var ilaç kullandım ama tekrarda kontrole gitmedim

canım aslında akıntım 28inde oldu o günü değerlendirdim şuanlarda akıntıdan eser yok ama ben bu ay umutsuzum yani idrar yolu enfeksiyonum var ilaç kullandım ama tekrarda kontrole gitmedim

değerlendirme olduysa ne problemoooo
ama sen yine de devam et. idrar yolları enfeksiyonu bebeğe engel diilki. sen çalışmalara devam et. ayyy gelsin bebişler dolsun göbüşlerrr

değerlendirme olduysa ne problemoooo
ama sen yine de devam et. idrar yolları enfeksiyonu bebeğe engel diilki. sen çalışmalara devam et. ayyy gelsin bebişler dolsun göbüşlerrr

çalışmalara son gaz devamda adam artık yeter demeye başladı idrar yolu enfeksiyonunda hamiş olmak zorlaşıyomuş diğer topikte kızlar öyle dedi

çalışmalara son gaz devamda adam artık yeter demeye başladı idrar yolu enfeksiyonunda hamiş olmak zorlaşıyomuş diğer topikte kızlar öyle dedi

ama ben böle baya akademik bi yazıda okudum. engel diilmiş diye. ama bizim forum en iyisidir. yaşananlar tecrübeyle sabitlenmiştir. öyle diyosalar vardır bi bildikleri :) ama biz yine de olumlu düşünelim.
bak yine araştırdım şimdi internette, diyoki, eğer rahime ulaşmadıysa enfeksiyon, gebeliğe engel değildir diyoo.

ay inş. canım ya yani sen bana şimdi umutlanabilirsin diyosun öylemi

ay inş. canım ya yani sen bana şimdi umutlanabilirsin diyosun öylemi

umut herzaman vardır ne imkansızlar olmuş, senin bebiş bi enfeksiyondan mı korkçak:))) heyttt beee... gelceği varsa Allah'ın izniyle geliiiirrr hatta enfeksiyon ilacı kullanıp hemen hamile kalanlar bile okudum topiklerde ben. sen umudunu koru, duanı et... gerisi Allah'ın takdiriii

hamileyimmmmmmm arkadaşlar :)çokkk mutluyum ya....test yaptım çift çizgi çıktı allahm hc umudum yoktu ya:)hala titriyorum

vaayyy harikasın süper bi haber bu:118::118::118::118::118::118::118:
Allah tamamına erdirsin canımm

Son düzenleme:
arkadaşlar test sonucumu sizinde görmenizi istiyorum değerlendirmeniz için ama foto atamıyorum eşim gelsinde bir göstereyim

hadi hemen anlat bizeee, belirtilerini başından geçenleri falan:))) umut ol bizeeee

cnm benim bu ay çok umudum yoktu aslında...klişe olcak ama son bir haftadır gögüs ağrım ve kasık ağrısı oldu..bence en farklı olanı pütürlü kıvamda beyaz akıntıydı ve vajinamda sanki ara ara ağrı oluyo....ben hala inanamıyorum ama aklımdan test yanlışmıdır die geçiyo sürekli...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…