- 5 Eylül 2013
- 2.412
- 535
- 198
Aminnnnnnnnnnn insallahhhhhhhhhhh Rabbim tüm isteyenlere ve bana evlat hasretiyle bırakmasın insallah nasip etsinnnnnnnnnnnnnn
yumurtluyosundur belki de. sen çalışmalara devam ethaftaya bugün ne konuşças bakalım:)))
Aynen devam edicem canim artk allah ne verdyseinslh senin nde hayrli hebrlerni alrm
:))) böyle topikçenek hepimiz güzel haberleri alıversek. hamiş takvimini konduruversek. bebeklerimizin cinsiyetlerini konuşsaaak , isimlerini konuşsaaakkk :))) aaaahhh ahhhhh
canım aslında akıntım 28inde oldu o günü değerlendirdim şuanlarda akıntıdan eser yok ama ben bu ay umutsuzum yani idrar yolu enfeksiyonum var ilaç kullandım ama tekrarda kontrole gitmedim
değerlendirme olduysa ne problemoooo
ama sen yine de devam et. idrar yolları enfeksiyonu bebeğe engel diilki. sen çalışmalara devam et. ayyy gelsin bebişler dolsun göbüşlerrr
:))) böyle topikçenek hepimiz güzel haberleri alıversek. hamiş takvimini konduruversek. bebeklerimizin cinsiyetlerini konuşsaaak , isimlerini konuşsaaakkk :))) aaaahhh ahhhhh
Olacak olacak allahin iznyle isim kavgasi bile etcez kocalrmzla minnis minnis ciciler.alcaz abrtcaz hatta alma yeter dicekler ama bize hcbisi yetmicek her sabah kokularyla uyancaz ve sukredicez inslh amiiinnnn
amin canım benim gülsün yüzümüz artıkım. bebişleriimizi konuşalım....
çalışmalara son gaz devamda adam artık yeter demeye başladı idrar yolu enfeksiyonunda hamiş olmak zorlaşıyomuş diğer topikte kızlar öyle dedi
Olacak olacak allahin iznyle isim kavgasi bile etcez kocalrmzla minnis minnis ciciler.alcaz abrtcaz hatta alma yeter dicekler ama bize hcbisi yetmicek her sabah kokularyla uyancaz ve sukredicez inslh amiiinnnn
ayy ne güzel anlattın yaaa, hayal alemine daldım resmen
ama ben böle baya akademik bi yazıda okudum. engel diilmiş diye. ama bizim forum en iyisidir. yaşananlar tecrübeyle sabitlenmiştir. öyle diyosalar vardır bi bildikleri :) ama biz yine de olumlu düşünelim.
bak yine araştırdım şimdi internette, diyoki, eğer rahime ulaşmadıysa enfeksiyon, gebeliğe engel değildir diyoo.
ay inş. canım yayani sen bana şimdi umutlanabilirsin diyosun öylemi
hamileyimmmmmmm arkadaşlar :)çokkk mutluyum ya....test yaptım çift çizgi çıktı allahm hc umudum yoktu ya:)hala titriyorum
ayyyy tebrikler canımmmm, geçmişmiydi batın ?
saol cnm yok cnm ya daha 4 gün var içimden bişey kalk test yap dedi biraz akıntım vardı yaptım çift çizgi çıktı doğrudur inşlh gidip bir tane daha alayım diorum...
hamileyimmmmmmm arkadaşlar :)çokkk mutluyum ya....test yaptım çift çizgi çıktı allahm hc umudum yoktu ya:)hala titriyorum
vaayyy harikasın süper bi haber bu:118::118::118::118::118::118::118:
Allah tamamına erdirsin canımm
saol cnm darısı hepinizin başına:)
hadi hemen anlat bizeee, belirtilerini başından geçenleri falan:))) umut ol bizeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?