hamileyimmmmmmm arkadaşlar :)çokkk mutluyum ya....test yaptım çift çizgi çıktı allahm hc umudum yoktu ya:)hala titriyorum
saol cnm darısı sizlerinde başına:)Tebrik ederim tatlım çooook güzel bi haber bu Allahım tamamına erdirsin inşallahhh
saol cnm darısı sizlerinde başına:)
umut herzaman vardırne imkansızlar olmuş, senin bebiş bi enfeksiyondan mı korkçak:))) heyttt beee... gelceği varsa Allah'ın izniyle geliiiirrr hatta enfeksiyon ilacı kullanıp hemen hamile kalanlar bile okudum topiklerde ben. sen umudunu koru, duanı et... gerisi Allah'ın takdiriii
hamileyimmmmmmm arkadaşlar :)çokkk mutluyum ya....test yaptım çift çizgi çıktı allahm hc umudum yoktu ya:)hala titriyorum
cnm benim bu ay çok umudum yoktu aslında...klişe olcak ama son bir haftadır gögüs ağrım ve kasık ağrısı oldu..bence en farklı olanı pütürlü kıvamda beyaz akıntıydı ve vajinamda sanki ara ara ağrı oluyo....ben hala inanamıyorum ama aklımdan test yanlışmıdır die geçiyo sürekli...
Sağol canımm amiiiiiin :)) Başka belirtin var mıydı peki bacak el kol ağrın gibi :)
Allah sağsalim kucağına almayı nasip etsin. Tebrikler
tamam ama hamiş olmazsam beni teselli etmek sana kalıcak söylemedi deme
öyle yapıcam cnm...allah hepinize nasip etsin cnmgidip kan testi ver istersen için rahatlar. ay ne güzel yaaa:))))
saol paylaştığın için ...
cnm hiç öyle bir ağrım yok...benim ilgimi çeken beyaz akıntım oldu batıma daha dört gün var testte çıktı herhalde adetim bittiği gibi ilişki olmuştu o sıra olmuştur yumurtlama gününü çokta sıkıntı etmeyin arkadaşlar
cnm hiç öyle bir ağrım yok...benim ilgimi çeken beyaz akıntım oldu batıma daha dört gün var testte çıktı herhalde adetim bittiği gibi ilişki olmuştu o sıra olmuştur yumurtlama gününü çokta sıkıntı etmeyin arkadaşlar
Valla bu durumda benim hamile olma ihtimalim %1-10 falan herhalde. ne göğüs ağrısı ne kasık ağrısı ne akıntı...
Akıntı bende de var ama adet öncesinde de oluyor diye belirti mi emin olamıyorum neyse sana çok sevindim ama bence kan testi yaptır kesin sonuç için aklında şüphe kalmaz
Valla bu durumda benim hamile olma ihtimalim %1-10 falan herhalde. ne göğüs ağrısı ne kasık ağrısı ne akıntı...
cnm beyaz pütürlü bi akıntı hiç benim olmamıstı böyle...
Sanki içinde topaklar varmış gibi mi
Hemen kendimizle karşılaştırıyoruz dimiBende hemen akıntıyı kendime pay çıkardım
kızlarr napıyosunuz
ben mahvoldum bittim kusmaktan
hastanelik oldum dün 3 ünite serum yedim
hala yemek yiyemiyorum
herkeste aynı olmaz cnm inşlh seninde olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?