Fe Sabrun Cemil...Her ay umut doluyuz diyenleri beklerim :)

tamam ama hamiş olmazsam beni teselli etmek sana kalıcak söylemedi deme

gidip kan testi ver istersen için rahatlar. ay ne güzel yaaa:))))
saol paylaştığın için ...

Sağol canımm amiiiiiin :)) Başka belirtin var mıydı peki bacak el kol ağrın gibi :)

cnm hiç öyle bir ağrım yok...benim ilgimi çeken beyaz akıntım oldu batıma daha dört gün var testte çıktı herhalde adetim bittiği gibi ilişki olmuştu o sıra olmuştur yumurtlama gününü çokta sıkıntı etmeyin arkadaşlar

tamam ama hamiş olmazsam beni teselli etmek sana kalıcak söylemedi deme

sen hamiş kalmamışsan ben de hamiş kalmamışsam:))) ikimizin de birbirine hayrı dokunamayabilir, ama, yapçak bişi yok umutlu olmalıyız son güne kadar sonra da birlikte toparlanırız, bebişlerimiz gelmesse yapçak bişi yokk, anca beraber kanca beraber

Akıntı bende de var ama adet öncesinde de oluyor diye belirti mi emin olamıyorum neyse sana çok sevindim ama bence kan testi yaptır kesin sonuç için aklında şüphe kalmaz

Valla bu durumda benim hamile olma ihtimalim %1-10 falan herhalde. ne göğüs ağrısı ne kasık ağrısı ne akıntı...

kızlarr napıyosunuz
ben mahvoldum bittim kusmaktan
hastanelik oldum dün 3 ünite serum yedim
hala yemek yiyemiyorum

Hemen kendimizle karşılaştırıyoruz dimi Bende hemen akıntıyı kendime pay çıkardım

evet yaa, bakıyorum bende varmı böyle bi şey, ama yok

kızlarr napıyosunuz
ben mahvoldum bittim kusmaktan
hastanelik oldum dün 3 ünite serum yedim
hala yemek yiyemiyorum

abooww bak yaramaza neler yapıyo annesine. Sağlıkla kucağına aldığın gün unutursun hepsini. Allah yardımcın olsun.

herkeste aynı olmaz cnm inşlh seninde olur

doğru söylüyorsun da insan yine de bi yokluyo kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…