Fe Sabrun Cemil...Her ay umut doluyuz diyenleri beklerim :)

tamam inş. şubat anneleri topiğine birlikte geçeriz canım ya

Kizlar ben bebek düşünmekten vazgectim esimle aramiz gitgide aciliyo böyle bir ilişkiye bebek dünyaya getiremem sonradanda pişman olmak istemiyorum zaten olmasininda imkani yok sirtini donup uyuyor.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:

kıyamam sana ben yaaa inşaallah düzelir en kısa zamanda. ılımlı olmaya çalış sen. sonuçta abisi, uzaklaşmak istemiyodur.
kocanı en iyi sen tanıyosun canım biz ne desek boş uzun bi sevgililik döneminiz olmuş, birbirinizi çok iyi tanımışsınızdır. onun ve ilişkinizin normale dönmesi için ne yapmanız gerektiğini en iyi yine sen bilirsin.

Son düzenleme:

canım bi oturup açık açık konuşsanız. yani ikinizin de dertleri ortaya dökülsün ve konuşarak çözmeye çalışın. sırtını dönüp yatsa da, o da bu durumdan keyif almıyordur, diye düşünüyorum.

üzülme. güçlü ol.

Kizlar agzindan bosicam kelimesini bile duydum daha neler neler nisan takilarini annemler almış harcamis yemiş ya nisan zaten kiz tarafi yapiyo takilar kizindir bizim bildiğimiz evlendigimizden beri her kavgada söyler biktim ağlamaktan harab oldum basim agriyo herşey olacagina varir bide vasiyet yazdim hic bir maldan alamican diyo sanki BN mal canlisiyim hergun 1 TL birakiyo bnde hic ellemiyorum ekmek almiyorum ertesi gün o 1 TL duruyorsa koymuyo bile bnde hakkimi helal etmiyorum sana dedim kizdi bnde etmiyorum dedi bnde hakkin yok bende bnm daha fazla vardır eminim dedim nereye gider bu ilişki bilemedim agliyorum faydasi yok biliyorum.

Son düzenleme:

Aaa takılara niye takılmış o yahu. :44: Ben senin çok yakının değilim karar da veremem ama bebek için biraz zamana bırakın derim. olumsuzluklar ortadan kalkınca yine düşünürsünüz.

peki sen çalışmıyor musun? ayrıca eşine kızdım biraz -haddim olmadan- 1 TL de ne yahu. ekmek bile 2 tane alamazsın.

Aynen bende bebek için ara verdim. Calismiyorum calisamiyorum daha doğrusu izin vermiyor cnku okulunu bitir öyle diyor üni. Ye gitmedim onun yuznden Aöf okuyorum bitir öyle ise gir diyor. Para istemeye cekiniyorum ped alicam diyorum para birakirmisin ne kdr diyor 5 TL diyorum o kadar birakiyor cnm çikolata istedi para birakirmisin diyorum 50kuruş ya birakiyor yada yeme kilo aliyosun lafini duyuyorum. Kndin okulunu bitir calis kendi ihtiyaclarini kendin al diyor bnm Esim cimri çok kabullenemesemde bu boyle kendi parasini sadece kendi harcayabilir kiyafet almaya gittimi alir 1 2 tişört ama kendine hem kot hem markali ayakkabı hem markali gömlek banada alalim ayakkabı diyorum var ya evde diyor aslinda kendisinin hic giymediği yedek ayakkabisi bile var evlenmeden bi insani taniyamiyosun derlerdi inanmazdim çok haklilarmis her iste bir hayir vardir gecen ay iyiydik bebek denedik olmadi şimdide yumurtlama donemndeyim kavgaliyiz sanirim olmaması daha hayirli DİE dsunuyorum.

Son düzenleme:

Yazdim yorum alinti yapmayi unutmusum cnm

çok var mı okulun bitmesine? inşallah çabucak bitirir güzel bi iş bulursun.

insanı tanıyamama konusu çok doğru. hatta bize "aman evlenmeyin evlenip naapçaksınız, elalemin kahrını çekeceksiniz" derlerdi de, ben de "o zaman siz niye evlendiniz" derdim. ne kadar haklı olduklarını ben de evlendikten sonra anladım.

bu yüzden yurtdışında evlenmeden birlikte yaşıyor ya insanlar, bence teoride oldukça doğru bir yöntem. Bizde pratikte pek mümkün değil. 8-9 yaşında çocukla evlenmek, sokaktakine tecavüz etmek normal ama iki insanın evlenmeden birlikte yaşaması anormal. Neden, çünkü biz namuslu insanlarız. Dinen oldukça yanlış, bunu kesinlikle tartışmıyorum. ama dinden bahsedip elalemin karısına kızına sulanan insanlar var. Çok çelişkili bir ülkede yaşıyoruz. insanlar herbir şeyi kendilerine göre yorumluyorlar.

oyyyy kavusturana şükürrrr

ya kızlar sabahtan beri kafayı yedim internet problemim var hatta uzun zamandır vardı bu sabah çileden çıkartıı baglanamıyorum baglansam 3 saatte sayfa açılıyo...tt netten tutun modem servine o da yetmedi asus servisine kadar kimi bulduysam aradım saydım

güya sabah bi merhaba dedim gerisi gelmedi şimdi hızlıca geçmişe gidip geliyorum

maşallah çalışmalar tam hız devam ediyor :))
inşallah müjden gelicek bu ay yaaa

Ben geldim kizlar nasilsinz ya ben buraya girip sohbet edicek firsat bulamiyorm bnmi oyleyim sizdemi zaman sikintisi yasiyosnnuz:44:cok yorgun hissediyorm kndimi

evet eveeett bende de zaman sıkıntısı var aslında geriye dönüp baktıgımda yaptıgım bişey de yok ama nedense böle oluyooo :44::44:

olmaaa zaten adet falan müjde bekliyoruz biz sendeeennn

benimde bugün ovu da 22.gün hala pozitf yok nasip artık :)
belkide yılda bi kere yumurtlanmadıgı aydayımdır

Ortaklık teklif ediyorum

Kabul ediyorum hemen baslayip hayatimizi kurtaralim.sadece kk dakiler alsa yeter)

ortaklıgınız hayırlı olsuuunnnzeki ve girşimci topikdaşlarımı destekliyorum ilk müşteriniz beniimm

Hakkında hayırlısı olsun inşallah tez zamanda sende müjdeyi verir sevindirirsin biizzii

Kizlar adetime 3 gun var ama cok az kahverengimsi bi su gibi bisey gelmis yerlesme kanamasi olabilir mi bu ay cok umudum var

Sagol canim sana bedava bizi burda bulusturdugun icin:)) cok buyuk ihtiyac ama oyle bi alet

off yaaa bebek istiyoruuummmmmmmmmmmmmmm

bendeeeeeeeeeeeeeeeee

cemre varya bayaga bayaga güldüm yaa kusura bakmaa

ohhoooooo:))) ben de nezaman ses çıkçak senden diyodum. bikaç ismini gördüm altta ama:)))
neler yapıon bakim sen. sessizleştin iice:)))

sorma cemrem sabahtan beri servis saglayıcıda ki elemanlarla tartışıyom :))
tt neti fena kalayladım bu ne yaaa bi dünya sınırsız net parası ödüyorum internet namına bişey yo iptal edicem dedim....bizle alakası yok modemi ara dedi aradım oda eveledi geveledi tt neti ara dedi
bi kızdım ya bu ne aylardır siz ona o size yönlendiriyo nedir bu dedim adresi söyleyin modemi servise yollıcam dedim bu sefer de modem pc dendir baglantı ayarlarına baktırın dedi...haydaaaa aradım asusu o da bi naneden anlamadı bize gönderin 20 gün sonra geri göndeririz dedi
bakalım eşim bazı programlar yükledi halletmeye çalışıyo yoksa gidicek 20 gün pccc

hamileyimmmmmmm arkadaşlar :)çokkk mutluyum ya....test yaptım çift çizgi çıktı allahm hc umudum yoktu ya:)hala titriyorum

tebrik ederiim meleeekk çok sevindim rabbim tamamına erdirsin saglıcakla kucagına almayı nasip eylesiinnnn

hemen kırmızı listeye oleeyyyyyyyyy:119::119::119:

kızlarr napıyosunuz
ben mahvoldum bittim kusmaktan
hastanelik oldum dün 3 ünite serum yedim
hala yemek yiyemiyorum

oyyy bak sen minigin yaptıklarına yaaa:))
Allah yardımcın olsun geçmiş olsun bizmut...inşallah cabuk atlatırsın bu süreci

eylülcüm sanırım senin gitgide ciddi bi hal alıyor Allah yardımcın olsun hakkında hayırlıs ne ise o olsun inşallah

Kizlar adetime 3 gun var ama cok az kahverengimsi bi su gibi bisey gelmis yerlesme kanamasi olabilir mi bu ay cok umudum var

inşallah öyledir yaa çok sevinirim senin adınaa:)
yine de hevesini kaçırmak istemem ama leke görüp olmayanlarda var tamamen hamile moduna girmemende fayda var diye düşünüyorum

Sagol canim sana bedava bizi burda bulusturdugun icin:)) cok buyuk ihtiyac ama oyle bi alet

ayyyyy çokkk teşekkür ederim mahcup oldum
yanımda olup birbirmize destek ortamına vesile oldugunuz için teşekür ederim :)

veeee aletinin gerekliliği konusuna sonuna kadar katılıyoruummmmmmmmmmm

Bencede bu şartlarda bebek yapma
Kendi paranı kazan önce insanın zoruna gider çikolata bile alamamak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…