- 5 Eylül 2013
- 2.412
- 535
- 198
evet cnm ve rengi süt beyaz...
sen hamiş kalmamışsan ben de hamiş kalmamışsam:))) ikimizin de birbirine hayrı dokunamayabilir, ama, yapçak bişi yok umutlu olmalıyız son güne kadarsonra da birlikte toparlanırız, bebişlerimiz gelmesse yapçak bişi yokk, anca beraber kanca beraber
hamileyimmmmmmm arkadaşlar :)çokkk mutluyum ya....test yaptım çift çizgi çıktı allahm hc umudum yoktu ya:)hala titriyorum
yapılır canım 4.gün yaptırmıştım ben sıkıntı olmuyo yaptır bence sabah erken gitmen lazım ama 12 den sonra bakmaz dr
Kizlar ben bebek düşünmekten vazgectim esimle aramiz gitgide aciliyo böyle bir ilişkiye bebek dünyaya getiremem sonradanda pişman olmak istemiyorum zaten olmasininda imkani yok sirtini donup uyuyor.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kizlar ben bebek düşünmekten vazgectim esimle aramiz gitgide aciliyo böyle bir ilişkiye bebek dünyaya getiremem sonradanda pişman olmak istemiyorum zaten olmasininda imkani yok sirtini donup uyuyor.
kıyamam sana ben yaaainşaallah düzelir en kısa zamanda. ılımlı olmaya çalış sen. sonuçta abisi, uzaklaşmak istemiyodur.
kocanı en iyi sen tanıyosun canım biz ne desek boş uzun bi sevgililik döneminiz olmuş, birbirinizi çok iyi tanımışsınızdır. onun ve ilişkinizin normale dönmesi için ne yapmanız gerektiğini en iyi yine sen bilirsin.
canım bi oturup açık açık konuşsanız. yani ikinizin de dertleri ortaya dökülsün ve konuşarak çözmeye çalışın. sırtını dönüp yatsa da, o da bu durumdan keyif almıyordur, diye düşünüyorum.
üzülme. güçlü ol.
regline kac gün kala başladı akıntın canım.
Kizlar agzindan bosicam kelimesini bile duydum daha neler neler nisan takilarini annemler almış harcamis yemiş ya nisan zaten kiz tarafi yapiyo takilar kizindir bizim bildiğimiz evlendigimizden beri her kavgada söyler biktim ağlamaktan harab oldum basim agriyo herşey olacagina varir bide vasiyet yazdim hic bir maldan alamican diyo sanki BN mal canlisiyim hergun 1 TL birakiyo bnde hic ellemiyorum ekmek almiyorum ertesi gün o 1 TL duruyorsa koymuyo bile bnde hakkimi helal etmiyorum sana dedim kizdi bnde etmiyorum dedi bnde hakkin yok bende bnm daha fazla vardır eminim dedim nereye gider bu ilişki bilemedim agliyorum faydasi yok biliyorum.
Aaa takılara niye takılmış o yahu. :44: Ben senin çok yakının değilim karar da veremem ama bebek için biraz zamana bırakın derim. olumsuzluklar ortadan kalkınca yine düşünürsünüz.
peki sen çalışmıyor musun? ayrıca eşine kızdım biraz -haddim olmadan- 1 TL de ne yahu.ekmek bile 2 tane alamazsın.
Aynen bende bebek için ara verdim. Calismiyorum calisamiyorum daha doğrusu izin vermiyor cnku okulunu bitir öyle diyor üni. Ye gitmedim onun yuznden Aöf okuyorum bitir öyle ise gir diyor. Para istemeye cekiniyorum ped alicam diyorum para birakirmisin ne kdr diyor 5 TL diyorum o kadar birakiyor cnm çikolata istedi para birakirmisin diyorum 50kuruş ya birakiyor yada yeme kilo aliyosun lafini duyuyorum. Kndin okulunu bitir calis kendi ihtiyaclarini kendin al diyor bnm Esim cimri çok kabullenemesemde bu boyle kendi parasini sadece kendi harcayabilir kiyafet almaya gittimi alir 1 2 tişört ama kendine hem kot hem markali ayakkabı hem markali gömlek banada alalim ayakkabı diyorum var ya evde diyor aslinda kendisinin hic giymediği yedek ayakkabisi bile var evlenmeden bi insani taniyamiyosun derlerdi inanmazdim çok haklilarmis her iste bir hayir vardir gecen ay iyiydik bebek denedik olmadi şimdide yumurtlama donemndeyim kavgaliyiz sanirim olmaması daha hayirli DİE dsunuyorum.
selam kızlar:)
bugun keçiboynuzu küründe 5.günümüz.benimki sabah akşam yerinde duramıyorinş spermleride artıyordur:) eşlerinde isteksizlik olanlar kesinlikle bu kürü uygulamalı.benimkinde zaten öyle bir problem yok sukur.hız ve sayıda artış göstermesi için başladık inş faydalı olur.
Ben geldim kizlar nasilsinz ya ben buraya girip sohbet edicek firsat bulamiyorm bnmi oyleyim sizdemi zaman sikintisi yasiyosnnuz:44:cok yorgun hissediyorm kndimi
günaydın kızlarrrrrr :) nasılız bakalımmm ben tedirginim biliyosunuz batım 1 haziran ve ben hala adet olmadım olacak gibide değilim karnım kasıklarım ağrıyo ama yok bişey :) bugün koştur koştur erkenden hastaneye gittim kandan baktırıyım die laboratuvarda hormon makinası bozukmuş bnm şansımdan yaaabatımdan bir gün önce test yaptım negatif çıktı şimdi korkuorum tekrar yapmaya ne yapcam yaaaaa
kızlar günaydın ovülasyon testi yaptım ikinci çizgim hiç belirmedi yahu böyle bir şeyi ilk defa görüyorum test bozuk galiba bi kaç saat sonra tekrar edicem dün silik çizgim vardı bugün 13.günüm yum ağrım hala yok beklemedeyim tamam
Ortaklık teklif ediyorum
Kabul ediyorum hemen baslayip hayatimizi kurtaralim.sadece kk dakiler alsa yeter)
Merhaba arkadaşlar bugun esimin 2.testni aldik 12 sperm 1canli 11 ölü 1.snde hic canli yoktu yedrdgim onca seyden hangisi ii geldi blmiyorm
doktor dogal yollarla zor demis ama tüp bebek le olur hormonlarin normal neden yok sperm bide ultrasonla bakalm ona gore tekrar görüşelim demiş bnce tüp bebek bile olacaksa şükür rabbime en azindan sperm cikisimiz oluyor bundan bi yil once tup bebkle ugrasmam diyordm smdide inslh tüp bebekle bile olsa şükür diyorm allahim bizi siniyor olsun şükür ki görüp ona siginiyorz herseyin ancak onun istegyle olabileceğini anlıyoruz
maşallah çalışmalar tam hız devam ediyor :))
inşallah müjden gelicek bu ay yaaa
evet eveeett bende de zaman sıkıntısı var aslında geriye dönüp baktıgımda yaptıgım bişey de yok ama nedense böle oluyooo :44::44:
olmaaa zaten adet falan müjde bekliyoruz biz sendeeennn
benimde bugün ovu da 22.gün hala pozitf yok nasip artık :)
belkide yılda bi kere yumurtlanmadıgı aydayımdır
ortaklıgınız hayırlı olsuuunnnzeki ve girşimci topikdaşlarımı destekliyorum ilk müşteriniz beniimm
Hakkında hayırlısı olsun inşallah tez zamanda sende müjdeyi verir sevindirirsin biizzii
off yaaa bebek istiyoruuummmmmmmmmmmmmmm
ben bugün pot kırmaya alıştım:)) onun için ben rahat rahat söyledim:)))
az önce rezil oldum. işyerinde bi arkadaş, ama samimiyetim yok pek, hamile olduğunu sanıyodum, meğer başka arkadaş hamileymiş. herkesin içinde bebiş vardı dimi sende dedim. kız şaşkın şaşkın bana baktımeğer kız bekarmışşşşş Allahım yerin dibine girdim. hayatımın en büyük potu oldu bu da. senin ne işine girer samimiyetin olmadığı biriyle direk böyle muhabbete girmek. bi de toparlıcam diye, söylediğim lafa bak: yüzüne bakınca öyle gibi geldi de bana demez miyim iyice batırdığım an... özür dileye dileye bi hal oldum. karıştırmışım bekar olduğunu bilmiyodum falan. günün salağı ilan edilmişimdir heralde.
ohhoooooo:))) ben de nezaman ses çıkçak senden diyodum. bikaç ismini gördüm altta ama:)))
neler yapıon bakim sen. sessizleştin iice:)))
hamileyimmmmmmm arkadaşlar :)çokkk mutluyum ya....test yaptım çift çizgi çıktı allahm hc umudum yoktu ya:)hala titriyorum
kızlarr napıyosunuz
ben mahvoldum bittim kusmaktan
hastanelik oldum dün 3 ünite serum yedim
hala yemek yiyemiyorum
Kizlar adetime 3 gun var ama cok az kahverengimsi bi su gibi bisey gelmis yerlesme kanamasi olabilir mi bu ay cok umudum var
Sagol canim sana bedava bizi burda bulusturdugun icin:)) cok buyuk ihtiyac ama oyle bi alet
Aynen bende bebek için ara verdim. Calismiyorum calisamiyorum daha doğrusu izin vermiyor cnku okulunu bitir öyle diyor üni. Ye gitmedim onun yuznden Aöf okuyorum bitir öyle ise gir diyor. Para istemeye cekiniyorum ped alicam diyorum para birakirmisin ne kdr diyor 5 TL diyorum o kadar birakiyor cnm çikolata istedi para birakirmisin diyorum 50kuruş ya birakiyor yada yeme kilo aliyosun lafini duyuyorum. Kndin okulunu bitir calis kendi ihtiyaclarini kendin al diyor bnm Esim cimri çok kabullenemesemde bu boyle kendi parasini sadece kendi harcayabilir kiyafet almaya gittimi alir 1 2 tişört ama kendine hem kot hem markali ayakkabı hem markali gömlek banada alalim ayakkabı diyorum var ya evde diyor aslinda kendisinin hic giymediği yedek ayakkabisi bile var evlenmeden bi insani taniyamiyosun derlerdi inanmazdim çok haklilarmis her iste bir hayir vardir gecen ay iyiydik bebek denedik olmadi şimdide yumurtlama donemndeyim kavgaliyiz sanirim olmaması daha hayirli DİE dsunuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?