Fe Sabrun Cemil...Her ay umut doluyuz diyenleri beklerim :)

Hay ağzın bal yesin

günaydın cnm, çizgi idrar seyrekliğine göre günden güne farkılılk gösterebilir. sen yapmaya devam et. hem sen geç yumurtluyodun galiba daha zamanı vardır

bence sabahki gebelik testiydi ya da hatalı ürün hiç çizgi çıkmaması diye bişey olamaz çünkü ilk defa böyle oldu neyse tekrar yaptım silik çizgim mevcut

olmaz olamaz yumurtlamam lazım nayırrrrrrrrrrrrr

Cnm huylu huyundan vazgecmz boyle gelmis boyle gider heralde senin esin gunahtan haberi yok herhalde bnde esimden sikayetciydim sukrettim halime bnim esi.de cok sinirli herseye karisir ve cok tutumludr acayip hic bosyere para harcadigini gormedim iki pantolonu varsa ucncuye gerek duymaz oyle yiyim icim gezim yoktur bn zorla ayakkabi aldirirm ona bazen hosu.a gidiyo yarinida dusunuyo baznde kiziyorm bnada ayni sekilde ihtiyaci.n oldugnu dusunurse alir bisey dusunmezse ne gerek var ciplakmisin der var iste der ama evin masrafini ihmal etmz kesinlikle ne lazmsa ama bna hep idareli harca der surekli para biriktirirm surekli kontrol eder allah yardimcin olsun cnmm ama degismez bi tanidigimn kocasida boyleydi adam hala ayni ha bide cok kalbimi kirar sinirli oldugu icn nnde annesind soylerim annnesinden cok cekinir cunki oda saolsun oglunu tutmz bni yutar idiyi uzmiycksin kiymetini bilceksin der yni boyle buyugune faln soylesen abasina faln ne bilim

Abisi var ama dinlemez bizimki çok dikbasli bnde çok sasiyorum bu hallerine inan daha aklima gelmeyen neler var bilseniz bunlar hic kalir yaninda hep idare ettim hep yiprattim kendimi hasta olcam o yine keyfinde

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Allah yardımcın olsun yaaa bence bol bol dua et...eşinin ahlagının düzelmesi sana karşı anlayışlı olması için

evet insanı o umut zaten güçlü yapıyo yoksa çoktaaaaannn pesederdik :)

ben geldim herkescikler gitti ya hu :)
bi denk düşemiyorum kimseyle bu ara :)

Ayy sorma ya bnimde iki gundur nettte sorun var iskenceye dondu nete girmek on saatte baglaniyo gerci bn telden giriyorm ama oda zatn ayri bi isksnce telden girmek ya bu hafta kuran bitiyo biraz rahatlarim diye dusunuyorm annmde yakin bna surekli onlayim kahvaltiya cagirir biri gelir cagirir yani surekli beraberiz bi evim yokki iki tane resmen annemde rahtsiz biraz ev islerine yardim ediyorm bugun gittim bir suru utu yaptim evini topladim biraz temzledim dun kndi evimi temzledim bide haftanin iki uc gnu calisiyorm dusun soyle raht raht oturamiuorm evimde biktim yahu annm bnim cok nazlidir hasta olsun olmasin hep hastaymis gbi ay sudam agridi ayy soyle oldu surekli bu modda hep gidip ona yardim etmemi istiyo demiyoki bu kizinda evi var kocasi var esimle bu yuzden sorun yasiyorz sen evlisin artk agirligini koy diyo bnde kiyamiyorm napim bide anneme diyoru.ki anne evimi temizlemem lazim senin evinde nevar iki kisisinz anne yemk yapcam aman iki kisinin yiycegnden nolcak surekli boyle bisey diyemiyorm yapim itibariyle annm diye ama bni cok uzuyo napicam bole bilmiyorm cok konustum k.bkma

iyiyim hamdolsun :)
şu internet baglantı sorunumu halledemedim henüz tam olarak ama keyifliyim...

sen nasılsın biraz toparlanabildi mi moralin ?

Biraz daha iyiyim anneme gidicem bu aralar sik gidiyorum kafam dagiliyor iyi geliyor eve gelncede uyuyorum zaten :S

sormaa o internet meselesi beni resmen delirtti bugün...zaten uzun zamandır baglantıda sorun yaşıyoruz tt neti arıyorum modemle alakalı soun diyo...modemi arıyorum tt nete bakın diyo en son bugün ikisine de söylendim tt net yine modemi ara dedi kızdım...onlarda sizi aratıyo dedim ne bu yaa iptal ettiricem en sonunda dedim...şidi baglantı biraz iyi ama video falan açılmıyo eger bi kaç güne düzelmezse pc servise gidicek ve 20 gün yok

Annen konusunda da Allah yardımcın olsun...ya bu annelerin anlayışlı olması lazım...kız evlendi mi ayrı bi evi var sorumluugu var anlamıyorlar...benim babaannem mesela bizimle kalıyo ister ki halamlar hergün gelsin hele bi gün gelmediler mi oooo ortalık karışır...ama gelinlerinden biri (annemde dahil) annelerine gitmek istese "ne işiniz var orda" der kiiii gelinlerin hepsinin annesi uzak yılda 2 ya da 3 kere görürler :)

kız annesi olmak farklı bişey galiba kız evi naz evi olayı bence anneden kaynaklanıyor :)
ama bence eşin haklı bi yerde dengeyi kurman lazım...sakın beni yalnış anlama ama aynı şeyi kayınvaliden yapsa ne kadar süre devam edebilirdin bu maratona ? tabi ki insan annesini kayınvalidesi ile bir tutmaz ama evlendin mi bi eşin oldu mu sorumluluk işin içine girdi mi denge çok önemli bence...

bende çok konuştum kusura bakma

Biraz daha iyiyim anneme gidicem bu aralar sik gidiyorum kafam dagiliyor iyi geliyor eve gelncede uyuyorum zaten :S

ama bu şekilde bişeylerin düzelmesi zor olmazmı?
arkadaşlar haklı eşini en iyi sen bilirsin nasıl ikna edebilirsin ya da düzelir sen bilirsin...
bence bişeyler yapmazsan herşey senin için daha zor olur

kızlar hepinizin güzel dilekleri için çokkkk teşekür ediyorum...allah hepinize nasip etsin....

ikinci testimide yaptım oda pozitif çıktı inşlh kesin olarak hamileyimmm:)

kızlar hepinizin güzel dilekleri için çokkkk teşekür ediyorum...allah hepinize nasip etsin....

ikinci testimide yaptım oda pozitif çıktı inşlh kesin olarak hamileyimmm:)

maşallah yaa çok sevindim senin adına cidden :)
listeye baktım daaa bat ına resmen 5 gün kala ögrenmişsin süper bişey buuu

evet cnm daha beş gün var...adet bittiği gibi ilişki olmuştu o zmn olduğunu düşünüyorum erken belirmesi bundan herhalde...

ayyy ne güzel yaaa

eşine söyledin miiiii çok heyecanlı bi durum rabbim bekleyen herkese de tez zamanda yaşatsın bu mutlulugu yaaaaaa

20 gunmu napar buralar sensz ins duzelir cnm haklisin katiliyorum sna icmden diyorum zatn gelin kaynanasina gitmez bukadr diye ama cok yipraniyorm olan bna oluyo bnim annmde babamda cok anlayssiz daha hafta sonu babamla esim bi puruz yasadi yni bnde yasadim zatn boyle giderse konuscam annmle bnim iyi niyetmden tamamn kimseye hayir diyemiyorm ve bu huyumdan nefret ediyorm kaynvalidem boyle degil ck anlayisli cok saygili el ustnde tutar bni uzagiz blki ondanmi bilmiyorm ama acikcasi kv daha olgun buluyorum
Bazn diyorm kske arada bi mesafe olsa ayda bir iki kez gorebilsem diye nyse iste boyle insanoglunun sorunu hic bitmiyo malesef napalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…