Fe Sabrun Cemil...Her ay umut doluyuz diyenleri beklerim :)

kızlar hepinizin güzel dilekleri için çokkkk teşekür ediyorum...allah hepinize nasip etsin....

ikinci testimide yaptım oda pozitif çıktı inşlh kesin olarak hamileyimmm:)
Cooook sevindim allah tamamina erdirsin super bisey rabbim bizede nasipetsin mucizesini bizede versin insssss bizede dua ett nolur bizi biz anlariZ sadece
Bnde istiyormm

Sabir cnim bol bol sabir hakkinda hayirlisi olsun ailen biliyomu huzursuzlugunu cnm blki onlardan cekinir evlllilk tamamn sans bn inaniyorm bna

Sabir cnim bol bol sabir hakkinda hayirlisi olsun ailen biliyomu huzursuzlugunu cnm blki onlardan cekinir evlllilk tamamn sans bn inaniyorm bna

Bilmiyor Canim Esim çok tuhaf şimdide ne zmn bizim bebeğimiz olacak diyor yanasiyor ozurler diliyor ne yapmaliyim acaba hemen kabulleneyim mi yoksa bu seferde benim sirtimi donup uyuyayim :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

[

canım yaptırıyorum doktor takibimi. 3 aydır doktora taşınıyorum. hormonlar temiz. eşim temiz. yumurtluyorum. çatlıyo. ama bebiş gelmiyoo. bi tek rahim filmi kaldı yaptırmadığım. bu ay regl olunca da onu yaptırayım diyorum. aklımdan çıksın. 11. ayım canım bu ay. ama arada fdenemediğimiz aylar da oldu.[/QUOTE]

allah yardımcın olsun canım insaallah allahın izniyle hamiile kalırsın.. Güzel haberlerini ver banada

Bence kırıldığını bilsin. Söylemelisin. yani sırt dönerek uyuyup çözemezsiniz ki hiçbir şeyi. rahatsız olduğun konuları söyle. "bunları düzeltelim" de. Onun senden dolayı rahatsızlıklarını da sor. Ona göre kendinize yeni bir yol çizin. varsa hatalarınızı düzeltin.

umarım her şey iyi olur senin adına.

gebelik belirtisi yok. ufak tefek kasık ağrıları var. gelecek o meret yine biliyorum.

Bende de dün vardı bugün ağrı yok bi de iğne batar gibi ağrılar oluyor üşütmüş olabilirim hava çok müsait çünkü. Bu ay başlarken bu sefer oldu diyordum ama şimdi pek umudum kalmadı benimde içime bi rahatlık çöktü :) Bizim için hayırlısı ne olacak bakalım :)

Günaydın

BAT bugün. Kırmızılar muhtemel
Gunaydin cnm Kirmizilar gelmez insallhta bebek gelir :)
Evet bende dun gece neden boyle yaptin fln dedim uzuldugumu dile getirdim bunaldim çok sıkıyosn beni dedi aslında skmıyorum ama o bu duruma öyle diyor biraz daha iyiyiz dünden sonra kizginlikla yaptim söyledim falan dedi bide ama yanlis tabiki davranışlari..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

gebelik belirtisi yok. ufak tefek kasık ağrıları var. gelecek o meret yine biliyorum.

Hayirlisiyla mujede aliriz insallah kizlar ikinizden de:))

geçen ay daha bi stres olmuşum ben, bu ay çok rahattım hala rahatım :) her şeyin hayırlısı tabiki.

Canım onunla konuşurken, onun da seni ne kadar sıktığını söyle, para bırakmaması vb şekilde sıkıldığını ifade et. kızgınlıkla söylenir hep ama karşıdakinin kalbi kırılır ve zor düzelir.

inşallah tekrarlanmaz böyle şeyler.

Hayirlisiyla mujede aliriz insallah kizlar ikinizden de:))

vermek isterdim ama sanırım benden paso bu ay

Evet canım herşeyin hayırlısı olsun bu ayda olmazsa vardır bunda da bi hayır diye düşüneceğim. Bekleyelim bakalım :)

GÜNAYDINNNN KIZLARRRR :) bende haberler kötü maalesef dün 4,30 da test yaptım yine koskoca tek çizgi maalesef bende umut yok artık gebeliği bıraktım adet olamıorum die takmaya başladım olup kurtulsaydım. cumaya kadar olmazsam kadın doğuma gitcem adetim hiç gecikmezdi çok stres oluorum yaaa sizlerde ne var ne yok

Adetin ki basladi canim? hayirlisi olsun insallah

Stresten mu gecikti acaba ya da bi kan tahlili yaptirsaydin idrarda belli olmayabiliyormus

Adetin ki basladi canim? hayirlisi olsun insallah

Stresten mu gecikti acaba ya da bi kan tahlili yaptirsaydin idrarda belli olmayabiliyormus

valla cnm öncesinde çok stres yapmadım şuan stresteyim mevsimselmi tiroidden mi bilmiorum ki cnm geçen hamileliğimde 1 gün kala silik çıkmıştı ama bilmiorum cnm

valla cnm öncesinde çok stres yapmadım şuan stresteyim mevsimselmi tiroidden mi bilmiorum ki cnm geçen hamileliğimde 1 gün kala silik çıkmıştı ama bilmiorum cnm

Sabah mi yaptin peki? Her hamilelik bir olmayabir ama sen daha iyi bilirsin sonucta kendi vucudunu.hayirlisi olsun insallah bende de pko var 41 gun oldu hala yok:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…