Cooook sevindim allah tamamina erdirsin super bisey rabbim bizede nasipetsin mucizesini bizede versin insssss bizede dua ett nolur bizi biz anlariZ sadecekızlar hepinizin güzel dilekleri için çokkkk teşekür ediyorum...allah hepinize nasip etsin....
ikinci testimide yaptım oda pozitif çıktı inşlh kesin olarak hamileyimmm:)
Abisi var ama dinlemez bizimki çok dikbasli bnde çok sasiyorum bu hallerine inan daha aklima gelmeyen neler var bilseniz bunlar hic kalir yaninda hep idare ettim hep yiprattim kendimi hasta olcam o yine keyfinde
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Sabir cnim bol bol sabir hakkinda hayirlisi olsun ailen biliyomu huzursuzlugunu cnm blki onlardan cekinir evlllilk tamamn sans bn inaniyorm bna
Bilmiyor Canim Esim çok tuhaf şimdide ne zmn bizim bebeğimiz olacak diyor yanasiyor ozurler diliyor ne yapmaliyim acaba hemen kabulleneyim mi yoksa bu seferde benim sirtimi donup uyuyayim :)
Günaydınlar.
Kırmızılar gelmesin inşallah :)
ben ne olur ne olmaz diye hazırlıklıyım bugün. :26:
Sabah çıkmadan alayım demiştim ama unutmuşum yine inşallah hazırlıksız yakalanmam. Belirti falan var mı cnım sende
gebelik belirtisi yok. ufak tefek kasık ağrıları var. gelecek o meret yine biliyorum.
Gunaydin cnm Kirmizilar gelmez insallhta bebek gelir :)Günaydın
BAT bugün. Kırmızılar muhtemel
Evet bende dun gece neden boyle yaptin fln dedim uzuldugumu dile getirdim bunaldim çok sıkıyosn beni dedi aslında skmıyorum ama o bu duruma öyle diyor biraz daha iyiyiz dünden sonra kizginlikla yaptim söyledim falan dedi bide ama yanlis tabiki davranışlari..Bence kırıldığını bilsin. Söylemelisin. yani sırt dönerek uyuyup çözemezsiniz ki hiçbir şeyi. rahatsız olduğun konuları söyle. "bunları düzeltelim" de. Onun senden dolayı rahatsızlıklarını da sor. Ona göre kendinize yeni bir yol çizin. varsa hatalarınızı düzeltin.
umarım her şey iyi olur senin adına.
gebelik belirtisi yok. ufak tefek kasık ağrıları var. gelecek o meret yine biliyorum.
Bende de dün vardı bugün ağrı yok bi de iğne batar gibi ağrılar oluyor üşütmüş olabilirim hava çok müsait çünkü. Bu ay başlarken bu sefer oldu diyordum ama şimdi pek umudum kalmadı benimde içime bi rahatlık çöktü :) Bizim için hayırlısı ne olacak bakalım :)
Bende de dün vardı bugün ağrı yok bi de iğne batar gibi ağrılar oluyor üşütmüş olabilirim hava çok müsait çünkü. Bu ay başlarken bu sefer oldu diyordum ama şimdi pek umudum kalmadı benimde içime bi rahatlık çöktü :) Bizim için hayırlısı ne olacak bakalım :)
Gunaydin cnm Kirmizilar gelmez insallhta bebek gelir :)
Evet bende dun gece neden boyle yaptin fln dedim uzuldugumu dile getirdim bunaldim çok sıkıyosn beni dedi aslında skmıyorum ama o bu duruma öyle diyor biraz daha iyiyiz dünden sonra kizginlikla yaptim söyledim falan dedi bide ama yanlis tabiki davranışlari..
Hayirlisiyla mujede aliriz insallah kizlar ikinizden de:))
geçen ay daha bi stres olmuşum ben, bu ay çok rahattım hala rahatım :) her şeyin hayırlısı tabiki.
Canım onunla konuşurken, onun da seni ne kadar sıktığını söyle, para bırakmaması vb şekilde sıkıldığını ifade et. kızgınlıkla söylenir hep ama karşıdakinin kalbi kırılır ve zor düzelir.
inşallah tekrarlanmaz böyle şeyler.
vermek isterdim ama sanırım benden paso bu ay
geçen ay daha bi stres olmuşum ben, bu ay çok rahattım hala rahatım :) her şeyin hayırlısı tabiki.
Canım onunla konuşurken, onun da seni ne kadar sıktığını söyle, para bırakmaması vb şekilde sıkıldığını ifade et. kızgınlıkla söylenir hep ama karşıdakinin kalbi kırılır ve zor düzelir.
inşallah tekrarlanmaz böyle şeyler.
vermek isterdim ama sanırım benden paso bu ay
GÜNAYDINNNN KIZLARRRR :) bende haberler kötü maalesef dün 4,30 da test yaptım yine koskoca tek çizgi maalesef bende umut yokartık gebeliği bıraktım adet olamıorum die takmaya başladım olup kurtulsaydım. cumaya kadar olmazsam kadın doğuma gitcem adetim hiç gecikmezdi çok stres oluorum yaaa sizlerde ne var ne yok
Adetin ki basladi canim? hayirlisi olsun insallah
Stresten mu gecikti acaba ya da bi kan tahlili yaptirsaydin idrarda belli olmayabiliyormus
valla cnm öncesinde çok stres yapmadım şuan stresteyim mevsimselmi tiroidden mi bilmiorum ki cnmgeçen hamileliğimde 1 gün kala silik çıkmıştı ama bilmiorum cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?