- 12 Ocak 2014
- 4.136
- 3.437
- 448
Ben henüz adet olmadim. Belirti olarak da idrarim da bulaniklik var ve göğüs uçlarım kaşınıyor belim de ağrı var birazda.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
gebelik belirtisi yok. ufak tefek kasık ağrıları var. gelecek o meret yine biliyorum.
Bende de dün vardı bugün ağrı yok bi de iğne batar gibi ağrılar oluyor üşütmüş olabilirim hava çok müsait çünkü. Bu ay başlarken bu sefer oldu diyordum ama şimdi pek umudum kalmadı benimde içime bi rahatlık çöktü :) Bizim için hayırlısı ne olacak bakalım :)
Adetin ki basladi canim? hayirlisi olsun insallah
Stresten mu gecikti acaba ya da bi kan tahlili yaptirsaydin idrarda belli olmayabiliyormus
kötüyü çaaarmaaaa... olumlu ooollll
nezaman test yapçaksııınnn senden çok umutluyummmmm
Bilmiyor Canim Esim çok tuhaf şimdide ne zmn bizim bebeğimiz olacak diyor yanasiyor ozurler diliyor ne yapmaliyim acaba hemen kabulleneyim mi yoksa bu seferde benim sirtimi donup uyuyayim :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
gelmesiiiinnnnn:)) kış kış kış kışkışkışkışşşşşşşşşhenüz başlamadı da başladı başlıycak.
yok ayol. olumluyum da vücudum ödem yaptı kasıklarım yokluyo gelecek gibi o yüzden yani :126:
Tatlım dün sabah yaptım çıkmamıştı o yüzden bekliyorum yarın sabahtan yaparım diyorum bende de bu ay umut vardı ama emin olamıyorum işte
gelmesiiiinnnnn:)) kış kış kış kışkışkışkışşşşşşşşş
haa dün test yaptığını atlamışım ben. ama idrarda çıkmayabiliyo. hayırlısı inşaallahh ben yine de senden umutluyum:)))
olsun olsuuunn, o çizgi koyulaşacak az kaldı :)))bence sabahki gebelik testiydi ya da hatalı ürün hiç çizgi çıkmaması diye bişey olamaz çünkü ilk defa böyle oldu neyse tekrar yaptım silik çizgim mevcut
gelmesiiiinnnnn:)) kış kış kış kışkışkışkışşşşşşşşş
haa dün test yaptığını atlamışım ben. ama idrarda çıkmayabiliyo. hayırlısı inşaallahh ben yine de senden umutluyum:)))
GÜNAYDINNNN KIZLARRRR :) bende haberler kötü maalesef dün 4,30 da test yaptım yine koskoca tek çizgi maalesef bende umut yokartık gebeliği bıraktım adet olamıorum die takmaya başladım olup kurtulsaydım. cumaya kadar olmazsam kadın doğuma gitcem adetim hiç gecikmezdi çok stres oluorum yaaa sizlerde ne var ne yok
kış kış cinler kış kış (bu geldi aklıma)
evet biraz öyle olmuş. yaa kış kış cinler diince, nedense rüyam geldi aklıma, iki gecedir ne biçim rüyalar görüyorum yaaa, Allah hayra çıkarsın. önceki gece örümcekler, dün gece köpekler... üüüffff ne bu yaaa
Günaydııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnn:)
Günaydııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnn:)
Kizlar adetime 3 gun var ama cok az kahverengimsi bi su gibi bisey gelmis yerlesme kanamasi olabilir mi bu ay cok umudum var
Kizlar gunaydin benim kirmizilar giderek cogaldi yerle s me fekan degil bu hrm agrimda cok var ama anlamadigim yumurta takibi yaptirmistik yumurtan catlam i s dedi doktor gebe kalamazsan 6 haziran da adet olucaksin dedi yani 14 gun sonra ama 10 gun sonra cikti geldi 1 damla sonra 2 damla derkem artti benim bu ise hic aklim ermedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?