Fe Sabrun Cemil...Her ay umut doluyuz diyenleri beklerim :)

Ben henüz adet olmadim. Belirti olarak da idrarim da bulaniklik var ve göğüs uçlarım kaşınıyor belim de ağrı var birazda.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben henüz adet olmadim. Belirti olarak da idrarim da bulaniklik var ve göğüs uçlarım kaşınıyor belim de ağrı var birazda.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

oh be hoşgeldin:) seni merak ediyodum ben de:))
umarım bebişin seninledir. test yapsanaaa

nezaman test yapçaksııınnn senden çok umutluyummmmm

canım dünden beri yazdıklarını okudum az önce. bence sen çok olumsuzluklarını görmeye odaklanmışsın eşinin. böyle düşünerek olumsuz sonuçlara yönelirsin ilişkinizde. ama ortada yanlış htırlamıyosam 6 yıllık bi ilişki var. kolay harcancak bi süre değil. emek var ortada. ne yap bence biliyo musun? al eline bi kalem kağıt, eşinin olumlu yönlerini madde madde yaz. aklına ne geliyosa ama. sonra yazdığın her maddeyle ilgili yaşadığınız bir anınızı düşün. o anıları da kısaca her maddenin karşısına not al. ilk başta çok olumsuzluklara odaklandığın için iyi bişey bulmakta zorlanabilirsin:) ama pes etme ufaktan başla sonra göreceksin düşündükçe liste uzayacak ve listeyi tamamladığını düşündüğünde, eşinde en çok katlanamadığın davranışını düşün. ama bi tanesini yani en çok katlanamadığını düşün. onu da kağıda yaz. ve empati yapmaya çalış. neden böyle davranıyo? ne hissediyo da bunu yapıyo? gibi sorularla onun açısından yaptığı davranışı değerlendir. bunları da yaz kağıda. sonra olumsuz olduğunu düşündüğün diğer yanlarını da kağıda yaz. ve bi yarım saat ara ver. sonra kağıdı alıp tekrar oku baştan sona. ne hisettiğini kendine sor ve eşine karşı gerçekte ne hissettiğini kağıdın sonuna yaz. eminim olumlu sonuçlanır. çok faydasını göreceksin. dene. ben evliliğmin ilk yıllarında çok bunaldığımda denemiştim ve çook faydasını görmüştüm. hatta sonra bunu eşime yaptırmıştım kendim için:)

henüz başlamadı da başladı başlıycak.

yok ayol. olumluyum da vücudum ödem yaptı kasıklarım yokluyo gelecek gibi o yüzden yani :126:
gelmesiiiinnnnn:)) kış kış kış kışkışkışkışşşşşşşşş
Tatlım dün sabah yaptım çıkmamıştı o yüzden bekliyorum yarın sabahtan yaparım diyorum bende de bu ay umut vardı ama emin olamıyorum işte

haa dün test yaptığını atlamışım ben. ama idrarda çıkmayabiliyo. hayırlısı inşaallahh ben yine de senden umutluyum:)))

İnşallah canım bu ay hiç üstüne düşmediğim kadar düştüm ama bakalım sanırım cumaya kadar belli olur hayırlısıyla :)

hiiiç üzülme arkadaşım, o geleceği zamanı biliyo

kış kış cinler kış kış (bu geldi aklıma)

evet biraz öyle olmuş. yaa kış kış cinler diince, nedense rüyam geldi aklıma, iki gecedir ne biçim rüyalar görüyorum yaaa, Allah hayra çıkarsın. önceki gece örümcekler, dün gece köpekler... üüüffff ne bu yaaa

Son düzenleme:

Hayır olsun. Dua oku ben öyle yapıyorum ödlek biri olarak :26:

Günaydııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnn:)

Günaydıııınnnnnn Şekeeeerrrrr

Günaydııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnn:)

oh be şükür kavuşturana:) ben gidiyom sen geliyon gündüzleri. eskiden ne güzel sabahtan gelirdin. nette sorun varmış galiba. inşallah düzelir. pc gittimi servise bi daha geri getirmek için uğraşıyosun çünkü. 1 ayı buluyo. dün yazdıklarını okudum:)) alıntı yapmadım çünkü hepsi çok toplu mjdı seninkiler. burdan toplu cvp veriim bari ben de:)) dünkü rezilliğim berbattı, eşime anlattım o da gülüyo, kızın bekar ollması kötü olmuş diyo:)))
testin de bence sen 19 undaki koyuya yakın çizgide yumurtladın arkadaşım bana öyle gibi geliyo .bi de seni çooookk özlediiiimmmm bi de özgeyi de özledim yaaa... ankaraya gitti biliyom da, hala orda mı yaw. dönmedi mi acaba. hiç gelmiyo artıkım.

Kizlar gunaydin benim kirmizilar giderek cogaldi yerle s me fekan degil bu hrm agrimda cok var ama anlamadigim yumurta takibi yaptirmistik yumurtan catlam i s dedi doktor gebe kalamazsan 6 haziran da adet olucaksin dedi yani 14 gun sonra ama 10 gun sonra cikti geldi 1 damla sonra 2 damla derkem artti benim bu ise hic aklim ermedi

Kizlar adetime 3 gun var ama cok az kahverengimsi bi su gibi bisey gelmis yerlesme kanamasi olabilir mi bu ay cok umudum var

gunaydın busecim. şimdi nasılsın? var mı gelen giden? eğer kesildiyse yerleşme olabilir gerçi bazılarında yerleşme de öyle az az 2-3 gün sürebiliyomuş.

tam da sana mj yazarken sen cvbını vermişsin. son 3 aydır ben de yumurta takibi yaptırıyorum cnm ve, benim de yumurta çatladıktan 10 gün sonra reglim geliyo hep. çok sinir bozucu bişey. hatta progestan vermişti doktor, süreyi uzatmak için. daha ilacı içerken yine 10. gün regl oldum. sonra ben bu durumu internetten araştırdım baya bi. luteal faz yetmezliği diye bişi var. ama bu tanı koyulması için 10 günün altında sürmesi gerekiyo. yani yumurtlamadan sonra 9. gün ve altında regl olanlara bu tani koyuluyo. 10-14 gün sonrası normal karşılanıyo. endişelencek bişi yok yani. bizim de düzenimiz böyle. hatta ilk 10.günde olduğunu öğrendiğim ay, düşük yapıom bile sandım:) çünkü okadar emindimki 14 gün sonra olmam gerektiğine. sonra düşündüm dedimki, yahu bebek zaten 10 günde anca tutunmaya çalışıyo, neyi düşürcen sen kendine gel dedim. böyle işte canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…