20 gunmu napar buralar sensz ins duzelir cnm haklisin katiliyorum sna icmden diyorum zatn gelin kaynanasina gitmez bukadr diye ama cok yipraniyorm olan bna oluyo bnim annmde babamda cok anlayssiz daha hafta sonu babamla esim bi puruz yasadi yni bnde yasadim zatn boyle giderse konuscam annmle bnim iyi niyetmden tamamn kimseye hayir diyemiyorm ve bu huyumdan nefret ediyorm kaynvalidem boyle degil ck anlayisli cok saygili el ustnde tutar bni uzagiz blki ondanmi bilmiyorm ama acikcasi kv daha olgun buluyorum
Bazn diyorm kske arada bi mesafe olsa ayda bir iki kez gorebilsem diye nyse iste boyle insanoglunun sorunu hic bitmiyo malesef napalim
Hayır olsun. Dua oku ben öyle yapıyorum ödlek biri olarak :26:
Günaydıııınnnnnn Şekeeeerrrrr
oh be şükür kavuşturana:) ben gidiyom sen geliyon gündüzleri. eskiden ne güzel sabahtan gelirdin. nette sorun varmış galiba. inşallah düzelir. pc gittimi servise bi daha geri getirmek için uğraşıyosun çünkü. 1 ayı buluyo. dün yazdıklarını okudum:)) alıntı yapmadım çünkü hepsi çok toplu mjdı seninkiler. burdan toplu cvp veriim bari ben de:)) dünkü rezilliğim berbattı, eşime anlattım o da gülüyo, kızın bekar ollması kötü olmuş diyo:)))
testin de bence sen 19 undaki koyuya yakın çizgide yumurtladın arkadaşım bana öyle gibi geliyo .bi de seni çooookk özlediiiimmmmbi de özgeyi de özledim yaaa... ankaraya gitti biliyom da, hala orda mı yaw. dönmedi mi acaba. hiç gelmiyo artıkım.
tam da sana mj yazarken sen cvbını vermişsin. son 3 aydır ben de yumurta takibi yaptırıyorum cnm ve, benim de yumurta çatladıktan 10 gün sonra reglim geliyo hep. çok sinir bozucu bişey. hatta progestan vermişti doktor, süreyi uzatmak için. daha ilacı içerken yine 10. gün regl oldum. sonra ben bu durumu internetten araştırdım baya bi. luteal faz yetmezliği diye bişi var. ama bu tanı koyulması için 10 günün altında sürmesi gerekiyo. yani yumurtlamadan sonra 9. gün ve altında regl olanlara bu tani koyuluyo. 10-14 gün sonrası normal karşılanıyo. endişelencek bişi yok yani. bizim de düzenimiz böyle. hatta ilk 10.günde olduğunu öğrendiğim ay, düşük yapıom bile sandım:) çünkü okadar emindimki 14 gün sonra olmam gerektiğine. sonra düşündüm dedimki, yahu bebek zaten 10 günde anca tutunmaya çalışıyo, neyi düşürcen sen kendine gel dedim. böyle işte canım.
perşembe ya da cuma gidicem. aslında bi hfta sonra demişti o da cumartesi oluyo ama, yaa hem erken kalkmak zorunda kalıos cumartesi, hem de öğleden sonraya kadar sıra beklios, gün bitiyo öyle. ben de h.içi gidicem. çok ayakta durunca kasıklarım çok ağrıyo. yumurtalar büyüyo mu hala acabaGurbette olmak bu yönden iyi kendi halindesin istedigin zaman git istedigin yere git ama özlem var işte :)
dediğin gibi ayda bir gidicelecek bi mesafe en ideali....hem çok özlemezsin hem de sıkıntı olamaz:)
neyse yine Allah başka dert sıkıntı vermesin yaa rabbim bu konuda da sana kolaylık versin yaa...
günaydıınnnn hadii müjde verin artık yaaaaaaaaaa:)
evet yaaa bi denk düşemedik cemrem inan bende öyle özledim ki doya doya sohbet etmeyii:)
pc yi hiç sorma kafayı yedirtti resmen :) şimdi biraz daha iyi inşallah servise gerek kalmaz yaaaaaaaaa napıcam ben 20 gün(((((((((
bence de o zaman yumurtladım sanırım :) ama çalışma falan olmadı o yüzden hiiiççç bu aya dair hayallerim falan yok yani :)
özgeyi bende merak ediyorum yaa bugün bi ses ediyim ona bakalım nerelerde :)
sen ne yaptın yarın gidicen mi doktora?
Sabah mi yaptin peki? Her hamilelik bir olmayabir ama sen daha iyi bilirsin sonucta kendi vucudunu.hayirlisi olsun insallah bende de pko var 41 gun oldu hala yok:))
hiiiç üzülme arkadaşım, ogeleceği zamanı biliyo
perşembe ya da cuma gidicem. aslında bi hfta sonra demişti o da cumartesi oluyo ama, yaa hem erken kalkmak zorunda kalıos cumartesi, hem de öğleden sonraya kadar sıra beklios, gün bitiyo öyle. ben de h.içi gidicem. çok ayakta durunca kasıklarım çok ağrıyo. yumurtalar büyüyo mu hala acabahem merakım gider. hem de doktora bu ağrının normal olup olmadığını sorarım. ama bi yandan da şunu düşünüom. bu doktor şimdi alttan bakçak gidince. ama ya bebek tutunmaya çalışıyosa, olcağı varsa da biz yerinden etmeyelim. anlamıyorum da pek ama. ne biliim aklıma geldi öyle. doktora da bunu söyleyemem , olmamış çocuğu koruyo hasta mı ne demesin:)
yok cnm dün ilkindi de yaptım bugün 4 gün oldu geçeli adetim, sanada geçmiş olsun cnm ALLAHIM şifanı versin inşallah
ayyyy cemrem yaa senin durumunda karışık hee en kötüsü de belirsizlik yaa
bencede bugün yarın git alttan muayene içinde kötü düşünme yaa rabbim korur inşallah varsa da minigin ki inşallaaah vardırrrrrrr:)
oh be hoşgeldin:) seni merak ediyodum ben de:))
umarım bebişin seninledir. test yapsanaaa
Allah razi olsun canim:)) sabah bidaha yap istersen ya da cuma gidicem demissin zaten beklemek en guzeli bu durumlarda
Inşallah benimledir ya çok dua ediyorum. Çok sıkıntı bastı bu iki gündür. Geçen ay da gecikti ya onun için yapmadim. Bide 8 gün önce idrar yollari enfeksiyonu için acile gittim gebeliğe de baktılar 0.1 çıktı bütün umidim gitti. Ama dunde bi arkadas bi hafta once cikmaz dedi. Kafam cok karisti. Siz ne dersiniz bu duruma ?
dün testi yapınca üzüldüm yattım iki saat uyumuşum sonra düzeldim şuan gayet iyiyim :) hatta adet olmayı bu kadar isteyeceğimi hiç tahmin etmezdimmmm
hayırlısı canım benim çok bekletmeden gelirler inşallah dün anneme gittim komşunun kızı doğum yapmıştı onunla karşılaştık maşallah çok tatlı bir kızı var ayrıca dün facede kuzenimin eşi hamile kız bekliyolarmış cinsiyeti belli olmuş kıyafet almışlar onların resimlerini gördüm ve son olarak da eşimin arkadışının eşi dün doğum yapmış haberini aldım ve gece tuhaf tuhaf rüyalar gördüm tabi olumsuz etkilendim biraz sanırımbu arada ovü testimde hala silik çizgi var beklemedeyim
cnm seni çok ii anlıorum çok zor ama elimizden bişey gelmiyor sabredeceğiz ALLAHIM sabrımızın mükafatını er yada geç verecektir ya bu dünyada ya öbür dünyada, yeterki niyetimiz hayır olsun :) ovi testi ben hiç kullanmadım bu ay alım diyorum ne dersin faydası oluomu?
bana oluyodu yum tarihimi kesin ve net olarak biliyodum hatta hamile kaldığım ay da kullanmıştımgüveniyorum ben bakalım bu ay ne olacak
perşembe ya da cuma gidicem. aslında bi hfta sonra demişti o da cumartesi oluyo ama, yaa hem erken kalkmak zorunda kalıos cumartesi, hem de öğleden sonraya kadar sıra beklios, gün bitiyo öyle. ben de h.içi gidicem. çok ayakta durunca kasıklarım çok ağrıyo. yumurtalar büyüyo mu hala acabahem merakım gider. hem de doktora bu ağrının normal olup olmadığını sorarım. ama bi yandan da şunu düşünüom. bu doktor şimdi alttan bakçak gidince. ama ya bebek tutunmaya çalışıyosa, olcağı varsa da biz yerinden etmeyelim. anlamıyorum da pek ama. ne biliim aklıma geldi öyle. doktora da bunu söyleyemem , olmamış çocuğu koruyo hasta mı ne demesin:)
ayyy miniğin diince içim bi hoş oldu ağzım kulaklarıma vardı:))) insanoğlu ne tuhaf aynı anda hem umutsuz hem de umutlu olmayı nasıl başarıyoruz
bana oluyodu yum tarihimi kesin ve net olarak biliyodum hatta hamile kaldığım ay da kullanmıştımgüveniyorum ben bakalım bu ay ne olacak
benim bugün 23 .gün testi falan bıraktım bugün itibariyle adetme kaldı 12 gün :)
bence 19. gün yumurtladım ama kaçırdım hadi hayırlısı bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?