valla komedi halim heee bu ay kendimden de geçtim sınavlardan da geçtim evden de geçtim :))))
leyla oldun yani :) dün akşam bi kötü oldum bende 3 tane hamileden haber alınca gece karışık rüyalar gördüm baş ağrısıyla uyandım şu an iyiyim ama işte bazen geliyolar malesef
aynne öyleeee :)
bende dün gece hiç uyuyamadım mide bulantısı ve karın agrısı yüzünden ve benim uykum normalde rahattır ne olursa olsun uyuyan biriydim hatta hamileler uyuyamadıgından şikayet edince bende hiç öyle şeyler olmıcak diyodum :))
kiiiiii dün geceye kadar demekki oluyomuş bugün hala midem hassas ayıptır demesi mantar yaptım ama kokusu beni mahvetti
eşimde gece pür heves acaba hamilemisi diyo bi kızdım ona da heeee yumurtlamadan hamile kaldım ne becerikliyim dedim
canım dünden beri yazdıklarını okudum az önce. bence sen çok olumsuzluklarını görmeye odaklanmışsın eşinin. böyle düşünerek olumsuz sonuçlara yönelirsin ilişkinizde. ama ortada yanlış htırlamıyosam 6 yıllık bi ilişki var. kolay harcancak bi süre değil. emek var ortada. ne yap bence biliyo musun? al eline bi kalem kağıt, eşinin olumlu yönlerini madde madde yaz. aklına ne geliyosa ama. sonra yazdığın her maddeyle ilgili yaşadığınız bir anınızı düşün. o anıları da kısaca her maddenin karşısına not al. ilk başta çok olumsuzluklara odaklandığın için iyi bişey bulmakta zorlanabilirsin:) ama pes etme ufaktan başla sonra göreceksin düşündükçe liste uzayacak ve listeyi tamamladığını düşündüğünde, eşinde en çok katlanamadığın davranışını düşün. ama bi tanesini yani en çok katlanamadığını düşün. onu da kağıda yaz. ve empati yapmaya çalış. neden böyle davranıyo? ne hissediyo da bunu yapıyo? gibi sorularla onun açısından yaptığı davranışı değerlendir. bunları da yaz kağıda. sonra olumsuz olduğunu düşündüğün diğer yanlarını da kağıda yaz. ve bi yarım saat ara ver. sonra kağıdı alıp tekrar oku baştan sona. ne hisettiğini kendine sor ve eşine karşı gerçekte ne hissettiğini kağıdın sonuna yaz. eminim olumlu sonuçlanır. çok faydasını göreceksin. dene. ben evliliğmin ilk yıllarında çok bunaldığımda denemiştim ve çook faydasını görmüştüm. hatta sonra bunu eşime yaptırmıştım kendim için:)
belli olmaz yumurtlamışındır ya normalde kaçıncı gün yumurtluyosun mesela ben 17 yada 18.gün oluyo nadiren erken yumurtluyorum ama mide bulantısı için çok erken gibi geldi bana çünkü genelde 7.haftada başlıyo kimisinin erken olabiliyomuş inşallah seninkisi de öyledir canım
inşallah yaaçok saol. ilk defa kasıklarım bukadar ağrıyo, yani dayanılmaz değil çok şükür ama, uzun süre ayakta kalınca falan sanki regl olcakmışım gibi ağrıyo. yarın ya da cuma gitçem hayırlısı artık, umarım ters bi durum yoktur.alttan muayene ilk günlerde sıkıntı yaratmıyo canım kafaya takma bunları sakın git muayeneni ol şu an yumurtalıkların çok önemli inşallah herşey normale dönmüştür.
evet çok şükür:))))mesela ben senden yine umutluyum:)))çünkü yaşadıgımız hayal kırıklıklarını düşündükçe aynı acıyı ve hüzünü tekrar yaşamamak için umutsuz olmayı tercih ediyoruz bir nevi gardımızı alıyorzz ama içimizde ki o çoşkun deli dolu arzuyla bekledigimiz minikleri düşündükçe de umudumuz artıyo :)
ama hamdolsun yaa rabbim daima umutsuz eylemiyo
hayırlısı hayırlısıııııııbenim bugün 23 .gün testi falan bıraktım bugün itibariyle adetme kaldı 12 gün :)
bence 19. gün yumurtladım ama kaçırdım hadi hayırlısı bakalım
aman zaten ortada bişi yok da işte, benimki de hüsnükuruntu:) yok cnm bişey olmuo ben 7-8 haftaya kadar alttan muayene oldum hemde üçüzkenzaten kalp atışlarını duyamayınca alttan bakıo için rahat olsun bişey olmaz
yazdıklarımı uygula ama bak:))) uzman tavsiyesiiiiiHaklisin cnm çok teşekkürler yardimin için yazdiklarini okuyunca bi rahatladi içim terapi gibi geldi valla :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
cnm test yaptın mı?
şekerler ovi testini şipariş ettim ve bu ay incir yemeyede karar verdim tabi adet olursammmmincir kuru olacak dimi günde kaç tane yiyeceğiz ne zaman başlayacağızzz yardım lütfennn :)
Merhaba herkese hamileyim. İsteyen herkese nasip etsin Rabbim. Bu ay çörekotu kuru yaptim ve esimr sabah aksam keciboynuzu Ozu verdim. Bi de yumurtlayana kdr öğlenleri incir ve ceviz yedim. Çok şükür bebisim geldi.
Selam.herkese sanirim.bende hamileyimmmm ilk yaptim testi negatif gordum.iceri geldim gittim ilk 5 dk bunlar oluyor pozitif ciktiiii sonuc
kızımla hayat bir başka güzel...💖💞💕💓💗
Merhaba herkese hamileyim. İsteyen herkese nasip etsin Rabbim. Bu ay çörekotu kuru yaptim ve esimr sabah aksam keciboynuzu Ozu verdim. Bi de yumurtlayana kdr öğlenleri incir ve ceviz yedim. Çok şükür bebisim geldi.
Selam.herkese sanirim.bende hamileyimmmm ilk yaptim testi negatif gordum.iceri geldim gittim ilk 5 dk bunlar oluyor pozitif ciktiiii sonuc
kızımla hayat bir başka güzel...💖💞💕💓💗
Hayırlı olsun çok sevindim çok güzel bi haber bu yaaa Allah tamamına erdirsin inşallah canım
hayırlı olsuuunnnn tebrikler.Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsiiinnn
Çok teşekkürler Rabbim hepinize nasip etsin inşallah. Dualarimizdasiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?