Fe Sabrun Cemil...Her ay umut doluyuz diyenleri beklerim :)

valla komedi halim heee bu ay kendimden de geçtim sınavlardan da geçtim evden de geçtim :))))

leyla oldun yani :) dün akşam bi kötü oldum bende 3 tane hamileden haber alınca gece karışık rüyalar gördüm baş ağrısıyla uyandım şu an iyiyim ama işte bazen geliyolar malesef

leyla oldun yani :) dün akşam bi kötü oldum bende 3 tane hamileden haber alınca gece karışık rüyalar gördüm baş ağrısıyla uyandım şu an iyiyim ama işte bazen geliyolar malesef

aynne öyleeee :)
bende dün gece hiç uyuyamadım mide bulantısı ve karın agrısı yüzünden ve benim uykum normalde rahattır ne olursa olsun uyuyan biriydim hatta hamileler uyuyamadıgından şikayet edince bende hiç öyle şeyler olmıcak diyodum :))
kiiiiii dün geceye kadar demekki oluyomuş bugün hala midem hassas ayıptır demesi mantar yaptım ama kokusu beni mahvetti

eşimde gece pür heves acaba hamilemisi diyo bi kızdım ona da heeee yumurtlamadan hamile kaldım ne becerikliyim dedim

belli olmaz yumurtlamışındır ya normalde kaçıncı gün yumurtluyosun mesela ben 17 yada 18.gün oluyo nadiren erken yumurtluyorum ama mide bulantısı için çok erken gibi geldi bana çünkü genelde 7.haftada başlıyo kimisinin erken olabiliyomuş inşallah seninkisi de öyledir canım

Haklisin cnm çok teşekkürler yardimin için yazdiklarini okuyunca bi rahatladi içim terapi gibi geldi valla :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ayyy yok midem bulantımın hamilelikle bi alakası yok yaa dün müthiş üşüttüm sabah sabah internet sorununu çözcem diye corabsız gezindim bi ara yerlere oturdum taşa falan ilk boşlugumda sancı ile başladı gece tavan yaptı işte

bende geçen ay ovu ile tam tesbit ettim ki 19.gün yumurtladım ama bu ay 19 gün tevafuk misafirim vardı havada sıcaktı paso soguk su cay derken hiç dikkat etmeden testi yaptım bayaga koyu çıktı ama geçen ay ki gibi deildi...muhtelemen o gün yumurtladım ama idrar seyreldiği için tam çıkmadı sanrım :)
benim bu aydan umudum yok canım ya :)

alttan muayene ilk günlerde sıkıntı yaratmıyo canım kafaya takma bunları sakın git muayeneni ol şu an yumurtalıkların çok önemli inşallah herşey normale dönmüştür.
inşallah yaaçok saol. ilk defa kasıklarım bukadar ağrıyo, yani dayanılmaz değil çok şükür ama, uzun süre ayakta kalınca falan sanki regl olcakmışım gibi ağrıyo. yarın ya da cuma gitçem hayırlısı artık, umarım ters bi durum yoktur.
evet çok şükür:))))mesela ben senden yine umutluyum:)))
benim bugün 23 .gün testi falan bıraktım bugün itibariyle adetme kaldı 12 gün :)
bence 19. gün yumurtladım ama kaçırdım hadi hayırlısı bakalım
hayırlısı hayırlısııııııı
:) yok cnm bişey olmuo ben 7-8 haftaya kadar alttan muayene oldum hemde üçüzken zaten kalp atışlarını duyamayınca alttan bakıo için rahat olsun bişey olmaz
aman zaten ortada bişi yok da işte, benimki de hüsnükuruntu
Haklisin cnm çok teşekkürler yardimin için yazdiklarini okuyunca bi rahatladi içim terapi gibi geldi valla :)

yazdıklarımı uygula ama bak:))) uzman tavsiyesiiiii

Son düzenleme:
olsun şekerim belli mi olur tedbirli olmak lazımmm

şekerler ovi testini şipariş ettim ve bu ay incir yemeyede karar verdim tabi adet olursammmm incir kuru olacak dimi günde kaç tane yiyeceğiz ne zaman başlayacağızzz yardım lütfennn :)

Merhaba herkese hamileyim. İsteyen herkese nasip etsin Rabbim. Bu ay çörekotu kuru yaptim ve esimr sabah aksam keciboynuzu Ozu verdim. Bi de yumurtlayana kdr öğlenleri incir ve ceviz yedim. Çok şükür bebisim geldi.

ablaaaaaaaaaaaaaaa

Selam.herkese sanirim.bende hamileyimmmm ilk yaptim testi negatif gordum.iceri geldim gittim ilk 5 dk bunlar oluyor pozitif ciktiiii sonuc

kızımla hayat bir başka güzel...💖💞💕💓💗

Hayırlı olsun çok sevindim çok güzel bi haber bu yaaa Allah tamamına erdirsin inşallah canım

Selam.herkese sanirim.bende hamileyimmmm ilk yaptim testi negatif gordum.iceri geldim gittim ilk 5 dk bunlar oluyor pozitif ciktiiii sonuc

kızımla hayat bir başka güzel...💖💞💕💓💗

hayırlı olsuuunnnn tebrikler.Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsiiinnn

Hayırlı olsun çok sevindim çok güzel bi haber bu yaaa Allah tamamına erdirsin inşallah canım

hayırlı olsuuunnnn tebrikler.Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsiiinnn

Çok teşekkürler Rabbim hepinize nasip etsin inşallah. Dualarimizdasiniz

arkadaşlar kan testimi yaptım allaha şükür hamileyim:)haftaya kalp atışları duyulur dedi doktor cok heycanlıyım....:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…