Fe Sabrun Cemil...Her ay umut doluyuz diyenleri beklerim :)

Selam.herkese sanirim.bende hamileyimmmm ilk yaptim testi negatif gordum.iceri geldim gittim ilk 5 dk bunlar oluyor pozitif ciktiiii sonuc

kızımla hayat bir başka güzel...💖💞💕💓💗
tebrik ederim çok sevindim...allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...

Selam.herkese sanirim.bende hamileyimmmm ilk yaptim testi negatif gordum.iceri geldim gittim ilk 5 dk bunlar oluyor pozitif ciktiiii sonuc

tebrik ederim kaçıncı denemeydi canım senin Allah tamamına erdirsin inşallah darısı başıma

kızlar solda yumurta var galiba ağrısını hafifte olsa hissediyorum inşallah vardır bende hep yumurta gelişirken ağrı olurdu bu ay az ama var yinede bişeyler inşallah tahminimde yanılmam ve bişey daha söylicem ovü testlerim bozuk ya damlatıyorum bakıyorum içi pembeleşiyo ikinci çizgimi net olarak nasıl olduğunu göremiyorum ilk defa bu ay böyle oldu offfff sinir oldum

Gecen ay kimyasal ve bu ay pozitif hamd olsunnnn sukur olsun....Rabbim dileyen.herkese nasip etsin insalllahhhhh

ikinci ayında bingo yani valla süpermiş ohh ohhh maşallah diyeyim dur

arkadaşlar kan testimi yaptım allaha şükür hamileyim:)haftaya kalp atışları duyulur dedi doktor cok heycanlıyım....:)

Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin kızlar. haydi şimdi duaya, bizim için

Cok sukur ilkinde 2.5 yil ugrastimm

bu uğraştırmamış ne güzel inşallah bende fazla uğraşmam bu sefer kısmet bakıcaz artık canım benim Allah kucağına almayı nasip etsin sana ve herkese inşallah..

Amminnn canim amin darisi bekleyenlerin.basina

tebrik ederim çok sevindim...allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...

Gecen ay kimyasal ve bu ay pozitif hamd olsunnnn sukur olsun....Rabbim dileyen.herkese nasip etsin insalllahhhhh

Kizlar Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin insallah guzel haberlerle mutlu ettiniz bizi))

tebrik ederim cnmmm allahım tamamına erdirsinnn

tebrik ederimmm gözün aydınnnn

kızlarrrrr bizde verelim bu süper haberi ALLAHINNNN izniyleee inşallahhhhh

Evet yaaa inşallah canım böyle haberler alınca boşveremiyorum hevesleniyorum

boşverme canım niye boşvereceksinnnn iste yeterki yaradandan o herşeye kadir bizide güldürecek şükürler olsun kiiii

boşverme canım niye boşvereceksinnnn iste yeterki yaradandan o herşeye kadir bizide güldürecek şükürler olsun kiiii

Bebişi boşvermedimde sadece batım geldi ya heves etmek istemiyorum o yüzden düşünmemeye çalışıyordum ama ona kapım her zaman açık zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…