tebrik ederim çok sevindim...allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...Selam.herkese sanirim.bende hamileyimmmm ilk yaptim testi negatif gordum.iceri geldim gittim ilk 5 dk bunlar oluyor pozitif ciktiiii sonuc
kızımla hayat bir başka güzel...💖💞💕💓💗
Selam.herkese sanirim.bende hamileyimmmm ilk yaptim testi negatif gordum.iceri geldim gittim ilk 5 dk bunlar oluyor pozitif ciktiiii sonuc
tebrik ederim kaçıncı denemeydi canım senin Allah tamamına erdirsin inşallah darısı başıma
Gecen ay kimyasal ve bu ay pozitif hamd olsunnnn sukur olsun....Rabbim dileyen.herkese nasip etsin insalllahhhhh
ikinci ayında bingo yani valla süpermiş ohh ohhh maşallah diyeyim dur
arkadaşlar kan testimi yaptım allaha şükür hamileyim:)haftaya kalp atışları duyulur dedi doktor cok heycanlıyım....:)
Selam.herkese sanirim.bende hamileyimmmm ilk yaptim testi negatif gordum.iceri geldim gittim ilk 5 dk bunlar oluyor pozitif ciktiiii sonuc
Cok sukur ilkinde 2.5 yil ugrastimm
tebrik ederim çok sevindim...allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...
tebrik ederim çok sevindim...allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...
Gecen ay kimyasal ve bu ay pozitif hamd olsunnnn sukur olsun....Rabbim dileyen.herkese nasip etsin insalllahhhhh
Kizlar Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin insallah guzel haberlerle mutlu ettiniz bizi))
Merhaba herkese hamileyim. İsteyen herkese nasip etsin Rabbim. Bu ay çörekotu kuru yaptim ve esimr sabah aksam keciboynuzu Ozu verdim. Bi de yumurtlayana kdr öğlenleri incir ve ceviz yedim. Çok şükür bebisim geldi.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
hadi hayırlısı canım benim ne uğraştık be
tebrik ederimmm gözün aydınnnn
kızlarrrrr bizde verelim bu süper haberi ALLAHINNNN izniyleee inşallahhhhh
Evet yaaa inşallah canım böyle haberler alınca boşveremiyorum hevesleniyorum
boşverme canım niye boşvereceksinnnn iste yeterki yaradandan o herşeye kadir bizide güldürecek şükürler olsun kiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?