- 28 Şubat 2014
- 797
- 480
- 123
Cok sukur ilkinde 2.5 yil ugrastimm
kızımla hayat bir başka güzel...💖💞💕💓💗
evet çok şükür:))))mesela ben senden yine umutluyum:)))
hayırlısı hayırlısııııııı
şekerler ovi testini şipariş ettim ve bu ay incir yemeyede karar verdim tabi adet olursammmmincir kuru olacak dimi günde kaç tane yiyeceğiz ne zaman başlayacağızzz yardım lütfennn :)
Merhaba herkese hamileyim. İsteyen herkese nasip etsin Rabbim. Bu ay çörekotu kuru yaptim ve esimr sabah aksam keciboynuzu Ozu verdim. Bi de yumurtlayana kdr öğlenleri incir ve ceviz yedim. Çok şükür bebisim geldi.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Selam.herkese sanirim.bende hamileyimmmm ilk yaptim testi negatif gordum.iceri geldim gittim ilk 5 dk bunlar oluyor pozitif ciktiiii sonuc
ohh ohh ne güzel rabbim saglucakla kucagına almayı da nasip etsin haftaya kalp atışları sonra minicik kendisini görürsün sonra bi bakmışsın kucagında ayy ne güzellllarkadaşlar kan testimi yaptım allaha şükür hamileyim:)haftaya kalp atışları duyulur dedi doktor cok heycanlıyım....:)
kızlarrrrr bizde verelim bu süper haberi ALLAHINNNN izniyleee inşallahhhhh
hakkaten süper bereketli bir gün.
bir gün içinde 4-5 hamile haberi almak paha biçilemez.
hadi diğer kızlar, boş durmayalım çalışmalara son gaz devammm
hakkaten süper bereketli bir gün.
bir gün içinde 4-5 hamile haberi almak paha biçilemez.
hadi diğer kızlar, boş durmayalım çalışmalara son gaz devammm
ayyy bende çalışma falan olmadı bu ayyy bu haberleri alınca pişman oldum bariiiii biraz dikkat edeydim yaaaaaaaaaaaaa
bende bugün çalışma var söylemesi ayıp
ben iki ay önce kötüydüm çalışmalar konusunda. acayip isteksizdim. hatta söylemiştim de size. ve siz de "geçer, arada olur öyle" demiştiniz. hakkaten geçti
hadi rasgele
1-eflalim.....................3 Mayıs 31 yaşında / ev hanımı / 2.bebegini bekliyor
2-leble........................2 Mayıs
3-hatin........................7 Mayıs
4-Bizmut.....................18 Mayıs 26 yaşında / 8 aylık evli /Ev hanımı / 5 aydır ilk bebeğini bekliyor(İstanbul)
5-caylakkiz.................13 Mayıs 26 yaşında / 2 yıllık evli / 2 aydır ilk bebeğini bekliyor
6-HamaratGirl.............30 Nisan
7-ideal.......................26 Mayıs 31 yaşında / 2,5 yıllık evli / Muhasebeci / 3 aydır ilk bebeğini bekliyor(İstanbul)
8-hatibulut...............20 Mayıs 30 yaşında / 2 yıllık evli / 2.kez tüp bebek deneyecek (Ankara)
9-melekkkkkk..............8 Haziran
10-blackberry34............6 Haziran 5 yıllık evli / 4 yaşında oglu var 2. bebeğini bekliyor
11-şeker pembe...........8 Haziran 27 yaşında / 2. bebegini bekliyor
ayyyyy şu listeye bakın yaaaaa ne güzel dimiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
umarım benimki de geçer :)
ama bu ay gitti sonra ramazan oda geçer ben seneye kalıcam bu gidişleeeee
ben bu ay o kadar heveslenmiyorum çünkü ovu testlerinde pozitifi bulamadım ki bende yumurtlama zamanı sancı falanda olurdu o da yok ve üstüne çalışmalarda hiç omadı :))
hayırlısı inşallah rabbim hayırlı bi zamanda nasip edecek ama bu ay çok hayal kurmıcam :))
ben günde 2 tane yiyordum belki de 3 yesem daha iyi olurduuu
tebrik ederimmm maşallah
rabbim saglıcakla kucagına almayı nasip eylesinnn
ooooo şeker pembe seni de tebrik ederim maşallah yaa ne bereketli gün böylee
ohh ohh ne güzel rabbim saglucakla kucagına almayı da nasip etsin haftaya kalp atışları sonra minicik kendisini görürsün sonra bi bakmışsın kucagında ayy ne güzellll
inşallah yaaa bende çok heveslendiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
ayyyyy şu listeye bakın yaaaaa ne güzel dimiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
süppeeeerrrr
kız ramazanın bereketiyle gelir belki bebişler hmm? olmaz mı??
boşverme. iftarda az ye ağırlık çökmesin sonra doğru çalışmaya
Ovulasyon. Testiyle baktim pozitif gordum.ama.moralim cok bozuk.suanda bazilari negatif olabilir dedi
maşallahhh
bence de yaaaa maşallah listemizeee
ayy süpersin yaaaa enerjin iyi geldi ciddeeenn
nasıl yani ekledigin foto ovulasyon testi miydi ?
bence de ya maşallaaaahhh listemize hadi bi kaç güne sizi de memnuniyetle ekleyeyim :)
kız ramazanın bereketiyle gelir belki bebişler hmm? olmaz mı??
boşverme. iftarda az ye ağırlık çökmesin sonra doğru çalışmaya
bilmiorum cnm hiç umudum kalmadı buaydan hala adetim yok ama testte negatif bilmiorum ne oldum buay
hakikaten canım ya seninkisi sürpriz yapmasın olur mu olur
ramazanda da hiç çekilmez bu işler napıcaz bakalım:26:
bilmiorum cnm hiç umudum kalmadı buaydan hala adetim yok ama testte negatif bilmiorum ne oldum buay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?