Fe Sabrun Cemil...Her ay umut doluyuz diyenleri beklerim :)

evet çok şükür:))))mesela ben senden yine umutluyum:)))

hayırlısı hayırlısııııııı

ben bu ay o kadar heveslenmiyorum çünkü ovu testlerinde pozitifi bulamadım ki bende yumurtlama zamanı sancı falanda olurdu o da yok ve üstüne çalışmalarda hiç omadı :))
hayırlısı inşallah rabbim hayırlı bi zamanda nasip edecek ama bu ay çok hayal kurmıcam :))

şekerler ovi testini şipariş ettim ve bu ay incir yemeyede karar verdim tabi adet olursammmm incir kuru olacak dimi günde kaç tane yiyeceğiz ne zaman başlayacağızzz yardım lütfennn :)

ben günde 2 tane yiyordum belki de 3 yesem daha iyi olurduuu

tebrik ederimmm maşallah
rabbim saglıcakla kucagına almayı nasip eylesinnn

Selam.herkese sanirim.bende hamileyimmmm ilk yaptim testi negatif gordum.iceri geldim gittim ilk 5 dk bunlar oluyor pozitif ciktiiii sonuc

kızımla hayat bir başka güzel...💖💞💕💓💗

ooooo şeker pembe seni de tebrik ederim maşallah yaa ne bereketli gün böylee

arkadaşlar kan testimi yaptım allaha şükür hamileyim:)haftaya kalp atışları duyulur dedi doktor cok heycanlıyım....:)
ohh ohh ne güzel rabbim saglucakla kucagına almayı da nasip etsin haftaya kalp atışları sonra minicik kendisini görürsün sonra bi bakmışsın kucagında ayy ne güzellll

kızlarrrrr bizde verelim bu süper haberi ALLAHINNNN izniyleee inşallahhhhh

inşallah yaaa bende çok heveslendiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

hakkaten süper bereketli bir gün.

bir gün içinde 4-5 hamile haberi almak paha biçilemez.

hadi diğer kızlar, boş durmayalım çalışmalara son gaz devammm

yaaa bu ay olmayacagnı hissetsem deee olsun diye öyle çok istiyorum kiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

hakkaten süper bereketli bir gün.

bir gün içinde 4-5 hamile haberi almak paha biçilemez.

hadi diğer kızlar, boş durmayalım çalışmalara son gaz devammm

ayyy bende çalışma falan olmadı bu ayyy bu haberleri alınca pişman oldum bariiiii biraz dikkat edeydim yaaaaaaaaaaaaa

ayyy bende çalışma falan olmadı bu ayyy bu haberleri alınca pişman oldum bariiiii biraz dikkat edeydim yaaaaaaaaaaaaa

ben iki ay önce kötüydüm çalışmalar konusunda. acayip isteksizdim. hatta söylemiştim de size. ve siz de "geçer, arada olur öyle" demiştiniz. hakkaten geçti

bende bugün çalışma var söylemesi ayıp

hadi rasgele

ben iki ay önce kötüydüm çalışmalar konusunda. acayip isteksizdim. hatta söylemiştim de size. ve siz de "geçer, arada olur öyle" demiştiniz. hakkaten geçti

hadi rasgele

umarım benimki de geçer :)
ama bu ay gitti sonra ramazan oda geçer ben seneye kalıcam bu gidişleeeee

ayyyyy şu listeye bakın yaaaaa ne güzel dimiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Ovulasyon. Testiyle baktim pozitif gordum.ama.moralim cok bozuk.suanda bazilari negatif olabilir dedi

bence de yaaaa maşallah listemizeee

kız ramazanın bereketiyle gelir belki bebişler hmm? olmaz mı??

boşverme. iftarda az ye ağırlık çökmesin sonra doğru çalışmaya

ayy süpersin yaaaa enerjin iyi geldi ciddeeenn

Ovulasyon. Testiyle baktim pozitif gordum.ama.moralim cok bozuk.suanda bazilari negatif olabilir dedi

nasıl yani ekledigin foto ovulasyon testi miydi ?

bence de ya maşallaaaahhh listemize hadi bi kaç güne sizi de memnuniyetle ekleyeyim :)

bilmiorum cnm hiç umudum kalmadı buaydan hala adetim yok ama testte negatif bilmiorum ne oldum buay

bilmiorum cnm hiç umudum kalmadı buaydan hala adetim yok ama testte negatif bilmiorum ne oldum buay

olsun ya adet gectikten 10 gün sonra 15gün sonra kanda ancak çıkan kişiler var belkide seninkide öyledir hemen kötü düşünmeyelim dimi :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…