Fe Sabrun Cemil...Her ay umut doluyuz diyenleri beklerim :)

olsun ya adet gectikten 10 gün sonra 15gün sonra kanda ancak çıkan kişiler var belkide seninkide öyledir hemen kötü düşünmeyelim dimi :))

hayırlısı cnm yaaaa kısmettt artıkkk

ayy süpersin yaaaa enerjin iyi geldi ciddeeenn

hehehe bi de yanımda olsan. boşvermek yok. biraz heyecanı arttıracak şeyler düşünki senin de isteksizliğin gitsin. farklılık iyidir

ramazanda da hiç çekilmez bu işler napıcaz bakalım:26:

ramazan bereket ayıdır, yapmayın etmeyin. çalışın, dua edin. yapıcaz napalım. gündüz oruç tutucaz, akşam hem karnımızı hem nefsimizi doyurucaz

ben bu topiğe pozitif umutlarla başladım. evrene olumlu sinyaller göndererek. hepimiz öyle olalım. hadi bakayım toparlanın.

bence de yaaaa maşallah listemizeee

ayy süpersin yaaaa enerjin iyi geldi ciddeeenn

nasıl yani ekledigin foto ovulasyon testi miydi ?

bence de ya maşallaaaahhh listemize hadi bi kaç güne sizi de memnuniyetle ekleyeyim :)

Evet gebelik cikiyor cikti dedi hatta bazilarida evet ovulasyon ama gebesin dedi kan verdik bekliyorum

kızımla hayat bir başka güzel...💖💞💕💓💗

yumurtlayaydım eyiydi eve bi ultrason aleti alıcam ya bu stres çekilmez

Evet gebelik cikiyor cikti dedi hatta bazilarida evet ovulasyon ama gebesin dedi kan verdik bekliyorum

kızımla hayat bir başka güzel...💖💞💕💓💗

Cnm ne zmn alan sonucu

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

e
Cnm yeni gordum k.bkma blki cvp yazmislardir bilmiyorm da snucta orrada bi evlilk var ve yikmak kolay oni olan yapmk yapici olmak smdi snde esin gbi davranirsan bu is surup gider ama esinle knus bni cok kiriyosn ve uzuyosun de bnlari belirt ins hersey yoluna girer inan insanoglunun derdi bitmz buda senin bi sinavin boyle dusun ve sabirli ol dua et cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…