- 14 Mayıs 2013
- 1.489
- 2.117
- 103
cumaya kadar olmazsa kan tahlili vercem bakalım ama sanmam
olsun ya adet gectikten 10 gün sonra 15gün sonra kanda ancak çıkan kişiler var belkide seninkide öyledir hemen kötü düşünmeyelim dimi :))
ver bakalım gelmez ve hamilesindir inş.sürpriz yaparsın bize çok heyecanlı yaaaaa
hayırlısı cnm yaaaa kısmettt artıkkk
kaç gün geciktin sen? niye gelmedi ki bu
ayy süpersin yaaaa enerjin iyi geldi ciddeeenn
ramazanda da hiç çekilmez bu işler napıcaz bakalım:26:
4 gün oldu cnm yarın 5 olacak
bence de yaaaa maşallah listemizeee
ayy süpersin yaaaa enerjin iyi geldi ciddeeenn
nasıl yani ekledigin foto ovulasyon testi miydi ?
bence de ya maşallaaaahhh listemize hadi bi kaç güne sizi de memnuniyetle ekleyeyim :)
hehehe bi de yanımda olsan.boşvermek yok. biraz heyecanı arttıracak şeyler düşünki senin de isteksizliğin gitsin. farklılık iyidir
ramazan bereket ayıdır, yapmayın etmeyin. çalışın, dua edin. yapıcaz napalım. gündüz oruç tutucaz, akşam hem karnımızı hem nefsimizi doyurucaz
ben bu topiğe pozitif umutlarla başladım. evrene olumlu sinyaller göndererek. hepimiz öyle olalım. hadi bakayım toparlanın.
cumaya kadar olmazsan kesin var dicem :)
ama cnm karnım falan yaklaşık 10 gündür ağrıyo sanki adet olmaya çalışıyo olamıyor gibiyim yarın olur herhalde
Evet gebelik cikiyor cikti dedi hatta bazilarida evet ovulasyon ama gebesin dedi kan verdik bekliyorum
kızımla hayat bir başka güzel...💖💞💕💓💗
eBilmiyor Canim Esim çok tuhaf şimdide ne zmn bizim bebeğimiz olacak diyor yanasiyor ozurler diliyor ne yapmaliyim acaba hemen kabulleneyim mi yoksa bu seferde benim sirtimi donup uyuyayim :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kizlar adetime 3 gun var ama cok az kahverengimsi bi su gibi bisey gelmis yerlesme kanamasi olabilir mi bu ay cok umudum var
eveettt batı gelenler geçenleeerrrr??? noldu yaw bi ses verin. bi test yapın:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?