- 5 Eylül 2013
- 2.412
- 535
- 198
Ben bu sabah kalkar kalkmaz yaptım ama sonuç negatif maalesef kiAdet olacak gibi hissediyorum bugün
dur bakalım yaw olmadan umudunu kesme. hem bak ne güzel en azından umutlanmak için zamanın oluyo, benmim o bile olmuyo hep erken geliyo kırmızılar. şimdi dua ediom bu ay bari birazcık hevesleneyim, beklediğim tarihten önce olmiiim diye:))) bence sen hevesle beklemeye devam et. kırmızılar gelirse de bu ay kısmet diilmiş demekten başka çare yok canım. önümüze bakças... elbet gelcek birgün o yaramazlar...
dün kuzenim geldi kızıyla 6 aylık minnoşu var:))) Allah'ım nasıl tatlı maşaallah. gülüyo sesler çıkarıyo. içim gitti resmen. eve bi ses geldi. bi de tabi herzamaki klasik muhabbet bebeğin üzerine, sizinki de gelsin artık diye... biz de istiyos doktora da gittik bi sorun yok ama zamanı var demekki dedim ama, içim acıdı resmen insanlara böyle bi açıklama yapmak zorunda kalmak kendisini eksik gibi hissettiriyo.
Aciklama yapmak zorunda degilsin ki canim ozel bi konu sonucta nasip de gec bosver uzme kendini ben de hic hoslanmiyorum sorulmasindan
ramazan bereket ayıdır, yapmayın etmeyin. çalışın, dua edin. yapıcaz napalım. gündüz oruç tutucaz, akşam hem karnımızı hem nefsimizi doyurucaz
ben bu topiğe pozitif umutlarla başladım. evrene olumlu sinyaller göndererek. hepimiz öyle olalım. hadi bakayım toparlanın.
Evet gebelik cikiyor cikti dedi hatta bazilarida evet ovulasyon ama gebesin dedi kan verdik bekliyorum
kızımla hayat bir başka güzel...💖💞💕💓💗
bi de evimizin çatısına hem karga hem de serçe yawruladı:))) inadına gibi. cikcikcikcik tepemizde. eşime dedim evimiz aşk yuvası oldu maşaallah. biz hariç herkesin yawrusu oldu bu evde dedim:)))
günaydın kızlar dün gece ne yağmur yağdı yaa haziran ayı güzel geçiyo keşke ramazanda da böyle olsa
ya normalde ben hiç söylemezdim düşünmüyoruz bile derdim sorulardan kurtulmak için, ama romtizma hastalığım var, ilaçları kesmem gerekti, kesince de ağrılarım çok arttı, bunu görenler şu doktora git, şu tedaviyi ol diye fikir vermeye başlayınca bebek düşündüğümüz için romatizma ilaçlarımı kesmek zorunda olduğumu ağrılarımın onun için arttığını söylemek zorunda kaldım, tabi ozaman 11 ayı geride bırakacağımı bilemezdim:)))
sen hangi şehirdeydin ki?
burası sıcak yaaa inşallah ramazanda zorlanmayız
nick te 34 var uhibbukecim :))
bu sorulardan hiçbir zaman kaçamicaz canım sürekli bu sorular olacak üzülsekte sıkılsakta insanlar meraklı halbuki ben kimseye sormazdım çocuk istiyomusunuz ne yaptınız vs.gibilerinden
Allah'tan herkese uzak oturuyorum çok sık görüştüğüm sürekli sorgulayan kimse yok yakınlarımdan. eskiden uzak olduğum için üzülürdüm ama bu durumda sevindiğim oluyo kafamı dinliom diye:))) mesela ramazan bayramında eşimin ailesinin memleketine gidices, oraya hamiş gitmek çok istiyorum. çünkü dahageçen yaz sorguluyolardı, şimdi daha çok sorcaklar. uwfff
Allah'tan herkese uzak oturuyorum çok sık görüştüğüm sürekli sorgulayan kimse yok yakınlarımdan. eskiden uzak olduğum için üzülürdüm ama bu durumda sevindiğim oluyo kafamı dinliom diye:))) mesela ramazan bayramında eşimin ailesinin memleketine gidices, oraya hamiş gitmek çok istiyorum. çünkü dahageçen yaz sorguluyolardı, şimdi daha çok sorcaklar. uwfff
bu memlekete gitme meselesini bende düşünüyorum yaaa off bizim stresmizi bize yetiyo bi de bunları düşünüyoruz dimiii
ayy bu msjı okuyunca bi keyiflendim ki sormaaa :))
Rabbim de seni güldürsün yaa
eger o test ovulasyonsa ovu testinde her zaman silik çizgi olur hamileli var demek için aynı koyulukta olması lazım diye biliyorum yine hayırlısı...
kan testi sonucun ne cıktı ?
Evet ben de dogudayim aileler batida ama aileler pek sormaz sagolsunlar da burda arkadaslarin nerdeyse hepsi dogurdu okulda bi ben kaldim sayilir evli olanlardan bazen onlar soruyor bi de surekli hamile ve bebek var cevremde insan etkileniyor ister istemez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?