sen nerdesin dogudaa
Evet ben de dogudayim aileler batida ama aileler pek sormaz sagolsunlar da burda arkadaslarin nerdeyse hepsi dogurdu okulda bi ben kaldim sayilir evli olanlardan bazen onlar soruyor bi de surekli hamile ve bebek var cevremde insan etkileniyor ister istemez
ooff off yaşıtlarım ikinciyi yapıyo artıııkkkk ooof ooffff
ayy kıyamam sana ben. senin yaşın genç ordan yırtıyosun ben iyice kartladım:))) bunun çocuğu artık olmaz bile diye bakan vardır. 32 yaşımdayım beeennnn. 27 de evlendim. 2 sene düşünmüyoduk derkeeenn saten 28 imde romatizmayla tanıştım. 3 yıl ilaç ilaç, bebeği ertele ertele... işte gün bugün:))) ooof oofff... Allah'ım sen bizi görüyosun kalbimizden geçeni biliyosun. hayırlısını ver yarabbiiimmm.. tez zamanda hayırlı haberlerle karşılaştır bu topikteki kullarını yarabbiiiimmmaminnn
Uhibbuke'm öpüyorum seni. öyle salıvermek yok ipin ucunu.
Ha bi de kus mesajlariniza cok güldüm ya bizim ev de son kat ayni durum bizde de var))
ayyyyy pc servise giderse ben napıcam 20 günnnn bi de bunun stresi eklendi oyyy oyyyyyyyyy
Allah'tan herkese uzak oturuyorum çok sık görüştüğüm sürekli sorgulayan kimse yok yakınlarımdan. eskiden uzak olduğum için üzülürdüm ama bu durumda sevindiğim oluyo kafamı dinliom diye:))) mesela ramazan bayramında eşimin ailesinin memleketine gidices, oraya hamiş gitmek çok istiyorum. çünkü dahageçen yaz sorguluyolardı, şimdi daha çok sorcaklar. uwfff
bu memlekete gitme meselesini bende düşünüyorum yaaa off bizim stresmizi bize yetiyo bi de bunları düşünüyoruz dimiii
ayy kıyamam sana ben. senin yaşın genç ordan yırtıyosun ben iyice kartladım:))) bunun çocuğu artık olmaz bile diye bakan vardır. 32 yaşımdayım beeennnn. 27 de evlendim. 2 sene düşünmüyoduk derkeeenn saten 28 imde romatizmayla tanıştım. 3 yıl ilaç ilaç, bebeği ertele ertele... işte gün bugün:))) ooof oofff... Allah'ım sen bizi görüyosun kalbimizden geçeni biliyosun. hayırlısını ver yarabbiiimmm.. tez zamanda hayırlı haberlerle karşılaştır bu topikteki kullarını yarabbiiiimmmaminnn
Siirtteyiz canim nasipse tayin isteyecegiz bu yil insallah4.5yil oldu geleli
bu mjı eşine de okut: hhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyıııııııııııııııııııııııııııırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Günaydn kızlar,nasılsınız ??
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
kızlar siz neden bu kadar rahatsız oluyorsunuz ki. evet hepimiz bebek istiyoruz, kim için? kendimiz için eşimizi için yuvamız için. Başkaları da kim oluyo? sanki kendileri bakacak çocuğa. düşünmüyoruz deyin. zamanı ne zamansa o zaman olur siz de o zaman haber alırsınız deyin. yüzünüz de hiç asılmasın bunu söylerken, ben öyle yapıyorum kimse sormuyor bana. tabiki soran çıkıyo ama sürekli sürekli tepemde birileri yok. Allah için kayınvalidem hiç lafını bile açmaz, annemler de öyle. ama bazıları var soruyor "kısmet" diyorum. kapatıyorum konuyu. uzattırmıyorum.
şu forumda öğrendiğim şeylerden biri hamilelik stresten etkileniyor arkadaş. stresten uzak durmak için milletin ağzını tıkayın uygun bir dille. hem siz de rahatlarsınız.
cemrecinar, sen misin kartlamış 32 yaşında. kız millet 40-45 yaşında doğuruyor. daha dur. Aaaaa.. kızıcam valla hepinize.
hadi bakayım kafaları boşaltın. stresten uzak bebişlere yakın olun, olalım.:13::13::13:
kızlar siz neden bu kadar rahatsız oluyorsunuz ki. evet hepimiz bebek istiyoruz, kim için? kendimiz için eşimizi için yuvamız için. Başkaları da kim oluyo? sanki kendileri bakacak çocuğa. düşünmüyoruz deyin. zamanı ne zamansa o zaman olur siz de o zaman haber alırsınız deyin. yüzünüz de hiç asılmasın bunu söylerken, ben öyle yapıyorum kimse sormuyor bana. tabiki soran çıkıyo ama sürekli sürekli tepemde birileri yok. Allah için kayınvalidem hiç lafını bile açmaz, annemler de öyle. ama bazıları var soruyor "kısmet" diyorum. kapatıyorum konuyu. uzattırmıyorum.
şu forumda öğrendiğim şeylerden biri hamilelik stresten etkileniyor arkadaş. stresten uzak durmak için milletin ağzını tıkayın uygun bir dille. hem siz de rahatlarsınız.
cemrecinar, sen misin kartlamış 32 yaşında. kız millet 40-45 yaşında doğuruyor. daha dur. Aaaaa.. kızıcam valla hepinize.
hadi bakayım kafaları boşaltın. stresten uzak bebişlere yakın olun, olalım.:13::13::13:
arkadaşlar eger haftaya pc giderse 20 gün yokum ve bu durumda topigi devralmak isteyen olursa verebilirim
çünkü ben ancak tel.den girerim onda da liste güncellemem zor olurrrrrrr
aaaaaaa baktm daaa tel.den şimdi msj da düzenleyebiliyormuşum sevindim yaaaa
Bnımde oyle olmustu ve hamıleyım test yap cnm.
Gel bebeğim göbüşüne gel :)
Yok canim ya benim giderek artti ama sevinmistim bastan cunku yumurta takibi yaptirmistim doktorun soylefigine gore 6 hazirsnda gelmesi lazimdi ama erken ve su gibi gelince umutlsndim sonradan artti hemde hic olmadigim kadar adet oldum bu ay nasip boylemis bi daha ki aya insallah
oo maşallaah :)
ne güzel yaa nereye tayin istemeyi düşünüyorsunuz ?
aynı şeyi bende düşünüyorum ama pc kullanırken cidden insana kafayı yedirtiyo o yüzden çokta bişey diyemiyorum yaa bakalım ne olacak
eger verirsek haftaya gider bu topik ne olur bilmiyorum isterseniz sizden birine devredebilirim gelene kadar
günaydın iyiyiz moospellcim sen nasılsın ?
enerjine hayran kaldım maşallaaah sanaaaa
evet no stres no panikkkkkkk yes bebek
Bnımde oyle olmustu ve hamıleyım test yap cnm.
Gel bebeğim göbüşüne gel :)
Yok canim ya benim giderek artti ama sevinmistim bastan cunku yumurta takibi yaptirmistim doktorun soylefigine gore 6 hazirsnda gelmesi lazimdi ama erken ve su gibi gelince umutlsndim sonradan artti hemde hic olmadigim kadar adet oldum bu ay nasip boylemis bi daha ki aya insallah
benim de son reglim öyle oldu rahmin temzileniyodur, bebeğe hazırlanıyodur öyle düşün bozma moraliniii
enerjine hayran kaldım maşallaaah sanaaaa
evet no stres no panikkkkkkk yes bebek
ayy güldürdün valla yaaa:))) Allah da seni güldürsün. ne biliiim işte bazen böyle insanın kafası bulanabiliyo saçma düşüncelerle. ben karar verdim bu ay regl olursam rahim filmi çektircem reglim bitince, hatta aşılamayı da sorcam doktora. çünkü iltihaplı romatizma hastalığım var ve ilaç içmedikçe ilerliyo, dizlerim sağlamdı ilacı bırakınca şimdi dizlerimi bükemez oldumAllah'ın takdiri bebek olayı tabi ama, tıbben yapılması gereken bişiler varsa ertelemek istemiyorum. sonra yine sabırla beklemekten çare yok tabi.
iyi bari:)) çünkü ben de alsam mı diye düşündüm ama, benim iş de önümüzdeki haftadan sonra yarım güne düşçek evden de pek giremiyorum yapabilirmiyim diye düşünüyodum:))
Bende iyiyim canım koşuşturma,güzel haberler aldm bugün kuzenimin eşi hamileymiş geçen ağustosta zorunlu kürtaj olmustu. Darısı bize :))
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?