Fe Sabrun Cemil...Her ay umut doluyuz diyenleri beklerim :)

ooff off yaşıtlarım ikinciyi yapıyo artıııkkkk ooof ooffff

ne kartlması canım yaaa daha dün bi arkadaşının ablasını duydum 40 küsür yaşında 7 haftalık hamile:)
(tabi bunu duyunca bende istiyoruuuummmmmm diye içimden haykırdım o ayrııııı :)) )

amiinnnnnn tüm dualarına canı gönülden yaaa

ayy bu arada cemrecim eşim pc yi servse göndericek sanırım yaaa

Uhibbuke'm öpüyorum seni. öyle salıvermek yok ipin ucunu.

ayyyyy teşekkür ederimmmmmmmmmmbende öpüyoruummm

ayyyyy pc servise giderse ben napıcam 20 günnnn bi de bunun stresi eklendi oyyy oyyyyyyyyy

ayyyyy pc servise giderse ben napıcam 20 günnnn bi de bunun stresi eklendi oyyy oyyyyyyyyy

bu mjı eşine de okut: hhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyıııııııııııııııııııııııııııırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

bu memlekete gitme meselesini bende düşünüyorum yaaa off bizim stresmizi bize yetiyo bi de bunları düşünüyoruz dimiii

kızlar siz neden bu kadar rahatsız oluyorsunuz ki. evet hepimiz bebek istiyoruz, kim için? kendimiz için eşimizi için yuvamız için. Başkaları da kim oluyo? sanki kendileri bakacak çocuğa. düşünmüyoruz deyin. zamanı ne zamansa o zaman olur siz de o zaman haber alırsınız deyin. yüzünüz de hiç asılmasın bunu söylerken, ben öyle yapıyorum kimse sormuyor bana. tabiki soran çıkıyo ama sürekli sürekli tepemde birileri yok. Allah için kayınvalidem hiç lafını bile açmaz, annemler de öyle. ama bazıları var soruyor "kısmet" diyorum. kapatıyorum konuyu. uzattırmıyorum.
şu forumda öğrendiğim şeylerden biri hamilelik stresten etkileniyor arkadaş. stresten uzak durmak için milletin ağzını tıkayın uygun bir dille. hem siz de rahatlarsınız.

cemrecinar, sen misin kartlamış 32 yaşında. kız millet 40-45 yaşında doğuruyor. daha dur. Aaaaa.. kızıcam valla hepinize.
hadi bakayım kafaları boşaltın. stresten uzak bebişlere yakın olun, olalım. :13::13::13:

Siirtteyiz canim nasipse tayin isteyecegiz bu yil insallah 4.5yil oldu geleli

oo maşallaah :)
ne güzel yaa nereye tayin istemeyi düşünüyorsunuz ?

bu mjı eşine de okut: hhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyıııııııııııııııııııııııııııırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

aynı şeyi bende düşünüyorum ama pc kullanırken cidden insana kafayı yedirtiyo o yüzden çokta bişey diyemiyorum yaa bakalım ne olacak
eger verirsek haftaya gider bu topik ne olur bilmiyorum isterseniz sizden birine devredebilirim gelene kadar
Günaydn kızlar,nasılsınız ??

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

günaydın iyiyiz moospellcim sen nasılsın ?

enerjine hayran kaldım maşallaaah sanaaaa

evet no stres no panikkkkkkk yes bebek

ayy güldürdün valla yaaa:))) Allah da seni güldürsün. ne biliiim işte bazen böyle insanın kafası bulanabiliyo saçma düşüncelerle. ben karar verdim bu ay regl olursam rahim filmi çektircem reglim bitince, hatta aşılamayı da sorcam doktora. çünkü iltihaplı romatizma hastalığım var ve ilaç içmedikçe ilerliyo, dizlerim sağlamdı ilacı bırakınca şimdi dizlerimi bükemez oldum Allah'ın takdiri bebek olayı tabi ama, tıbben yapılması gereken bişiler varsa ertelemek istemiyorum. sonra yine sabırla beklemekten çare yok tabi.

arkadaşlar eger haftaya pc giderse 20 gün yokum ve bu durumda topigi devralmak isteyen olursa verebilirim

çünkü ben ancak tel.den girerim onda da liste güncellemem zor olurrrrrrr

arkadaşlar eger haftaya pc giderse 20 gün yokum ve bu durumda topigi devralmak isteyen olursa verebilirim

çünkü ben ancak tel.den girerim onda da liste güncellemem zor olurrrrrrr

aaaaaaa baktm daaa tel.den şimdi msj da düzenleyebiliyormuşum sevindim yaaaa

aaaaaaa baktm daaa tel.den şimdi msj da düzenleyebiliyormuşum sevindim yaaaa

iyi bari:)) çünkü ben de alsam mı diye düşündüm ama, benim iş de önümüzdeki haftadan sonra yarım güne düşçek evden de pek giremiyorum yapabilirmiyim diye düşünüyodum:))

Bende iyiyim canım koşuşturma,güzel haberler aldm bugün kuzenimin eşi hamileymiş geçen ağustosta zorunlu kürtaj olmustu. Darısı bize :))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

enerjine hayran kaldım maşallaaah sanaaaa

evet no stres no panikkkkkkk yes bebek

aynen :13::13::13:

canım sen yapılacakları yap, soracaklarını sor ama gelişmelerden elaleme bilgi verme. ve "benim bebeğim benim seçimim benim zamanım" diye düşün ve zihnini boşalt.

iyi bari:)) çünkü ben de alsam mı diye düşündüm ama, benim iş de önümüzdeki haftadan sonra yarım güne düşçek evden de pek giremiyorum yapabilirmiyim diye düşünüyodum:))

ayy buna sevindim çünkü 20 gün napcaktııımmmm
zor olcak tel.den girmek yazmak ama sizinle bir arada olmak için degeeerrrrrr

hayırlı olsun yaa saglıcakla kucagına alır inşallah bu sefeerrr

rabbim tez zamanda hepimize nasip etsin inşallah yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…