Fe Sabrun Cemil...Her ay umut doluyuz diyenleri beklerim :)

Aslinda biz kutahyaliyiz ama esimle ikimiz konyada okuduk uni.yi o yuzden sevdigimiz bi sehir,konya dusunuyoruz insallah.laf aramizda iki aile de kutahyada olunca ben pek istemiyorum acikcasi

Aslinda biz kutahyaliyiz ama esimle ikimiz konyada okuduk uni.yi o yuzden sevdigimiz bi sehir,konya dusunuyoruz insallah.laf aramizda iki aile de kutahyada olunca ben pek istemiyorum acikcasi

şehir dışında tayinle oturanlarda genelde böyle düşünme var :)
sanırım rahatlıgı farkedince iki taraftan da biraz uzak ama gidip gelmesi kolay yerler tercih ediliyo

hem kızlar biz bu foruma stres olalım diye mi giriyoruz, yoksa yaşadıklarımızı burada anlatıp dertleşip umut bulalım diye mi?

tekrar düşünün.

oyy oyyyy agzından bal damlıyo bugün maşallaaahh

bugün Isparta yolcusuyum. size yolluk yapıyorum. gelene kadar moralleriniz yüksek kalsın diye.

ptesi görüşürüz artık.

bu arada benim kırmızılar dün gelmedi ve hala gelmedi. bu ay yine gecikme mi yaşıyacağım acaba :44::44::44::44:

aaa ama bak şimdi biz senin sonucu merak ederiz. cepten de olsa girip hbr et. bi yerlerden gir yani:))) bizi güzel hbrden mahrum etmeeee.
moral ve destek için de teşekkürler iyi geldi valla.

ya gelmezse hepinize özel mesaj atarım beee sen ne diyosun.

rica ederim. benim moralim bozuk olduğunda da aynı gayreti sizden bekliyorum. bu size söylediklerim yatırımdı kendim için

şaka bi yana hiiiç önemli değil.

Aynen canim su an kafamiz rahat aile iliskileri iyi duzen bozmaya gerek yok)

hehehe güzelmiş yolluk fikri :)))

hayırlısı ile git hayırlısı ile gellll ve en önemlisi müjde ile gel inşallaaah

Aynen canim su an kafamiz rahat aile iliskileri iyi duzen bozmaya gerek yok)

bende aynısını düşünüyorum ama bizi tayin durumuna daha var hayırlısı bakalaııııımmmm

Aynen aynu dyrumdayız aynı sözleri söykediğimizi duyunca acı gülümsedim..iğneden sonra bi hafta geçti midem kötü biraz ama inanmıyorum pek..yoktur

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kızlar ya baksanıza kaç gündür böyle çıkıyo ovüler sinir oldum bu ne ya bozuk bunlar hiç böyle olmazdı içi pembeleşiyo bu ay yumurtladığımı nasıl anlayacağımmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…