oo maşallaah :)
ne güzel yaa nereye tayin istemeyi düşünüyorsunuz ?
aynı şeyi bende düşünüyorum ama pc kullanırken cidden insana kafayı yedirtiyo o yüzden çokta bişey diyemiyorum yaa bakalım ne olacak
eger verirsek haftaya gider bu topik ne olur bilmiyorum isterseniz sizden birine devredebilirim gelene kadar
günaydın iyiyiz moospellcim sen nasılsın ?
enerjine hayran kaldım maşallaaah sanaaaa
evet no stres no panikkkkkkk yes bebek
Aslinda biz kutahyaliyiz ama esimle ikimiz konyada okuduk uni.yi o yuzden sevdigimiz bi sehir,konya dusunuyoruz insallah.laf aramizda iki aile de kutahyada olunca ben pek istemiyorum acikcasi
hem kızlar biz bu foruma stres olalım diye mi giriyoruz, yoksa yaşadıklarımızı burada anlatıp dertleşip umut bulalım diye mi?
tekrar düşünün.
hem kızlar biz bu foruma stres olalım diye mi giriyoruz, yoksa yaşadıklarımızı burada anlatıp dertleşip umut bulalım diye mi?
tekrar düşünün.
şehir dışında tayinle oturanlarda genelde böyle düşünme var :)
sanırım rahatlıgı farkedince iki taraftan da biraz uzak ama gidip gelmesi kolay yerler tercih ediliyo
oyy oyyyy agzından bal damlıyo bugün maşallaaahh
tamam yaa sustuummm
kız canını yerim senin. sen susma seni sinir edenleri sustur o yeter HEPİMİZE
aaa ama bak şimdi biz senin sonucu merak ederiz. cepten de olsa girip hbr et. bi yerlerden gir yani:))) bizi güzel hbrden mahrum etmeeee.
moral ve destek için de teşekkürler iyi geldi valla.
şehir dışında tayinle oturanlarda genelde böyle düşünme var :)
sanırım rahatlıgı farkedince iki taraftan da biraz uzak ama gidip gelmesi kolay yerler tercih ediliyo
oyy oyyyy agzından bal damlıyo bugün maşallaaahh
benim de son reglim öyle oldu rahmin temzileniyodur, bebeğe hazırlanıyodur öyle düşün bozma moraliniii
Oyle düşünüyorum zaten canim gecen ay rahim filmi cektirmistim cok iyi oldu ama cok az geliyordu son zamanlarda doktorda tuplerinde sorun yok sol biraz sikintiliydi rahimini guzelce yikadik temizlendi bu 3 ay da gebe kalma sansin cok yuksek dedi tum kan degerlerimde normal hic ikac da vermedi yumurtanda iyi gelisiyo dedi yani hic bir engel yok sadece Rabbim ol dicek bakalim vardir bi zamani bu guzel gunlerde tek duam Rabbim biz k eri evlat vermeyerek sinamasin...
Oyle düşünüyorum zaten canim gecen ay rahim filmi cektirmistim cok iyi oldu ama cok az geliyordu son zamanlarda doktorda tuplerinde sorun yok sol biraz sikintiliydi rahimini guzelce yikadik temizlendi bu 3 ay da gebe kalma sansin cok yuksek dedi tum kan degerlerimde normal hic ikac da vermedi yumurtanda iyi gelisiyo dedi yani hic bir engel yok sadece Rabbim ol dicek bakalim vardir bi zamani bu guzel gunlerde tek duam Rabbim biz k eri evlat vermeyerek sinamasin...
amin canım benim. ne mutlu bak, herşey yolundaymış. ben de buay rahim filmi düşünüyorum. hayırlı zamanda hayırlı evlatlarla yüzümüz gülsün inşaallahh
amin canım benim. ne mutlu bak, herşey yolundaymış. ben de buay rahim filmi düşünüyorum. hayırlı zamanda hayırlı evlatlarla yüzümüz gülsün inşaallahh
Bende baya ertelefim rahim filmini korkuyorun diye sonra bi ay gec kalmisim diger ay is degistirdim hemn izin almayim dedim gecen ay da cektirdim artık gittikce gozumde buyuyordu bi o kalmıştı yaptirdik bekluyoruz artik
Bende baya ertelefim rahim filmini korkuyorun diye sonra bi ay gec kalmisim diger ay is degistirdim hemn izin almayim dedim gecen ay da cektirdim artık gittikce gozumde buyuyordu bi o kalmıştı yaptirdik bekluyoruz artik
aynen benim de bi o kaldı. gerçi hormon testleri de değişebiliyomuş değerler çok sık. benim 6 ay olcak yaptıralı. klomen de kullandım gerçi bu ay. yaptırsam etkiler mi testi acaba. neyse yarın doktora gitmeyi düşünüyorum. sorayım tüm bu sorularımı:)
bugün Isparta yolcusuyum. size yolluk yapıyorum. gelene kadar moralleriniz yüksek kalsın diye.
ptesi görüşürüz artık.
bu arada benim kırmızılar dün gelmedi ve hala gelmedi. bu ay yine gecikme mi yaşıyacağım acaba :44::44::44::44:
Aynen canim su an kafamiz rahat aile iliskileri iyi duzen bozmaya gerek yok)
aynen benim de bi o kaldı. gerçi hormon testleri de değişebiliyomuş değerler çok sık. benim 6 ay olcak yaptıralı. klomen de kullandım gerçi bu ay. yaptırsam etkiler mi testi acaba. neyse yarın doktora gitmeyi düşünüyorum. sorayım tüm bu sorularımı:)
Yumurtanda sorun varsa incir kurunu tavsiye ederim ayrıca hayit suyunuda bi arastir
Yumurtanda sorun varsa incir kurunu tavsiye ederim ayrıca hayit suyunuda bi arastir
yaa aslında sadece geç yumurtluyorum ve yumurtlamadan sonra 10. gün regl oluyorum diye doktor klomen verdi. belki böylelikle yumurtlamanı öne çekip, yumurtlama sonrası 10 günü 14 güne uzatırız dedi. ondan kullandım klomen. bu sefer de çokyumurtam oluştu falan filan. yarın doktora gidicem işte, fazla yumurtalar sönmüş mü diye baktırcam. çok yumurta yüzünden yumurtalama günümden beri, kasık ağrım var regl olcakmış gibi.
uykum vaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?