Fe Sabrun Cemil...Her ay umut doluyuz diyenleri beklerim :)

1-eflalim.....................3 Mayıs31 yaşında / ev hanımı / 2.bebegini bekliyor

2-leble........................2 Mayıs

3-hatin........................7 Mayıs

4-Bizmut.....................18 Mayıs26 yaşında / 8 aylık evli /Ev hanımı / 5 aydır ilk bebeğini bekliyor(İstanbul)

5-caylakkiz.................13 Mayıs26 yaşında / 2 yıllık evli / 2 aydır ilk bebeğini bekliyor

6-HamaratGirl.............30 Nisan

7-ideal.......................26 Mayıs31 yaşında / 2,5 yıllık evli / Muhasebeci / 3 aydır ilk bebeğini bekliyor(İstanbul)

8-hatibulut...............20 Mayıs30 yaşında / 2 yıllık evli / 2.kez tüp bebek deneyecek (Ankara)

9-melekkkkkk..............8 Haziran

10-blackberry34............6 Haziran5 yıllık evli / 4 yaşında oglu var 2. bebeğini bekliyor

11-şeker pembe...........8 Haziran27 yaşında / 2. bebegini bekliyor

maşallah hanımlar 11 hamilemiz olmuş darısı bekleyen güzellere inşallah tez vakitte

Slmmm kızlarrrr nabersinizzzzz

bazen böyle denk gelebiliyo. benim de öyle çıkmıştı bikaç tanesi, düzgün çıkana kadar yapçan çare yok. şanssızlık olmuş biraz.

benim de iki gündür sabahları midem bulnıyo hafif ama, çok yumurtamın oluşmasına bağlıyorum. hormonlar kendini şaşırdı heralde. bukadar erken hamilelik belirtisi olamaz çünkü, 6 haftada başlar genelde mide bulantısı benim daha bugün 6. gün yumurtlamadan sonra ahahahahaha
Aynen ya yikilicam resmen havalrdan galiba diye konusuyorduk biz de diger topicte

of yaa 3 olsa da eve gidip döne döne uyusam

amin canım benimmm amiiiinnn, Allah sana da hayırlı sağlıklı hamilelik doğum nasip etsin .

Öyle evet ama adet olcak gibi kasık ağrısı da var hayırlısı bklm

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

uykum vaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrr

ben uyuyım mı senin yerineeee

benimde bu ay bi kaç tanesi böyle oldu geçen ay hiç olmamıtı böyle acaba neden oldu ki ?
sen ne marka kullanıyorsun ?

Slmmm kızlarrrr nabersinizzzzz

a.s hoşgeldin iyiyiz sen naslsn bakalım adet olmadın dimiiii

maşallah hanımlar 11 hamilemiz olmuş darısı bekleyen güzellere inşallah tez vakitte

aminnnn inşallaaaah yaa eflalim gün be gün beklemek zorlaşıyooorrrr

eşimde gecen üşütttüm rahatsızlandım yaaa midem bulanıyoooo karnım agırııyo diyorummm "" aaaaa müjdeee olmasın " diyooo
kızdım ona da heeee yumurtlamadan hamile kaldım çok becerikliyim öyle dedim

yok cnm olmadım daha beklemedeyimmm

ben yumurtlamadan beri hamile gibiyim:))) kasıklarım regl olcak gibi ağrıyo. belim ağrıyo. iki gündür de midem bulanıyo. ama tabi bunların hepsinin o 10-15 tanecik yumurtanın yaptığı şeyler olduğunu biliyorum. en çok da regl olunca okadar yumurtayı nasıl atçam diye korkuyorum ne yalan. :18:

yok cnm olmadım daha beklemedeyimmm

hayırlı sonuçlanacak bi beklemedir inşallaaahh

ayy evet bi de o var dimi reg olunca onların hepsi gider dimi kalmaz bişey ayyyyy ne zor işlerrrr yaaaaaaaaaaaaaaa

Spermiogram testinde kruger yöntemi nedir bilen var mı acep İlk testimizde direk spermiogram demiştik ama kruger mı yaptırmak lazım

hayırlı sonuçlanacak bi beklemedir inşallaaahh

ayy evet bi de o var dimi reg olunca onların hepsi gider dimi kalmaz bişey ayyyyy ne zor işlerrrr yaaaaaaaaaaaaaaa

yarın unutmassam doktora onu da sorim:) regl olmaktan korkuom, hamile olmaktan da korkuom. hamile kalsam o yumurtaların bi de kendi kendine eriyip kaybolması gerekiyo, o da 2-3 ay riskli gebelik demekmiş doktora sorduğumda söylemişti. of iki taraftan da zor bi süreçbeni bekliyooo... bu ayı hayırlısıyla bi atlatsam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…