hehehe güzelmiş yolluk fikri :)))
hayırlısı ile git hayırlısı ile gellll ve en önemlisi müjde ile gel inşallaaah
bende aynısını düşünüyorum ama bizi tayin durumuna daha var hayırlısı bakalaııııımmmm
Eki Görüntüle 1145533
kızlar ya baksanıza kaç gündür böyle çıkıyo ovüler sinir oldum bu ne ya bozuk bunlar hiç böyle olmazdı içi pembeleşiyo bu ay yumurtladığımı nasıl anlayacağımmmm
benim de iki gündür sabahları midem bulnıyo hafif ama, çok yumurtamın oluşmasına bağlıyorum. hormonlar kendini şaşırdı heralde. bukadar erken hamilelik belirtisi olamaz çünkü, 6 haftada başlar genelde mide bulantısı benim daha bugün 6. gün yumurtlamadan sonra ahahahahahaAynen aynu dyrumdayız aynı sözleri söykediğimizi duyunca acı gülümsedim..iğneden sonra bi hafta geçti midem kötü biraz ama inanmıyorum pek..yoktur
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Aynen ya yikilicam resmen havalrdan galiba diye konusuyorduk biz de diger topicte
Slmmm kızlarrrr nabersinizzzzz
1-eflalim.....................3 Mayıs31 yaşında / ev hanımı / 2.bebegini bekliyor
2-leble........................2 Mayıs
3-hatin........................7 Mayıs
4-Bizmut.....................18 Mayıs26 yaşında / 8 aylık evli /Ev hanımı / 5 aydır ilk bebeğini bekliyor(İstanbul)
5-caylakkiz.................13 Mayıs26 yaşında / 2 yıllık evli / 2 aydır ilk bebeğini bekliyor
6-HamaratGirl.............30 Nisan
7-ideal.......................26 Mayıs31 yaşında / 2,5 yıllık evli / Muhasebeci / 3 aydır ilk bebeğini bekliyor(İstanbul)
8-hatibulut...............20 Mayıs30 yaşında / 2 yıllık evli / 2.kez tüp bebek deneyecek (Ankara)
9-melekkkkkk..............8 Haziran
10-blackberry34............6 Haziran5 yıllık evli / 4 yaşında oglu var 2. bebeğini bekliyor
11-şeker pembe...........8 Haziran27 yaşında / 2. bebegini bekliyor
maşallah hanımlar 11 hamilemiz olmuş darısı bekleyen güzellere inşallah tez vakitte
yaa aslında sadece geç yumurtluyorum ve yumurtlamadan sonra 10. gün regl oluyorum diye doktor klomen verdi. belki böylelikle yumurtlamanı öne çekip, yumurtlama sonrası 10 günü 14 güne uzatırız dedi. ondan kullandım klomen. bu sefer de çokyumurtam oluştu falan filan. yarın doktora gidicem işte, fazla yumurtalar sönmüş mü diye baktırcam. çok yumurta yüzünden yumurtalama günümden beri, kasık ağrım var regl olcakmış gibi.
Bencede doktorunla konus va iyice arastir herseyi
Öyle evet ama adet olcak gibi kasık ağrısı da var hayırlısı bklm
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
uykum vaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrr
Eki Görüntüle 1145533
kızlar ya baksanıza kaç gündür böyle çıkıyo ovüler sinir oldum bu ne ya bozuk bunlar hiç böyle olmazdı içi pembeleşiyo bu ay yumurtladığımı nasıl anlayacağımmmm
Slmmm kızlarrrr nabersinizzzzz
maşallah hanımlar 11 hamilemiz olmuş darısı bekleyen güzellere inşallah tez vakitte
benim de iki gündür sabahları midem bulnıyo hafif ama, çok yumurtamın oluşmasına bağlıyorum. hormonlar kendini şaşırdı heralde. bukadar erken hamilelik belirtisi olamaz çünkü, 6 haftada başlar genelde mide bulantısı benim daha bugün 6. gün yumurtlamadan sonra ahahahahaha
of yaa 3 olsa da eve gidip döne döne uyusam
hoşgeldiiinn,, iyiyis sen nasılsın canıımmm, ne var ne yoookkkk
ben uyuyım mı senin yerineeee
benimde bu ay bi kaç tanesi böyle oldu geçen ay hiç olmamıtı böyle acaba neden oldu ki ?
sen ne marka kullanıyorsun ?
a.s hoşgeldin iyiyiz sen naslsn bakalım adet olmadın dimiiii
aminnnn inşallaaaah yaa eflalim gün be gün beklemek zorlaşıyooorrrr
eşimde gecen üşütttüm rahatsızlandım yaaa midem bulanıyoooo karnım agırııyo diyorummm "" aaaaa müjdeee olmasın " diyooo
kızdım ona da heeee yumurtlamadan hamile kaldım çok becerikliyim öyle dedim
şükürler olsun cnmm iyiyimmm çalışıoruımmm :) valla daha yok bişi beklemedeyimmmm
senin bebek uzun yoldan geliyo:))) meraklandırdı bizi baya bi...
yok cnm olmadım daha beklemedeyimmm
ben yumurtlamadan beri hamile gibiyim:))) kasıklarım regl olcak gibi ağrıyo. belim ağrıyo. iki gündür de midem bulanıyo. ama tabi bunların hepsinin o 10-15 tanecik yumurtanın yaptığı şeyler olduğunu biliyorum. en çok da regl olunca okadar yumurtayı nasıl atçam diye korkuyorum ne yalan. :18:
hayırlı sonuçlanacak bi beklemedir inşallaaahh
ayy evet bi de o var dimi reg olunca onların hepsi gider dimi kalmaz bişey ayyyyy ne zor işlerrrr yaaaaaaaaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?