kızlarr kontrolüm vardı bugün
6+6 yız kalp atışını duyduk
yeminle bütün halsizliğim mide bulantım gitti duyunca
Allah hepinize nasip etsin
ben uyuyım mı senin yerineeee
benimde bu ay bi kaç tanesi böyle oldu geçen ay hiç olmamıtı böyle acaba neden oldu ki ?
sen ne marka kullanıyorsun ?
a.s hoşgeldin iyiyiz sen naslsn bakalım adet olmadın dimiiii
aminnnn inşallaaaah yaa eflalim gün be gün beklemek zorlaşıyooorrrr
amiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn, Allah sana da sağlıkla kucağına almayyı nasip etsin
yarın unutmassam doktora onu da sorim:) regl olmaktan korkuom, hamile olmaktan da korkuom. hamile kalsam o yumurtaların bi de kendi kendine eriyip kaybolması gerekiyo, o da 2-3 ay riskli gebelik demekmişdoktora sorduğumda söylemişti. of iki taraftan da zor bi süreçbeni bekliyooo... bu ayı hayırlısıyla bi atlatsam.
kızlarr kontrolüm vardı bugün
6+6 yız kalp atışını duyduk
yeminle bütün halsizliğim mide bulantım gitti duyunca
Allah hepinize nasip etsin
labaquik hiç böyle olmamıştı bu markaya güveniyodum ben ama bu ay bi tuhaf
hakkaten cemrem yaa ne zor bi ay oldu senin için hayırlsı ile müjdeli bi haberle bitse bu ay bari :))
sevinsek doya doya unutsak tüm bu olanlarııııııı ayy inşallaahhh yaaaaaaaaaaa
minigin oldu mu bu sıkıntı ve stresin hiçbirini hatırlamazsın kiiiiiiiiii inşallah yaaa ayy çok fena heveslendim senin içinnnn
maşallah yaa rabbim saglıcakla kucagına almayıda nasip etsin....inşallah bizde tez zamanda bu duyguları yaşarııııızzzz
benimde o markaa alla allaaa bu ay testlerde bi tuhaflık mııı var acabaaaa:44::44:
yok cnm olmadım daha beklemedeyimmm
bilemedim akşam tekrarlicam testi ben
ben bıraktım yaa zaten nerdeyse adetim geldi şaka maka :)))
hakkaten cemrem yaa ne zor bi ay oldu senin için hayırlsı ile müjdeli bi haberle bitse bu ay bari :))
sevinsek doya doya unutsak tüm bu olanlarııııııı ayy inşallaahhh yaaaaaaaaaaa
minigin oldu mu bu sıkıntı ve stresin hiçbirini hatırlamazsın kiiiiiiiiii inşallah yaaa ayy çok fena heveslendim senin içinnnn
maşallah yaa rabbim saglıcakla kucagına almayıda nasip etsin....inşallah bizde tez zamanda bu duyguları yaşarııııızzzz
benimde o markaa alla allaaa bu ay testlerde bi tuhaflık mııı var acabaaaa:44::44:
off yaa doktorum hastaneden ayrılmışşşşş(( ona güveniyodum çook.
muayenehane açmış, ücreti de 150 tl. şu aşamada okadar para veremem, zırt pırt gidiyorum çünkü((
oof yaaa... mecbur aynı hastanede başka doktora geççem.
tabi canım bende de 8 test kaldı bitsin tamamdır oldu oldu olmadı artık yapacak bişey yok hayırlısı allahtan eskiden ovü mü vardı
yok yaw bu aydan umudum yok pek kasık ağrımdan eşim de çekiniyo, ben de pek oralı değilim, çünkü cidden ağrıyo yanii. bu ay biraz es geççek sanırım.
off yaa doktorum hastaneden ayrılmışşşşş(( ona güveniyodum çook.
muayenehane açmış, ücreti de 150 tl. şu aşamada okadar para veremem, zırt pırt gidiyorum çünkü((
oof yaaa... mecbur aynı hastanede başka doktora geççem.
he yaa eskiden ovu mu vardı
yaa annelerimiz ne şanslydı ovuydu yumurtlamaydı bişey bilmeden yaptılar biri sürü çocukkk
çok bilmekte iyi deil yaaaa
kıyamam yaa Allah şifa versin agrılarınaaa
bu aydan benimde umudum yok cünkü düzenli çalışma yok boşverdik iyice :))
bence kötü düşünme ne diyo mevla şer görünende hayır vardır belkide böyle karışık bi süreçte bunun olması hayırlı bi tevafukturr bilemeyiz kiiiiii kötü düşünüp iyice stres yapma lütfeeen arkadaşıımmmmmmm
hayırlı sonuçlanacak bi beklemedir inşallaaahh
ayy evet bi de o var dimi reg olunca onların hepsi gider dimi kalmaz bişey ayyyyy ne zor işlerrrr yaaaaaaaaaaaaaaa
didem yoksa sen hamile misin bugün bi idrar testi yapsana merak ettim cidden ay hadi inşallah öyledir
Uhibbukemseni burada görünce yazayım dedim Nasılsın ?
Midem bulanıyı ya bi hafta sonra bat umarım bu iyiye işarettir ama ümitlenmek de istemiyorum ... acaba aldığım progestrn ilacı mı yapıyo gecen ay bulantı yapmamıştı sizce ??
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
sağol canım aminamin canım benimmm amiiiinnn, Allah sana da hayırlı sağlıklı hamilelik doğum nasip etsin .
ben uyuyım mı senin yerineeee
benimde bu ay bi kaç tanesi böyle oldu geçen ay hiç olmamıtı böyle acaba neden oldu ki ?
sen ne marka kullanıyorsun ?
a.s hoşgeldin iyiyiz sen naslsn bakalım adet olmadın dimiiii
aminnnn inşallaaaah yaa eflalim gün be gün beklemek zorlaşıyooorrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?