Fe Sabrun Cemil...Her ay umut doluyuz diyenleri beklerim :)

kızlarr kontrolüm vardı bugün
6+6 yız kalp atışını duyduk
yeminle bütün halsizliğim mide bulantım gitti duyunca
Allah hepinize nasip etsin

labaquik hiç böyle olmamıştı bu markaya güveniyodum ben ama bu ay bi tuhaf

hakkaten cemrem yaa ne zor bi ay oldu senin için hayırlsı ile müjdeli bi haberle bitse bu ay bari :))
sevinsek doya doya unutsak tüm bu olanlarııııııı ayy inşallaahhh yaaaaaaaaaaa
minigin oldu mu bu sıkıntı ve stresin hiçbirini hatırlamazsın kiiiiiiiiii inşallah yaaa ayy çok fena heveslendim senin içinnnn

kızlarr kontrolüm vardı bugün
6+6 yız kalp atışını duyduk
yeminle bütün halsizliğim mide bulantım gitti duyunca
Allah hepinize nasip etsin

maşallah yaa rabbim saglıcakla kucagına almayıda nasip etsin....inşallah bizde tez zamanda bu duyguları yaşarııııızzzz

labaquik hiç böyle olmamıştı bu markaya güveniyodum ben ama bu ay bi tuhaf

benimde o markaa alla allaaa bu ay testlerde bi tuhaflık mııı var acabaaaa:44::44:

bilemedim akşam tekrarlicam testi ben

yok yaw bu aydan umudum yok pek kasık ağrımdan eşim de çekiniyo, ben de pek oralı değilim, çünkü cidden ağrıyo yanii. bu ay biraz es geççek sanırım.

off yaa doktorum hastaneden ayrılmışşşşş(( ona güveniyodum çook.
muayenehane açmış, ücreti de 150 tl. şu aşamada okadar para veremem, zırt pırt gidiyorum çünkü((
oof yaaa... mecbur aynı hastanede başka doktora geççem.

sıkma canını canım benim ya olsun başka dr a git belkide hayırlısı böyledir yum takibinde kadın doğumcuların hepsi aynı bence

tabi canım bende de 8 test kaldı bitsin tamamdır oldu oldu olmadı artık yapacak bişey yok hayırlısı allahtan eskiden ovü mü vardı

he yaa eskiden ovu mu vardı
yaa annelerimiz ne şanslydı ovuydu yumurtlamaydı bişey bilmeden yaptılar biri sürü çocukkk
çok bilmekte iyi deil yaaaa
yok yaw bu aydan umudum yok pek kasık ağrımdan eşim de çekiniyo, ben de pek oralı değilim, çünkü cidden ağrıyo yanii. bu ay biraz es geççek sanırım.

kıyamam yaa Allah şifa versin agrılarınaaa
bu aydan benimde umudum yok cünkü düzenli çalışma yok boşverdik iyice :))

bence kötü düşünme ne diyo mevla şer görünende hayır vardır belkide böyle karışık bi süreçte bunun olması hayırlı bi tevafukturr bilemeyiz kiiiiii kötü düşünüp iyice stres yapma lütfeeen arkadaşıımmmmmmm

Uhibbukem seni burada görünce yazayım dedim Nasılsın ?

Midem bulanıyı ya bi hafta sonra bat umarım bu iyiye işarettir ama ümitlenmek de istemiyorum ... acaba aldığım progestrn ilacı mı yapıyo gecen ay bulantı yapmamıştı sizce ??

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

hayırlı sonuçlanacak bi beklemedir inşallaaahh

ayy evet bi de o var dimi reg olunca onların hepsi gider dimi kalmaz bişey ayyyyy ne zor işlerrrr yaaaaaaaaaaaaaaa

inşallah cnmmm :)

didem yoksa sen hamile misin bugün bi idrar testi yapsana merak ettim cidden ay hadi inşallah öyledir

cnm iki kere yaptım negatif çıktı çok kötü oldum bi üçüncüye cesaretim yok kan testini görmeden inanmıycam yarın bekleyelim bakalımmm

Uhibbukem seni burada görünce yazayım dedim Nasılsın ?

betülüüüümmm seni buralarda görmek ne güzeeelllll :))
iyiyim hamdolsun yaa keyfim yerinde bitmeyen ünitelerimide vize notlarının yüksekligine güvenerek bitmiş gibi davranıyorum
çok fenayım çoook
sen nasılsın nasıl gidiyor tekrarlar ?

inşallah ilaçtan degldir de hayırlı haberi verirsin arkadaşım yaaa

amin canım benimmm amiiiinnn, Allah sana da hayırlı sağlıklı hamilelik doğum nasip etsin .
sağol canım amin

sabrın meyvesi çok tatlı olur canım sizin meyvelerde tadından yenmiycek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…