- 28 Şubat 2014
- 797
- 480
- 123
ayy buna sevindim çünkü 20 gün napcaktııımmmm
zor olcak tel.den girmek yazmak ama sizinle bir arada olmak için degeeerrrrrr
hayırlı olsun yaa saglıcakla kucagına alır inşallah bu sefeerrr
rabbim tez zamanda hepimize nasip etsin inşallah yaaa
kızlarr kontrolüm vardı bugün
6+6 yız kalp atışını duyduk
yeminle bütün halsizliğim mide bulantım gitti duyunca
Allah hepinize nasip etsin
sağol canım amin
sabrın meyvesi çok tatlı olur canım sizin meyvelerde tadından yenmiycek
İnşallah canım benim valla çok koşuşturuom bu ara yazamıom pek
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kızlar merhaba, bende bebiş için 10 aydır uğraşıp henüz hamilelik yaşayamayanlardanımsize birşey sormak istiyorum. hamile kalmak için Meryem Suresinin okunması Rabbim nasip ederse çok faydalıymış. benim sormak istediğim Meryem Suresi'nin tamamını yoksa belli ayetlerini mi okumamız gerekiyor?
inşallah yaaa hele bi gelsinlerdeee:)
olsun buldugun her fırsatta koş geelll :))
bende duydum onu ve 2 aydır okuyorum ya meryem süresinn tamamı okunuyor zaten 7 sayfa..
Allah kabul etsin ve tez zamanda hepimize nasip etsin inşallah
cevabın için çok teşekkür ederim canım. Allah razı olsun :)
ayy bu msjı okuyunca bi keyiflendim ki sormaaa :))
Rabbim de seni güldürsün yaa
eger o test ovulasyonsa ovu testinde her zaman silik çizgi olur hamileli var demek için aynı koyulukta olması lazım diye biliyorum yine hayırlısı...
kan testi sonucun ne cıktı ?
Cnm diger topikten hamilelik var dediler 1 de 1 hafta once ve yumurtlamadan 1 gun sonra yineledim bos cikti tek.cizgi yani bende hevsslendim esseklik bende arastirmadan yaptim....inanmak.istedim.belkide bilmiyorum dun cok cok kotu oldum birde kizim oyun oynarken Allayim vey kaydeşimi cok ozledim.onu vey yüzgarimi dige dua edince kotu oldum....hep sipa soktu aklima ikinci cocuk fikrini birde geldi karninda yatiyor dimi kaydeşim buyada uyuyo dedi kotu oldum ki ona bisey soememistim neyse artik regligi bekliycez onumuzdeki ay sonraki sonraki sonraki bir suru ay var onumuzde pozitif olup sabirla sükunetle sukurle bekleyecegim Rabbim herseyin iyisini bilir...hamd etmek gerek...yalniz bir problem.takildi aklima goguslerimden sut geliyor 2 yil oldu emzirmeyi keseli...ancak.devam ediyo prolaktine baktirdim sorun yoktu gecen.yil simdi tekrar baktieicamm
kızımla hayat bir başka güzel...💖💞💕💓💗
betülüüüümmm seni buralarda görmek ne güzeeelllll :))
iyiyim hamdolsun yaa keyfim yerinde bitmeyen ünitelerimide vize notlarının yüksekligine güvenerek bitmiş gibi davranıyorum
çok fenayım çoook
sen nasılsın nasıl gidiyor tekrarlar ?
inşallah ilaçtan degldir de hayırlı haberi verirsin arkadaşım yaaa
Cnm diger topikten hamilelik var dediler 1 de 1 hafta once ve yumurtlamadan 1 gun sonra yineledim bos cikti tek.cizgi yani bende hevsslendim esseklik bende arastirmadan yaptim....inanmak.istedim.belkide bilmiyorum dun cok cok kotu oldum birde kizim oyun oynarken Allayim vey kaydeşimi cok ozledim.onu vey yüzgarimi dige dua edince kotu oldum....hep sipa soktu aklima ikinci cocuk fikrini birde geldi karninda yatiyor dimi kaydeşim buyada uyuyo dedi kotu oldum ki ona bisey soememistim neyse artik regligi bekliycez onumuzdeki ay sonraki sonraki sonraki bir suru ay var onumuzde pozitif olup sabirla sükunetle sukurle bekleyecegim Rabbim herseyin iyisini bilir...hamd etmek gerek...yalniz bir problem.takildi aklima goguslerimden sut geliyor 2 yil oldu emzirmeyi keseli...ancak.devam ediyo prolaktine baktirdim sorun yoktu gecen.yil simdi tekrar baktieicamm
kızlarrrrr yarın olsunnnnnnn çok merak ediyorummmm çok küçük bir ihtimal ama yinede hevesleniyorummmmmm
canım ablamında süt hormonu yoğun olduğu için çocuk olmuyormuş belki seninkide böyle bişeydir
kızlarrrrr yarın olsunnnnnnn çok merak ediyorummmm çok küçük bir ihtimal ama yinede hevesleniyorummmmmm
Seni grünce yazayım dedim
Bende de gevşeklik var sorma çalışmaya çalışıyorum desem yeridir
ALLAH(C.C)'ım buradaki arkdaşlara ve sana hayırlı , dinli imanlı evlatlar versin inşaALLAH(C.C)...(amin...)
Hakkında hayırlısı olsun...
ama ovu testi ile gebelik ögreniceksen aynı koyulukta ya da daha koyu olması lazım...
gebelik testlernde ki gibi slikle olmaz
ayy hadi inşallah özel de m yaptırcan yoksa yarın sabah versen araya haftasonu gircek pazartesiye kadar nasıl durcaz :))
amiinnnn inşallah yaa tez zamanda :)
diğer topikte sizinle sınav heyecanını burdaki arkadaşlarla da beklediğimiz miniklerin heyecanını yaşıyoruz
bu arada sen evli misin
Hakkında hayırlısı olsun...
ama ovu testi ile gebelik ögreniceksen aynı koyulukta ya da daha koyu olması lazım...
gebelik testlernde ki gibi slikle olmaz
ayy hadi inşallah özel de m yaptırcan yoksa yarın sabah versen araya haftasonu gircek pazartesiye kadar nasıl durcaz :))
amiinnnn inşallah yaa tez zamanda :)
diğer topikte sizinle sınav heyecanını burdaki arkadaşlarla da beklediğimiz miniklerin heyecanını yaşıyoruz
bu arada sen evli misin
Hayır canım evli değilim.
5 yıl 1 ay 26 günlük bir aşkım var hayatımda(Çok şükür bin şükür...)
Sen hamiş misin?
oyyy ne güzel yaa maşallah rabbim sonuna kadar daim eylesin askınızıııı
hayır hamile degilim nasipse olmak için bekliyoruuummmm
Amin Uhibbukem amin canım
ALLAH(C.C)'ım umduğuna uğratsın inşaALLAH(C.C)..(amin...)
Hadi ben kaçar canım ders çalışacağım
Gunaydin tatliskolaaar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?