Fe Sabrun Cemil...Her ay umut doluyuz diyenleri beklerim :)

İnşallah canım benim valla çok koşuşturuom bu ara yazamıom pek

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

kızlarr kontrolüm vardı bugün
6+6 yız kalp atışını duyduk
yeminle bütün halsizliğim mide bulantım gitti duyunca
Allah hepinize nasip etsin

Ayy ne mutlu sana,pıtırcığını sağ salim kucağına al inşallah.bizede dua et

Kızlar merhaba, bende bebiş için 10 aydır uğraşıp henüz hamilelik yaşayamayanlardanım size birşey sormak istiyorum. hamile kalmak için Meryem Suresinin okunması Rabbim nasip ederse çok faydalıymış. benim sormak istediğim Meryem Suresi'nin tamamını yoksa belli ayetlerini mi okumamız gerekiyor?

sağol canım amin

sabrın meyvesi çok tatlı olur canım sizin meyvelerde tadından yenmiycek

inşallah yaaa hele bi gelsinlerdeee:)

İnşallah canım benim valla çok koşuşturuom bu ara yazamıom pek

olsun buldugun her fırsatta koş geelll :))

bende duydum onu ve 2 aydır okuyorum ya meryem süresinn tamamı okunuyor zaten 7 sayfa..
Allah kabul etsin ve tez zamanda hepimize nasip etsin inşallah

cevabın için çok teşekkür ederim canım. Allah razı olsun :)

Cnm diger topikten hamilelik var dediler 1 de 1 hafta once ve yumurtlamadan 1 gun sonra yineledim bos cikti tek.cizgi yani bende hevsslendim esseklik bende arastirmadan yaptim....inanmak.istedim.belkide bilmiyorum dun cok cok kotu oldum birde kizim oyun oynarken Allayim vey kaydeşimi cok ozledim.onu vey yüzgarimi dige dua edince kotu oldum....hep sipa soktu aklima ikinci cocuk fikrini birde geldi karninda yatiyor dimi kaydeşim buyada uyuyo dedi kotu oldum ki ona bisey soememistim neyse artik regligi bekliycez onumuzdeki ay sonraki sonraki sonraki bir suru ay var onumuzde pozitif olup sabirla sükunetle sukurle bekleyecegim Rabbim herseyin iyisini bilir...hamd etmek gerek...yalniz bir problem.takildi aklima goguslerimden sut geliyor 2 yil oldu emzirmeyi keseli...ancak.devam ediyo prolaktine baktirdim sorun yoktu gecen.yil simdi tekrar baktieicamm

kızımla hayat bir başka güzel...💖💞💕💓💗

kızlarrrrr yarın olsunnnnnnn çok merak ediyorummmm çok küçük bir ihtimal ama yinede hevesleniyorummmmmm

cnm hakkında hayırlısı olsunnnn üzülme ok

Seni grünce yazayım dedim

Bende de gevşeklik var sorma çalışmaya çalışıyorum desem yeridir

ALLAH(C.C)'ım buradaki arkdaşlara ve sana hayırlı , dinli imanlı evlatlar versin inşaALLAH(C.C)...(amin...)

canım ablamında süt hormonu yoğun olduğu için çocuk olmuyormuş belki seninkide böyle bişeydir

Hakkında hayırlısı olsun...
ama ovu testi ile gebelik ögreniceksen aynı koyulukta ya da daha koyu olması lazım...
gebelik testlernde ki gibi slikle olmaz

kızlarrrrr yarın olsunnnnnnn çok merak ediyorummmm çok küçük bir ihtimal ama yinede hevesleniyorummmmmm

ayy hadi inşallah özel de m yaptırcan yoksa yarın sabah versen araya haftasonu gircek pazartesiye kadar nasıl durcaz :))

amiinnnn inşallah yaa tez zamanda :)
diğer topikte sizinle sınav heyecanını burdaki arkadaşlarla da beklediğimiz miniklerin heyecanını yaşıyoruz
bu arada sen evli misin

Ogrendim cnm ogrendim ama tecrübesi kotuboldu olsun kismet nasippp Rabbim.daha iyisini bilir

kızımla hayat bir başka güzel...💖💞💕💓💗

Hayır canım evli değilim.
5 yıl 1 ay 26 günlük bir aşkım var hayatımda (Çok şükür bin şükür...)

Sen hamiş misin?

Hayır canım evli değilim.
5 yıl 1 ay 26 günlük bir aşkım var hayatımda (Çok şükür bin şükür...)

Sen hamiş misin?

oyyy ne güzel yaa maşallah rabbim sonuna kadar daim eylesin askınızıııı

hayır hamile degilim nasipse olmak için bekliyoruuummmm

oyyy ne güzel yaa maşallah rabbim sonuna kadar daim eylesin askınızıııı

hayır hamile degilim nasipse olmak için bekliyoruuummmm

Amin Uhibbukem amin canım

ALLAH(C.C)'ım umduğuna uğratsın inşaALLAH(C.C)..(amin...)

Hadi ben kaçar canım ders çalışacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…