Fe Sabrun Cemil...Her ay umut doluyuz diyenleri beklerim :)

Günaydın güzel anne adayları ve hayırlı cumalar Allah dualarımızı kabul etsin inşallah.

günaydınnnnn hayırlı cumalarrrr şekerlerrrrr nasılsınız bakalım :) ben iiyim sabah koştur koştur hastaneye gittim kan verdim geldim öğleden sonra sonucunu alıcam çok merak ediorum dua edinnn şu mübarek gün hürmetine ALLAHIM yüzümüze baksın inşallah kızlarrrr

yok cnm devlete gittim iki saate çıkıyo sonuç ben öğlesonu alıcam zaten tiroidim için de verdim öğle sonu hamileysemde değilsemde kadın doğuma randevu aldım gitcem bakalım hayırlısı olsunnnn

yok cnm devlete gittim iki saate çıkıyo sonuç ben öğlesonu alıcam zaten tiroidim için de verdim öğle sonu hamileysemde değilsemde kadın doğuma randevu aldım gitcem bakalım hayırlısı olsunnnn

çok heyecanlı bakalım benimde yumurtlamama bir iki gün kaldı solda şişkinlik var hissediyorum çatlayamadı hala :)) burnuma acayip elma kokusu geliyo kızlar canım çekti şöyle sulu sulu kıpkırmızı bir elma bi an içimden hamilemiyim diye geçirdim hahaaaaaaaaaaa

hadi hayırlısı :)))

hadi bakalım hayırlı çatlasın inşallah cnm yaaa :) bende biraz önce ewe geldim işe gitmedim izin verdim kendime ne yesem diyorum biran herşeyi yiyesim geldiiştahım açıldı birden diyorum kendi kendime gerçekten hamilemiyim acaba paranoya olduk iice beee

seni görünce heveslendim benim hamile olmam imkansız şu anda :)) ama içimde güzel hisler var yaaaa çok umutluyum neden hiç bilmiyorum cuma günü hürmetine Allah hepimize güzel hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah Allah kimsenin kollarını boş bırakmasın umutlarını soldurmasın Allah çok büyük Allahım ol de olsun amin..Hüvallahül halikul bariul(O Allah ki; Yaratan'dır) kızlar bunu çok okuyun nacizane tavsiyen bi de yasin okumaya çalışın..

peki belirti olarak kendinde gördüğün farkılılklar var mı?

Son düzenleme:
Teşekkürler iyiyim canım sen nasılsın?
Sorma tatlım ya final haftamdayım. Baya yoğun geçiyor.
Budün 1'de bu haftanın son sınavına giricem. Haftaya da 2 tane var sonra özgürüm inşallah :)

saol cnm şükürler olsun bende iiyim :) ALLLAHIM kolaylık versin cnm inşallah hepsini verirsinnn

Günaydın kızlar :)

Günaydıın :)

Gunaydin uhibbikecim nasilsin

Günaydın iyiyim idicim sen nasılsın :) bitti mi adet dönemin ?

hoşgeldin:) tabi pc gitçek kıymetini anladın dimi:)))
Hoşbuldum daaa kıymetini bilsem ne olur halaaaa sinir bozuyo bi baglansa baglanıp da baglı kalabilse nete çok memnun olcam daa ama nerdeeee

Günaydın güzel anne adayları ve hayırlı cumalar Allah dualarımızı kabul etsin inşallah.

Günaydıın :)
amin cümlemizin inşallah yaaa

Aminn inşallah hayırlı haberlerle dönersin yaaaaaa

kadın doguma randevu alman iyi olmuş yaa en azından için daha da rahatlar...
ama yine de söylemeden edemicem 6 gün bat ın geçmesi için çok fazla deil doktor verse de bence hemen söktürücü kullanma tabi şahsi fikrimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…