Gunaydin tatliskolaaar
Gunaydin uhibbikecim nasilsinAmiinnnn bekleyen herkesi inşallaahh
Günaydıınnnn cemremm :)
bak bu sabah erkenden koştum geldim :)))
Amiinnnn bekleyen herkesi inşallaahh
Sana da Allah zihin açıklıgı versin inşallah yaa
Günaydıınnnn cemremm :)
bak bu sabah erkenden koştum geldim :)))
kızlarrrrr yarın olsunnnnnnn çok merak ediyorummmm çok küçük bir ihtimal ama yinede hevesleniyorummmmmm
canım inşşllh istediğin gibi olur yarın kan testimi yapıcaksın. bat geçtimi
Hakkında hayırlısı olsun...
ama ovu testi ile gebelik ögreniceksen aynı koyulukta ya da daha koyu olması lazım...
gebelik testlernde ki gibi slikle olmaz
ayy hadi inşallah özel de m yaptırcan yoksa yarın sabah versen araya haftasonu gircek pazartesiye kadar nasıl durcaz :))
amiinnnn inşallah yaa tez zamanda :)
diğer topikte sizinle sınav heyecanını burdaki arkadaşlarla da beklediğimiz miniklerin heyecanını yaşıyoruz
bu arada sen evli misin
Günaydın kızlar :)
yok cnm devlete gittim iki saate çıkıyo sonuç ben öğlesonu alıcam zaten tiroidim için de verdim öğle sonu hamileysemde değilsemde kadın doğuma randevu aldım gitcem bakalım hayırlısı olsunnnn
Günaydın güzel anne adayları ve hayırlı cumalar Allah dualarımızı kabul etsin inşallah.
günaydınnnnn hayırlı cumalarrrr şekerlerrrrrnasılsınız bakalım :) ben iiyim sabah koştur koştur hastaneye gittim kan verdim geldim öğleden sonra sonucunu alıcam çok merak ediorum dua edinnn şu mübarek gün hürmetine ALLAHIM yüzümüze baksın inşallah kızlarrrr
çok heyecanlı bakalım benimde yumurtlamama bir iki gün kaldı solda şişkinlik var hissediyorum çatlayamadı hala :)) burnuma acayip elma kokusu geliyo kızlar canım çekti şöyle sulu sulu kıpkırmızı bir elma bi an içimden hamilemiyim diye geçirdim hahaaaaaaaaaaa
günaydınnnnn derincimmm nasılsın görünmüosun pekk
hadi bakalım hayırlı çatlasın inşallah cnm yaaa :) bende biraz önce ewe geldim işe gitmedim izin verdim kendimene yesem diyorum biran herşeyi yiyesim geldiiştahım açıldı birden diyorum kendi kendime gerçekten hamilemiyim acaba paranoya olduk iice beee
peki belirti olarak kendinde gördüğün farkılılklar var mı?hadi bakalım hayırlı çatlasın inşallah cnm yaaa :) bende biraz önce ewe geldim işe gitmedim izin verdim kendimene yesem diyorum biran herşeyi yiyesim geldiiştahım açıldı birden diyorum kendi kendime gerçekten hamilemiyim acaba paranoya olduk iice beee
Teşekkürler iyiyim canım sen nasılsın?
Sorma tatlım ya final haftamdayım. Baya yoğun geçiyor.
Budün 1'de bu haftanın son sınavına giricem. Haftaya da 2 tane var sonra özgürüm inşallah :)
Günaydın kızlar :)
Gunaydin uhibbikecim nasilsin
Hoşbuldum daaa kıymetini bilsem ne olur halaaaa sinir bozuyo bi baglansa baglanıp da baglı kalabilse nete çok memnun olcam daa ama nerdeeeehoşgeldin:) tabi pc gitçek kıymetini anladın dimi:)))
Günaydın güzel anne adayları ve hayırlı cumalar Allah dualarımızı kabul etsin inşallah.
günaydınnnnn hayırlı cumalarrrr şekerlerrrrrnasılsınız bakalım :) ben iiyim sabah koştur koştur hastaneye gittim kan verdim geldim öğleden sonra sonucunu alıcam çok merak ediorum dua edinnn şu mübarek gün hürmetine ALLAHIM yüzümüze baksın inşallah kızlarrrr
yok cnm devlete gittim iki saate çıkıyo sonuç ben öğlesonu alıcam zaten tiroidim için de verdim öğle sonu hamileysemde değilsemde kadın doğuma randevu aldım gitcem bakalım hayırlısı olsunnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?