seni görünce heveslendim benim hamile olmam imkansız şu anda :)) ama içimde güzel hisler var yaaaa çok umutluyum neden hiç bilmiyorum cuma günü hürmetine Allah hepimize güzel hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah Allah kimsenin kollarını boş bırakmasın umutlarını soldurmasın Allah çok büyük Allahım ol de olsun amin..Hüvallahül halikul bariul(O Allah ki; Yaratan'dır) kızlar bunu çok okuyun nacizane tavsiyen bi de yasin okumaya çalışın..
peki belirti olarak kendinde gördüğün farkılılklar var mı?
Günaydıın :)
Günaydın iyiyim idicim sen nasılsın :) bitti mi adet dönemin ?
Hoşbuldum daaa kıymetini bilsem ne olur halaaaa sinir bozuyo bi baglansa baglanıp da baglı kalabilse nete çok memnun olcam daa ama nerdeeee
amin cümlemizin inşallah yaaa
Aminn inşallah hayırlı haberlerle dönersin yaaaaaa
kadın doguma randevu alman iyi olmuş yaa en azından için daha da rahatlar...
ama yine de söylemeden edemicem 6 gün bat ın geçmesi için çok fazla deil doktor verse de bence hemen söktürücü kullanma tabi şahsi fikrimm
yok cnm yaa belirgin bir belirtim yok göğüslerimde tık yok sadece karnımda ağrım var kramp gibi gaz ağrısı gibi bide sık idrara çıkma var onun dışında herşey normal :) o yüzden pek ihtimal vermiyorummm malesefff
Günaydın kızlar..bugün bi ümitsizlik var...yok sanırım bişi...olmucak mı yaa iğne de oldum offf
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Günaydın iyiyim idicim sen nasılsın :) bitti mi adet dönemin ?
Hoşbuldum daaa kıymetini bilsem ne olur halaaaa sinir bozuyo bi baglansa baglanıp da baglı kalabilse nete çok memnun olcam daa ama nerdeeee
amin cümlemizin inşallah yaaa
Aminn inşallah hayırlı haberlerle dönersin yaaaaaa
kadın doguma randevu alman iyi olmuş yaa en azından için daha da rahatlar...
ama yine de söylemeden edemicem 6 gün bat ın geçmesi için çok fazla deil doktor verse de bence hemen söktürücü kullanma tabi şahsi fikrimm
neyse pozitif çıkarsa ihtimal vermediğin belirtileri de hamileliğe rahat rahat yorabilirsin. idrar da yapsaydın keşke.
ewet cnm kan testi verdim ewe geldim batım 6 gün heçti :)
benimde bat 1 gün geçti ama belim ağrıyor. çok korkuyorum kırmızılar gelecek diye(
cnm bel ağrısı hem adet hem gebelik belirtisi inşallah tutmuştur miniğin, istersen birgün daha bekle test yap :)
peki hamileysen süreklimi oluyor bu ağrılar yoksa sadece regly dönemindemi bilgin varmı
Bilmem midem dün kötüydü acaba dedim ama ilaçtan mış sanırım hafif karın ağrısı var adet olcak gibi olsaydı daha çok belli olurdu bence..bu ay klomen iğne herseyi denedim ama hayırlısı daha 6gün var bata ..bi de insan hissedermiş ben de his fln yok
yok cnm sürekli olmuyo bebek yerleşene kadar oluyo ama gaz oluyo bende olmuştu hamileliğim boyunca
Bilmem midem dün kötüydü acaba dedim ama ilaçtan mış sanırım hafif karın ağrısı var adet olcak gibi olsaydı daha çok belli olurdu bence..bu ay klomen iğne herseyi denedim ama hayırlısı daha 6gün var bata ..bi de insan hissedermiş ben de his fln yok
gaz problemim yok ama çok şişkinim göğüslerde de acı yok( bugünüde atlatırsam yarın test yaparım ama pek umudum yok
bnmde 6 gün geçti bende de yok belirti pek umutlu değilim kan verdim sonucunu bekliyorum hayırlısı olsun hakkımızda
içimden bir his sende güzel bir sonuç çıkacak diyor sonucu paylaş bizimlede hayırlısı canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?