Fe Sabrun Cemil...Her ay umut doluyuz diyenleri beklerim :)

inşallah cnm ALLAHIM çok büyük yavrularımız ALLAHIM izniyle gönderecekler kardeşlerini anne babalarını sevindirecekler ben buna çok inanıyorum ALLAHIM oğluşlarım hürmetine güldürecek inşallah yüzümüzü :)

peki belirti olarak kendinde gördüğün farkılılklar var mı?

yok cnm yaa belirgin bir belirtim yok göğüslerimde tık yok sadece karnımda ağrım var kramp gibi gaz ağrısı gibi bide sık idrara çıkma var onun dışında herşey normal :) o yüzden pek ihtimal vermiyorummm malesefff

hımm yan etkisimi oluyo cnm benim ilk defa geçti ben hiç kullanmadım bilmiorum yani

Günaydın kızlar..bugün bi ümitsizlik var...yok sanırım bişi...olmucak mı yaa iğne de oldum offf

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

neyse pozitif çıkarsa ihtimal vermediğin belirtileri de hamileliğe rahat rahat yorabilirsin. idrar da yapsaydın keşke.

canım yaaa:))) çok tatlı yakınmışsın. güldürdün beni:))) düzeir inşaallahhh...

neyse pozitif çıkarsa ihtimal vermediğin belirtileri de hamileliğe rahat rahat yorabilirsin. idrar da yapsaydın keşke.

üç gün önce yaptım negatif çıktı o yüzden yapmak istemiorum

benimde bat 1 gün geçti ama belim ağrıyor. çok korkuyorum kırmızılar gelecek diye (

cnm bel ağrısı hem adet hem gebelik belirtisi inşallah tutmuştur miniğin, istersen birgün daha bekle test yap :)

Bilmem midem dün kötüydü acaba dedim ama ilaçtan mış sanırım hafif karın ağrısı var adet olcak gibi olsaydı daha çok belli olurdu bence..bu ay klomen iğne herseyi denedim ama hayırlısı daha 6gün var bata ..bi de insan hissedermiş ben de his fln yok

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

peki hamileysen süreklimi oluyor bu ağrılar yoksa sadece regly dönemindemi bilgin varmı

yok cnm sürekli olmuyo bebek yerleşene kadar oluyo ama gaz oluyo bende olmuştu hamileliğim boyunca

bat 12 si mi? göğüslerde değişiklik var mı uçlarında acıma falan?

aaaa olurmu cnm hiç belli olmaz hem daha 6 gün varmış bu ne karamsarlık hiç belli olmuyo bende klomenle hamile kalmıştım ve bugün yarın adet olacam diye bekliyodum his falan yoktu yani adet ağrımda vardı ama hamileymişim sen takılma bunlara çok fazla rahatla ve hayırlısını iste ok cnmm :)

gaz problemim yok ama çok şişkinim göğüslerde de acı yok ( bugünüde atlatırsam yarın test yaparım ama pek umudum yok

bnmde 6 gün geçti bende de yok belirti pek umutlu değilim kan verdim sonucunu bekliyorum hayırlısı olsun hakkımızda

içimden bir his sende güzel bir sonuç çıkacak diyor sonucu paylaş bizimlede hayırlısı canım

paylaşmam mı cnm hemen :) bu bnm ikinci olacak ilkinde bebeğimi kaybettim çok ihtiyacım var yeni bir bebekle unutmak istiyorum ALLAHIM cümlemizin yardımcısı olsunn :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…