Fe Sabrun Cemil...Her ay umut doluyuz diyenleri beklerim :)

paylaşmam mı cnm hemen :) bu bnm ikinci olacak ilkinde bebeğimi kaybettim çok ihtiyacım var yeni bir bebekle unutmak istiyorum ALLAHIM cümlemizin yardımcısı olsunn :)

çok üzüldüm canım inşallah bebiğin seninledir alırız güzel haberi

Amiinnnn bekleyen herkesi inşallaahh
Sana da Allah zihin açıklıgı versin inşallah yaa

Günaydıınnnn cemremm :)
bak bu sabah erkenden koştum geldim :)))

Sağol canım benim ALLAH(C.C) razı olsun , cümlemize RABBİM(C.C) zihin açıklığı versin inşaALLAH(C.C)...(amin...)

vaaay özgecik nerelerdesiiiiiiiiiiiinnnn??? özledik yawww...
napıon ne edion nası geçiyo günlerin anlat yaw merak ettik seniiii

tatlım gitmedende sölemiştimya size ankaraya gidiorum giremeyebilirim die :) ama süper geçti acayip motive oldum ailemi çok özlemişim buraya ağlaya ağlaya döndüm sizler nasılsınız nasıl gidior hayat bakıorum hamilelerde çoğalmış hepsini ayrı ayrı tebrik ediorum allahım tamamına erdinsdin inşallah

amin canım :) darısı başıomıza inşaallahhhh...

bukadar uzun kalcanı düşünmemiştim de ondan merak ettim ben:) neyse gel artık ama yaa, eksikliğini hissettik topikte yani
valla insanın kendi memleketi gibisi yok. nerde olursan ol, sebdiklerinin olduğu büyüdüğün yer herzaman en özel oluyo. gurbetlik zordur canım. ben yaşamadım ama ablam yaşıyo ondan görüyorum zorluklarını. tadını çıkarmışsın ne güzel oohh miiisss

ewet canım dolu dolu bi 9 gün geçirdim her günü ayrı güzeldi çok mutlu oldum ....
geldim tatlım dün 12 de burdaydım zaten ama ev berbat eşim resmen savaş alanına döndürmüş evi yaaaa

Kizlar simdi doktordan geldim bebek düşünüyoruz kontrolden geçmek istiyorum dedim yumurtaliklarin çok iyi dedi folik asit verdi smear testi yaptı 20 gün sonra cikck dedi asagidan muayene etti tabi simdi eve geldim kanamam gelmiş biraz acidida bisey olmaz ins.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ewet canım dolu dolu bi 9 gün geçirdim her günü ayrı güzeldi çok mutlu oldum ....
geldim tatlım dün 12 de burdaydım zaten ama ev berbat eşim resmen savaş alanına döndürmüş evi yaaaa

9 gün mü okadar az mı yaa:))) bana çok gelmiş demekki. şimdi işler seni bekler desene

canım sıkıldı ya benim bu ay ki ovülasyon testlerim tırt çıktı içleri pembeleşiyo anlamadım hiçbişey

Bende 5+2 gunluk hamileyim. Adetim bir gun gectikten sonra test yapip anladim benimde adet olacakmis gibi belim ve kasıklarim agriyordu. Sadece tek degisik sey gogus uclarim aciyordu bide icimde coj guzel huzur verici bir his vardi esimde diyordu sen bu ay hamilesin diye dogru cikti bat 30 mayisti 31de idrar ve kan testi yaptim suan cok iyiyiz

Allah sağlıkla kucağına almayı nasipetsin canım tebrikler:)))
göğüs uçların yumurtlamadan kaç gün sonra başladı canım? ya da regline kaç gün kala başladı????

Cok sevindim maslah benimde bat bugun tik yok....

kızımla hayat bir başka güzel...💖💞💕💓💗

Hadi bakalim hayirlisi esinden test faln istedilermi bnada verdi doktor folik asit icmehi unutuyorm

Hadi bakalim hayirlisi esinden test faln istedilermi bnada verdi doktor folik asit icmehi unutuyorm

Yok cnm istemedi hic bir sorunun yok yanliz rahim agzinda ufak bir yaran var dedi ama sorun değil ne olur ne olmaz smear testi yapalim dedi yapti folicasid ne verdi sana cnm

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…