- 30 Ağustos 2013
- 1.607
- 635
- 53
paylaşmam mı cnm hemen :) bu bnm ikinci olacak ilkinde bebeğimi kaybettim çok ihtiyacım var yeni bir bebekle unutmak istiyorum ALLAHIM cümlemizin yardımcısı olsunn :)
Hafif sızı var öyle çok büyük belirti yok
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Amiinnnn bekleyen herkesi inşallaahh
Sana da Allah zihin açıklıgı versin inşallah yaa
Günaydıınnnn cemremm :)
bak bu sabah erkenden koştum geldim :)))
kızlarrr herkeze merhaba nasılsınız özledim sizi
vaaay özgecik nerelerdesiiiiiiiiiiiinnnn??? özledik yawww...
napıon ne edion nası geçiyo günlerin anlat yaw merak ettik seniiii
tatlım gitmedende sölemiştimya size ankaraya gidiorum giremeyebilirim die :) ama süper geçti acayip motive oldum ailemi çok özlemişim buraya ağlaya ağlaya döndümsizler nasılsınız nasıl gidior hayat bakıorum hamilelerde çoğalmış hepsini ayrı ayrı tebrik ediorum allahım tamamına erdinsdin inşallah
amin canım :) darısı başıomıza inşaallahhhh...
bukadar uzun kalcanı düşünmemiştim de ondan merak ettim ben:) neyse gel artık ama yaa, eksikliğini hissettik topikte yani
valla insanın kendi memleketi gibisi yok. nerde olursan ol, sebdiklerinin olduğu büyüdüğün yer herzaman en özel oluyo. gurbetlik zordur canım. ben yaşamadım ama ablam yaşıyo ondan görüyorum zorluklarını. tadını çıkarmışsın ne güzel oohh miiisss
ewet canım dolu dolu bi 9 gün geçirdim her günü ayrı güzeldi çok mutlu oldum ....
geldim tatlım dün 12 de burdaydım zaten ama ev berbat eşim resmen savaş alanına döndürmüş evi yaaaa
bnmde 6 gün geçti bende de yok belirti pek umutlu değilim kan verdim sonucunu bekliyorum hayırlısı olsun hakkımızda
Bende 5+2 gunluk hamileyim. Adetim bir gun gectikten sonra test yapip anladim benimde adet olacakmis gibi belim ve kasıklarim agriyordu. Sadece tek degisik sey gogus uclarim aciyordu bide icimde coj guzel huzur verici bir his vardi esimde diyordu sen bu ay hamilesin diye dogru cikti bat 30 mayisti 31de idrar ve kan testi yaptim suan cok iyiyiz
Bende 5+2 gunluk hamileyim. Adetim bir gun gectikten sonra test yapip anladim benimde adet olacakmis gibi belim ve kasıklarim agriyordu. Sadece tek degisik sey gogus uclarim aciyordu bide icimde coj guzel huzur verici bir his vardi esimde diyordu sen bu ay hamilesin diye dogru cikti bat 30 mayisti 31de idrar ve kan testi yaptim suan cok iyiyiz
Hadi bakalim hayirlisi esinden test faln istedilermi bnada verdi doktor folik asit icmehi unutuyormKizlar simdi doktordan geldim bebek düşünüyoruz kontrolden geçmek istiyorum dedim yumurtaliklarin çok iyi dedi folik asit verdi smear testi yaptı 20 gün sonra cikck dedi asagidan muayene etti tabi simdi eve geldim kanamam gelmiş biraz acidida bisey olmaz ins.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Günaydıın :)
Günaydın iyiyim idicim sen nasılsın :) bitti mi adet dönemin ?
Hoşbuldum daaa kıymetini bilsem ne olur halaaaa sinir bozuyo bi baglansa baglanıp da baglı kalabilse nete çok memnun olcam daa ama nerdeeee
Günaydıın :)
amin cümlemizin inşallah yaaa
Aminn inşallah hayırlı haberlerle dönersin yaaaaaa
kadın doguma randevu alman iyi olmuş yaa en azından için daha da rahatlar...
ama yine de söylemeden edemicem 6 gün bat ın geçmesi için çok fazla deil doktor verse de
Ewet cnm bugun son gunumdu gerci bu ay az oldum ama nyse calismalar baslar ins hayirlisiyla bu ay daha dikkat edicem ins rabbim bna ve isteyen herkese nasip eder ya adetliykn ck heycanli oluyofm sanki bu ay gelckmis gbi bebegim ama adet taklasinca icimi bi umut suzlk kapliyo sizede oluyomu kizlar bakalm yni ay yni umtlarr
Hadi bakalim hayirlisi esinden test faln istedilermi bnada verdi doktor folik asit icmehi unutuyorm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?