- 15 Nisan 2014
- 415
- 123
- 43
kızlar kimsede çalışma yok mu bende yine çalışma var bu akşam
merak ediyoruz arkadaşıııımmmm ses yok mu halaaaa????
kızlarrr herkeze merhaba nasılsınız özledim sizi
ne yaptı acaba kadın doğum dr una gitti heralde acaba sonuç ne :18::18::18::18:
sonuç olumsuz olduğu için doktordan sonra yazmayı tercih etmiş de olabilir. olumlu sonuç olsaydı dayanamaz yazardı gibi geliyo bana
kızlar benim kırmızılar geldi bugün..normalden 2 gün erken geldi..sanırım sonraki bat 6 temmuz... sanırım diyorum çünkü 2 gün erken oldu. her zaman 32 gün sürerdi ama 30 gün sürdü.şimdi ben ovulasyon tarihimi hangi tarihe göre hesaplamam gerekiyor kafam karıştı...
belli olmaz bi heyecanla dr a gitmiş olabilir de inşallah öyledir yani hayırlısı
bugüne göre hesaplayacaksın canım yeni döngün başlamış oldu hadı hayırlı olsun.
yani canım 30 günden mi 32 günden mi? orda kafam karıştı.
Allah sağlıkla kucağına almayı nasipetsin canım tebrikler:)))
göğüs uçların yumurtlamadan kaç gün sonra başladı canım? ya da regline kaç gün kala başladı????
canım benim onu Allah bilir yumurtlamanı bilmek lazım onun için demek ki bu ay erken yumurtladın ki erken oldun:13:
Cok sevindim maslah benimde bat bugun tik yok....
kızımla hayat bir başka güzel...💖💞💕💓💗
anladım canım teşekkür ederim. o zaman ben çalışmalara 2 gün erken başlıyım...
Yardiminiza ihtiyacim var arkadalaslar 5+2 gunluk gebeyim doktorum bol su icmemi soyledi yanliz ben gunde bir bardak sudan fazla su icemiyorum hatta onu bile icemiyorum. Sudan tiksinmeye basladim artik ne yapabilirim
Oncelikle hayirli olsun insallah saglikla kucagina alirsin canimsu evet hamilelikte onemli biraz zorlamaya calis icebildigin kadar ic ama ilk uc ay senden beslenecegi icin asiri dert de etme kendine. Gecen tvde su icemeyenler icin suyun icine surahiye yani biraz limon ya da portakal gibi seyler atarak tatlandirin demislerdi belki deneyebilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?