Fe Sabrun Cemil...Her ay umut doluyuz diyenleri beklerim :)

hayırlı olsun cnm allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...

bende 4 haftalık hamileyim sen bebeğinin kesesini gördünmü acaba benim haftaya görünür dedi doktor...

Yardiminiza ihtiyacim var arkadalaslar 5+2 gunluk gebeyim doktorum bol su icmemi soyledi yanliz ben gunde bir bardak sudan fazla su icemiyorum hatta onu bile icemiyorum. Sudan tiksinmeye basladim artik ne yapabilirim

banada doktorum bol su içmemi söyledi günde en az beş bardak su içiyorum cnm sende zorlada olsa içmeye çalış...

bende 4 haftalık hamileyim sen bebeğinin kesesini gördünmü acaba benim haftaya görünür dedi doktor...

Ben gecen hafta gitmistim cok kucuk goremedim dedi doktor iki hafta sonraya gun verdi o zaman hem keseyi hemde kalp atisini duyariz dedi canim doktorum

selam kızlar nasılsınız epeydir giremiyorum foruma

batım 20 veya 21 haziran bi heyecan sarmaya başladı yine beni:)

bugun inanılmaz kasıklarım ve bacaklarım ağrıdı.. internette tahmini ovulasyon olarak bugunu gosteriyor.

özge,seninle batlarımız aynıydı sende de ağrı var mı?

Bnmlede bat ayni arkadsm bnmde sağ yumurtaligim çok agriyor

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

uhibbuke çalışmalar nasıl gidiyo arkadaşım
bu ay yumurtlamayı kaçırmadın inşallah

ben 4+4 te keseyi görmüştüm
bazı hastanelerin ultrason cihazları iyi görüntü vermiyo ondan görememiş olabilir canım
hayırlı olsun

Yardiminiza ihtiyacim var arkadalaslar 5+2 gunluk gebeyim doktorum bol su icmemi soyledi yanliz ben gunde bir bardak sudan fazla su icemiyorum hatta onu bile icemiyorum. Sudan tiksinmeye basladim artik ne yapabilirim

tansiyon problemin yoksa suyu ılıtıp limon sıkarak içebilirsin

bence ovulasyon testi kullan

Kizlar bisey soracagim ovulasyon testi ne kullaniyorsunuz ne tavsiye edersiniz su clear blue nasil dir yoksa gerek.yok pahalimi.dersiniz

kızımla hayat bir başka güzel...💖💞💕💓💗

hımm yan etkisimi oluyo cnm benim ilk defa geçti ben hiç kullanmadım bilmiorum yani

söktürücü adet olamayanların sökülüp adet olmasını saglıyo ki senin bat ın geceli 6 gün oldu yani bebek varsa da belli olmayabilir gayet normal bi arkadaşın bat geçtikten sonra 10.günde hem de kan testinde degeri yeni yeni çıkıyodu 20 ya da 30 du... o yüzden hemen söktürücü kullanma derim

canım yaaa:))) çok tatlı yakınmışsın. güldürdün beni:))) düzeir inşaallahhh...

cemre sabah beri ne cekiyorum bi bilsen...eşime pc yi göndermeyelim diyodum ama yok yookkk kesin gönderelim yaa bu ne çin işkencesi gibiiii :///

kızlarrr herkeze merhaba nasılsınız özledim sizi

ayyyy özgeeemmm hoşgeldiin bizde seni özlediikkk nasılsın

canım sıkıldı ya benim bu ay ki ovülasyon testlerim tırt çıktı içleri pembeleşiyo anlamadım hiçbişey

benimkilerde öyleydi bence bu ayda bişey vaarrr boşver testi falan

maşallah yaa tebrik ederim rabbim saglıcakla kucagına almayı nasip eylesin

aynen öyle yaa hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruzz rabbim çok bekletmeden hepimize nasip eylesin...
yoksa gün be gün zor oluyo sabretmek

kızlar kimsede çalışma yok mu bende yine çalışma var bu akşam

ayyy senin maşallahın vaaar yaaa u ne azim
ama unutma gün aşırı daha iyi heeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…