Bende 5+2 gunluk hamileyim. Adetim bir gun gectikten sonra test yapip anladim benimde adet olacakmis gibi belim ve kasıklarim agriyordu. Sadece tek degisik sey gogus uclarim aciyordu bide icimde coj guzel huzur verici bir his vardi esimde diyordu sen bu ay hamilesin diye dogru cikti bat 30 mayisti 31de idrar ve kan testi yaptim suan cok iyiyiz
Yardiminiza ihtiyacim var arkadalaslar 5+2 gunluk gebeyim doktorum bol su icmemi soyledi yanliz ben gunde bir bardak sudan fazla su icemiyorum hatta onu bile icemiyorum. Sudan tiksinmeye basladim artik ne yapabilirim
hayırlı olsun cnm allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...
bende 4 haftalık hamileyim sen bebeğinin kesesini gördünmü acaba benim haftaya görünür dedi doktor...
banada doktorum bol su içmemi söyledi günde en az beş bardak su içiyorum cnm sende zorlada olsa içmeye çalış...
İcmeye calisiyorum bugun iki bardak icebildim sadece banada 6ile 8bardak su ic dedi ama icemiyorum zorladikca miden bulaniyor[/QU
ben kafamda sürekli kuruyorum acaba bebeğimin kesesi oluştumu bebeğim kesesinde görüncekmi die sendede böyle endişeler varmıben cokmu abartıyorum...
9 gün mü okadar az mı yaa:))) bana çok gelmiş demekki. şimdi işler seni bekler desene
bizde seni özledik canım,nasılsın nasıl gidiyor ?
iiyim tatlım ne olsun işte geldim işlere koyuldum hemen çalışıorum sen napıosun adet oldun dimi
saol cnm şükürler olsun bende iiyim :) ALLLAHIM kolaylık versin cnm inşallah hepsini verirsinnn
Adet oldum bu seferde bitmek bilmedi canım komedi gibi yeni kuttuldum :))
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
:)) aman ii çok şükür inşallah son adetin olur
selam kızlar nasılsınız epeydir giremiyorum foruma
batım 20 veya 21 haziran bi heyecan sarmaya başladı yine beni:)
bugun inanılmaz kasıklarım ve bacaklarım ağrıdı.. internette tahmini ovulasyon olarak bugunu gosteriyor.
özge,seninle batlarımız aynıydı sende de ağrı var mı?
hayırlı olsun cnm allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...
bende 4 haftalık hamileyim sen bebeğinin kesesini gördünmü acaba benim haftaya görünür dedi doktor...
Yardiminiza ihtiyacim var arkadalaslar 5+2 gunluk gebeyim doktorum bol su icmemi soyledi yanliz ben gunde bir bardak sudan fazla su icemiyorum hatta onu bile icemiyorum. Sudan tiksinmeye basladim artik ne yapabilirim
kızlar benim kırmızılar geldi bugün..normalden 2 gün erken geldi..sanırım sonraki bat 6 temmuz... sanırım diyorum çünkü 2 gün erken oldu. her zaman 32 gün sürerdi ama 30 gün sürdü.şimdi ben ovulasyon tarihimi hangi tarihe göre hesaplamam gerekiyor kafam karıştı...
hımm yan etkisimi oluyo cnm benim ilk defa geçti ben hiç kullanmadım bilmiorum yani
canım yaaa:))) çok tatlı yakınmışsın. güldürdün beni:))) düzeir inşaallahhh...
kızlarrr herkeze merhaba nasılsınız özledim sizi
canım sıkıldı ya benim bu ay ki ovülasyon testlerim tırt çıktı içleri pembeleşiyo anlamadım hiçbişey
Bende 5+2 gunluk hamileyim. Adetim bir gun gectikten sonra test yapip anladim benimde adet olacakmis gibi belim ve kasıklarim agriyordu. Sadece tek degisik sey gogus uclarim aciyordu bide icimde coj guzel huzur verici bir his vardi esimde diyordu sen bu ay hamilesin diye dogru cikti bat 30 mayisti 31de idrar ve kan testi yaptim suan cok iyiyiz
Ewet cnm bugun son gunumdu gerci bu ay az oldum ama nyse calismalar baslar ins hayirlisiyla bu ay daha dikkat edicem ins rabbim bna ve isteyen herkese nasip eder ya adetliykn ck heycanli oluyofm sanki bu ay gelckmis gbi bebegim ama adet taklasinca icimi bi umut suzlk kapliyo sizede oluyomu kizlar bakalm yni ay yni umtlarr
kızlar kimsede çalışma yok mu bende yine çalışma var bu akşam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?