Fe Sabrun Cemil...Her ay umut doluyuz diyenleri beklerim :)

Öncelikle hakkında hayırlısı olsun...
bence bugünden başla ve her ihtimale karşı 30 gün diye düşünüp çalışmalara erkenden başla...
ama mümkünse ovu testi falanda kullanabilirsin...
bu arada batını 6 temmuz diye güncelleyeyim mi ?

ovulasyon testinde silik her zaman cıkar...çünkü kadınların vucudunda LH hormonu az miktarda her zaman bulunur...
Ovu zamanını ya da gebeligi tespit etmek istiyorsan 2.cizgi aynı koyulukta ya da daha koyu olmalı arkadaşım

Öyleymiş evet boşa heveslendim bklm hayırlısı...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Yardiminiza ihtiyacim var arkadalaslar 5+2 gunluk gebeyim doktorum bol su icmemi soyledi yanliz ben gunde bir bardak sudan fazla su icemiyorum hatta onu bile icemiyorum. Sudan tiksinmeye basladim artik ne yapabilirim

Bende yazın taze nane yapraklarını suyun içine atıyorum onun reyhası hoşuma gidiyo buzlu buzlu güzel oluyo...
sende bu şekilde farklı aromlarla suyu hafif tatlandırabilirsin

bende yazın taze nane atıyorum suya kokusu ve aroması hoş oluyo buzlu buzlu bayaga ferahlatıcı oluyo
ama limon ve portakal denememiştim bu yaz onları da deniyim sagol arkadaşım

uhibbuke çalışmalar nasıl gidiyo arkadaşım
bu ay yumurtlamayı kaçırmadın inşallah

Bizmutcum yaaa ben iyice geçtim kendimden bi boşvermişlik ki sorma
ovu testleri bu ay düzgün sonuç vermedi yumurtlama gününü tam tespit edemedim en son 23.gün testi bıraktım...ve çalışmalar da yok denecek kadar azdı o yüzden bu ayı es geçtim diyebilirim hayırlısı artık :))
sen nasılsın minigin zorluyor mu seni halaa

Cok sagol canim bide naneyi deniyim bakalim ins. İse yarar.

kızlarrrrr ben geldimmmmmm

dedigin gibi en iyisi erken baslsmak olucak.bat tarihimi guncelkeyebilirsin 6 temmuz.

şuan burda deilsin sanırım ve aglamana bakılırsa haberler pekte olumlu degil (
hakkında hayırlısı olsun arkadaşım inşallah herşey hayırlara vesiledir

günaydınnn cnmmm ewet haberler iyi değil tahmin ettiğim gibi hamile değilim tirodim tavan yapmış 15 e çıkmış yine çok düştüğü için hapı kesmiştik o yüzden fırlamış o yüzden adet olamıorum galiba kadın doğuma gitmedim şimdi adet olmayı bekliycem cnm malesf

hoşbulduk canım benim iiyim bende ovl testiyle savaş veriorum :) dünden bi önceki gün hafif belirgin bi çizgiydi dün dahada silikleşti bugün daha yapmadım aceba yanlışmı yapıorum yaa sen nasılsın tatlım

Tiroidin başka belirtisi var mı ben de baktursam mı düzensizliğim yok ama...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

zorluyo tabi velet hala yemek yiyemiyorum
tansiyonum hep yerlerde
doktor mide bulantısı ilacı verdi bugün içtim biraz daha iyiyim çok şükür

Ay sende de mi tiroit var tatlım
Ne çektik şu tiroitten ya
Geçmiş olsun canım, hayırlısı önümüzdeki ay inşallah.

iki ay önce çıktı cnm tsh 32 idi 0,06 ya düştü 15 gün ilacı bıraktım tekrar ölçtürdüm 15 çıkmış tekrar tekrar başladım bakalım bu şartlarda nasıl olacaksa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…