kızlar benim kırmızılar geldi bugün..normalden 2 gün erken geldi..sanırım sonraki bat 6 temmuz... sanırım diyorum çünkü 2 gün erken oldu. her zaman 32 gün sürerdi ama 30 gün sürdü.şimdi ben ovulasyon tarihimi hangi tarihe göre hesaplamam gerekiyor kafam karıştı...
Kızlar çatlatma iğnesinin etkisi kaç gün sürer az önce ovulasyon test yaptım silik çift çıktı adete 6gün var ümitlenmicem diom ama duramıomm
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
tansiyon problemin yoksa suyu ılıtıp limon sıkarak içebilirsin
Yardiminiza ihtiyacim var arkadalaslar 5+2 gunluk gebeyim doktorum bol su icmemi soyledi yanliz ben gunde bir bardak sudan fazla su icemiyorum hatta onu bile icemiyorum. Sudan tiksinmeye basladim artik ne yapabilirim
Oncelikle hayirli olsun insallah saglikla kucagina alirsin canimsu evet hamilelikte onemli biraz zorlamaya calis icebildigin kadar ic ama ilk uc ay senden beslenecegi icin asiri dert de etme kendine. Gecen tvde su icemeyenler icin suyun icine surahiye yani biraz limon ya da portakal gibi seyler atarak tatlandirin demislerdi belki deneyebilirsin
uhibbuke çalışmalar nasıl gidiyo arkadaşım
bu ay yumurtlamayı kaçırmadın inşallah
Bende yazın taze nane yapraklarını suyun içine atıyorum onun reyhası hoşuma gidiyo buzlu buzlu güzel oluyo...
sende bu şekilde farklı aromlarla suyu hafif tatlandırabilirsin
bende yazın taze nane atıyorum suya kokusu ve aroması hoş oluyo buzlu buzlu bayaga ferahlatıcı oluyo
ama limon ve portakal denememiştim bu yaz onları da deniyim sagol arkadaşım
Bizmutcum yaaa ben iyice geçtim kendimden bi boşvermişlik ki sorma
ovu testleri bu ay düzgün sonuç vermedi yumurtlama gününü tam tespit edemedim en son 23.gün testi bıraktım...ve çalışmalar da yok denecek kadar azdı o yüzden bu ayı es geçtim diyebilirim hayırlısı artık :))
sen nasılsın minigin zorluyor mu seni halaa
Cok sagol canim bide naneyi deniyim bakalim ins. İse yarar.
umarım işe yarar hem nanenin mide rahatlatıcı etkiisi de var
İns canim allah razi olsun senden umarim iyi gelir
kızlarrrrr ben geldimmmmmm
Öncelikle hakkında hayırlısı olsun...
bence bugünden başla ve her ihtimale karşı 30 gün diye düşünüp çalışmalara erkenden başla...
ama mümkünse ovu testi falanda kullanabilirsin...
bu arada batını 6 temmuz diye güncelleyeyim mi ?
ovulasyon testinde silik her zaman cıkar...çünkü kadınların vucudunda LH hormonu az miktarda her zaman bulunur...
Ovu zamanını ya da gebeligi tespit etmek istiyorsan 2.cizgi aynı koyulukta ya da daha koyu olmalı arkadaşım
şuan burda deilsin sanırım ve aglamana bakılırsa haberler pekte olumlu degil(
hakkında hayırlısı olsun arkadaşım inşallah herşey hayırlara vesiledir
Canım noldu ki
cnm adetim 1 hafta geçti bende ümitlenmiştim ama yok tiroidim azmış melün şeyyyyy o yüzden olamıorum adet
söktürücü adet olamayanların sökülüp adet olmasını saglıyo ki senin bat ın geceli 6 gün oldu yani bebek varsa da belli olmayabilir gayet normal bi arkadaşın bat geçtikten sonra 10.günde hem de kan testinde degeri yeni yeni çıkıyodu 20 ya da 30 du... o yüzden hemen söktürücü kullanma derim
cemre sabah beri ne cekiyorum bi bilsen...eşime pc yi göndermeyelim diyodum ama yok yookkk kesin gönderelim yaa bu ne çin işkencesi gibiiii :///
ayyyy özgeeemmm hoşgeldiin bizde seni özlediikkk nasılsın
Tansiyonum cok dusuyor canim zaten hep dusuk
Bizmutcum yaaa ben iyice geçtim kendimden bi boşvermişlik ki sorma
ovu testleri bu ay düzgün sonuç vermedi yumurtlama gününü tam tespit edemedim en son 23.gün testi bıraktım...ve çalışmalar da yok denecek kadar azdı o yüzden bu ayı es geçtim diyebilirim hayırlısı artık :))
sen nasılsın minigin zorluyor mu seni halaa
Ay sende de mi tiroit var tatlım
Ne çektik şu tiroitten ya
Geçmiş olsun canım, hayırlısı önümüzdeki ay inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?