Fe Sabrun Cemil...Her ay umut doluyuz diyenleri beklerim :)

Tiroidin başka belirtisi var mı ben de baktursam mı düzensizliğim yok ama...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

cnm bnm de hiç yoktu bu ay oldu düzensizlik gebelik düşünüosan hemen yaptır

kızlarrrr yardım yaaa ben 30 günde bir adet oluorum bu ovl tstini adetimin 15.günü yapmıştım diğer bölgesine nazaran daha az koyu bi çizgi çıkmıştı ama netti ben diğer çizgisiyle aynı koyulukta olması gerekir die duyduğumdan ertesi gün yaptım silikleşti bugünde direk negatif çıktı ikinci bölümde hafif bi çizgi bile çıkmadı vallaha ben bu işten bişi anlamadım yaaaa

Düşünüyorum da bikaç tahlil yapturmıştım prolaktin 41 di sonra 26 ya indi p zaman olsaydı hormonlarda görülmez miydi yada endokrine ayrıca mı gtmek gerek

cnm senin endokrine gitmene gerek yok aile hekimine bile gitsen yeterli sadece hormonlarına baktırcan o hepsini kapsıyo

Aa o zaman aile hekimime gideyim aklımda soru kalmasın peki tiroid engel miymiş gebeliğe

iki ay önce çıktı cnm tsh 32 idi 0,06 ya düştü 15 gün ilacı bıraktım tekrar ölçtürdüm 15 çıkmış tekrar tekrar başladım bakalım bu şartlarda nasıl olacaksa

Sadece tsh mı yüksek çıkıyor yoksa hipotiroid ya da hipertiroid durumu var mı?
Benim tsh normal seviyede ama t3 bozuk. Hipotiroid var yani.

Ben önceden yapılmış teste baktım tsh t3t4 fln var normal diyo gtmeme gerek yook sanırım

cnm ben pek anlamıorum şuanda bnm tsh 15,97 t4 0,94 t3 e bakılmamış ilkinde bakılmıştı ama hatırlamıorum şuanda

ilaca tekrar başladım cnm doktorun bana dediği ilacı kesince tavan yaptığına göre sen ömür boyu bu ilacı kullanacaksan bırakmak yok levotiron 75mg kullanıorum

ilaca tekrar başladım cnm doktorun bana dediği ilacı kesince tavan yaptığına göre sen ömür boyu bu ilacı kullanacaksan bırakmak yok levotiron 75mg kullanıorum

cnm ben pek anlamıorum şuanda bnm tsh 15,97 t4 0,94 t3 e bakılmamış ilkinde bakılmıştı ama hatırlamıorum şuanda

Levotironu hipotiroid hastaları kullanıyor canım ama neden tsh o kadar yüksek anlamadım canım.
Benim tsh 1.88 şuan. İlaca başladığımda 4.50 civarıydı. Ama bana dr ömür boyu kullanacaksın demedi.
Ben de Levotiron kullanıyorum günlük 12.5 mg.

Iyi en azindan icin rahtlar bnde dktorumu degistirirm sanirm sanki salladi bni gbi gldi dogru duzgun bkmadi ultrasano falnda almadi parmkla alttn muayane etti catalin ck guzel raht dogum yaparsin dedi okadar zatn mantar vardi bnde onun icnde gitmistim ilac verdi onun icn iste oyle iki ay daha olmazsa gel bakariz dedi folik asitin adida folbiol olmasi lazm tam emin degilm cnm

bnm teşhisimde hipotiroid yani doktor öyle dedi cnm ve hapı dün ve bugün içtim yeni adetim başladı şükürler olsun ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…