Tiroidin başka belirtisi var mı ben de baktursam mı düzensizliğim yok ama...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Düşünüyorum da bikaç tahlil yapturmıştım prolaktin 41 di sonra 26 ya indi p zaman olsaydı hormonlarda görülmez miydi yada endokrine ayrıca mı gtmek gerek
iki ay önce çıktı cnm tsh 32 idi 0,06 ya düştü 15 gün ilacı bıraktım tekrar ölçtürdüm 15 çıkmış tekrar tekrar başladım bakalım bu şartlarda nasıl olacaksa
aynen benimkide düşük Allah kolaylık versin
Sadece tsh mı yüksek çıkıyor yoksa hipotiroid ya da hipertiroid durumu var mı?
Benim tsh normal seviyede ama t3 bozuk. Hipotiroid var yani.
Ben önceden yapılmış teste baktım tsh t3t4 fln var normal diyo gtmeme gerek yook sanırım
Sadece tsh mı yüksek çıkıyor yoksa hipotiroid ya da hipertiroid durumu var mı?
Benim tsh normal seviyede ama t3 bozuk. Hipotiroid var yani.
ilaca tekrar başladım cnm doktorun bana dediği ilacı kesince tavan yaptığına göre sen ömür boyu bu ilacı kullanacaksan bırakmak yoklevotiron 75mg kullanıorum
cnm ben pek anlamıorum şuanda bnm tsh 15,97 t4 0,94 t3 e bakılmamış ilkinde bakılmıştı ama hatırlamıorum şuanda
Yok cnm istemedi hic bir sorunun yok yanliz rahim agzinda ufak bir yaran var dedi ama sorun değil ne olur ne olmaz smear testi yapalim dedi yapti folicasid ne verdi sana cnm
Levotironu hipotiroid hastaları kullanıyor canım ama neden tsh o kadar yüksek anlamadım canım.
Benim tsh 1.88 şuan. İlaca başladığımda 4.50 civarıydı. Ama bana dr ömür boyu kullanacaksın demedi.
Ben de Levotiron kullanıyorum günlük 12.5 mg.
bnm teşhisimde hipotiroid yani doktor öyle dedi cnm ve hapı dün ve bugün içtim yeni adetim başladı şükürler olsun ki
O ilaç beni adet yönünden düzene sokmadı valla canım...
O ilaç beni adet yönünden düzene sokmadı valla canım...
senin adet düzensizliğin tiroidle alakalı olmayabilir cnm keşke o rahim filmini yaptırabilsen
Ay yok canım ben almıyım ya :)
Dr hipotiroid ve kilo ile alakalı olduğunu söyledi ya
alemsin yaaa korkunun ecel faydası yok kızzzdüzelir inşallah cnm bnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?