Fe Sabrun Cemil...Her ay umut doluyuz diyenleri beklerim :)

Selam kızlar,kahverengi akıntım devam ediyordu,doktorumu aradım eğer pazartesiye kadar geçmezse rahim duvar kalınlığını ölçmemiz gerekecek dedi bunun ne anlma geldiğini bilen var mı ??

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Selam kizlar. Dun doktora gittim. Yumurtalarim buyumeye devam etmis. Doktor iliski yasakladi. Ama onceki gittigim doktor da serbest demisti cunku ozaman yumurtalar catlama boyutunda diildi. Sadece iki tanesi buyuktu. Simdi hepsi buyumus. Hamile kalirsam bu ay cok agrim olurmus. Zor olurmus falan filaan. Ooff ooofff. Reglime kaldi bi hafta. Ama bukadar catlamaya aday ya da buyuyen yumurta varken zamaninda regl olabilir miyim mechul. Olursam okadar yumurta vucuttan nasil atilcak mechul. Ooffooooffff.hamile kalmissam nolcak mechulll!

Son düzenleme:
dedigin gibi en iyisi erken baslsmak olucak.bat tarihimi guncelkeyebilirsin 6 temmuz.

Hakkında hayırlısı olsun arkadaşım suan tel.den giriyorum ve bugün sinavim var bat ini yarin guncellicem inşallah

Hakkında hayırlısı olsun yaa demek ki hayırlı zaman daha gelmemis..
Peki bu troidi düşürmek zor mu ?

Eger tum talimatlara uyup hergün ayni saatte yapiyosan o zaman devam et..
Benimde geçen ay gitgide siliklesip bi anda pozitif olmustu:))

zorluyo tabi velet hala yemek yiyemiyorum
tansiyonum hep yerlerde
doktor mide bulantısı ilacı verdi bugün içtim biraz daha iyiyim çok şükür

İnşallah daha da iyi olursun tez zaman da bu dönemi atlatip keyfini yaşarsın

Özge tel.den girdiğim icin uzun uzun yyazamıyorum ama bence teste devam et arkadasim bi de su icmemeye dikkat et gercekten etkiliyormus...

Benimde bi ay adetim sökülemedigimde doktor rahim kalinlasmis demisti..ama zaten adet veya gebelik Öncesi belli miktar kalinlasirmis..inşallah seninde ciddi bir sorun yoktur

Ayy cemreee ne karışık bir durum ee doktor bu ihtimaller icin bişey demedimi ?
Bence sen bol boldua et Rabbim tüm sıkıntılarını hayra cikarsin inşallah

Herkese merhabalar :))
Malum dün ve Bugün sinavlarim var müthiş yoğunum hayırlısı ile bi bitsede azicik nefes alsam...

Ve dun pc miz servise gitti telefondan yazmak cidden zormuş yaa o yüzden kisa kisa türkçe karakterlerle yaziyorum
Dua edin tz zamanda kavusayim sizeee :)
Ve insallah bol bol hayırlı haber alalım :)
Allaha emanet oluunnn

Allah zihin acikligi versin cnm ins cok guzelll gecer sinavin hepsini verirsin ins ya nekadar zor bilemzsin telden girmek bnde telden giriyotmmmm

Baya karisik bi durum cnm gecmis olsun hayirlisi bu ayi es gec barem napcan okadar yumurta sonmemismi bi islem yapilcak diyodun sanirim ona gerek varmiymis bide sen ilac kullanmistn sanirm o ilacmi cogaltti dk.bilmiyomu neden vermis o ilaci gevmis olsun ya

Selam millet. Isparta'dan sevgiler :)

Bat'im 4 gun gecikti. Karnimda agrilar mevcut ama gelen giden yok. Test e yapamadim. Belirtim de yok. Sanirim regl gecikti.

Saol cnm. Doktor beklemekten baska care yok dedi. Agrim cok olursa gidicem doktora simdilik idare ediorum. Senin de sinavlarinda basarilar arkadasimmm

Tesekkurler canim yaaa. Klomenden oldu evet. Klomen cok nadir boyle yapiyomus,kullanmadann bilinemiyomus,vucudun nasi cvp verecegi.benim bunyem cok cvp vermis ilaca.reglime bi hafta kaldi zaten, olan olmustur anlicagin:) bekleyip gorces.

Tatlim valla biraktim yaa zatem bu ay mecburen 15, gun baslamistm diger ay 7, gunden baslayim diorum kuzum cunku ben ateste takip ettigim icin 15gunden sora atesimde yukseldi cunku sanirim bu ay gecti ates yukseldimi yumurta catlams oluo cunku hem obur ayda ramazan ya oruclu olcagim icin daha net cikar die dusunuorum hayirlisi bakalim sanada hayirli yolculuklar cnm,

İnşallah daha da iyi olursun tez zaman da bu dönemi atlatip keyfini yaşarsın

canımm ya sende bu kadar çok isterken neden düzenli çalışma yapmıyosun?
ovulasyon testini boşver benim gibi yap 2 günde 1 ilişkiye girin ilişkiden sonrada ayağa kalkma uyu bak ben öyle hamile kaldım

Cemreeee neler oluor ya kac tane yumurta var bu nasil is sen nasil bu hale geldinn aaaa sok oldum yaa

Cemreeee neler oluor ya kac tane yumurta var bu nasil is sen nasil bu hale geldinn aaaa sok oldum yaa

Caniiim 10-15tane yumurta var. Sonmuyolar da kocaman olmuslar. Klomene vucudum cok cvp vermis. Binde bir gorunen biseymis. O da beni buldu. Bakalim bi hafya sonra reglimin gelmesi gerek. Ama hala catlamayan sonmeyen yumurtalar var. Reglim gecikebilir de. Doktor her durumda regl zamaninda gel dedi. Bekleyip gorces kurbanlik koyun gibi.

Ben bugun cift çizgiyi yakaladım aksama çalışma var

cok geçmiş olsun canım benim yaa başka bir doktora daha görünsene klomene bu kadar tepkı vermesi ilginç Allah şifa versin az önce yasin okudum Allah kabul etsin isteyen herkese nasip etsin inş.

bnm teşhisimde hipotiroid yani doktor öyle dedi cnm ve hapı dün ve bugün içtim yeni adetim başladı şükürler olsun ki

troid adet mi geciktiriyomus bak sen ya sen sürekli olarak ilaçlarını kullansan sıkıntı mı olur acaba troid hic yükselme :44:

canım inş.bi problem olmaz.bu kadar yumurtayla sen kesin bu ay hamile kalırsın he

kızlar şu incir kürüne başlıycam bende zeytinyağında bir gece bekletilip sabah aç karnına yiyiliyormuş.pek cok kişi şifa bulmuş hem kadında hem erkekte kullanılabiliyor.
şuan eşime keçiboynuzu kürü yapıyorum artı incir kurunede başlıycam inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…