Ben yine de almıyım
İnşallah canım. Güya diyet yapıyordum saldım.
Kilo versem düzene girer bence.
çokmu kilon varda cnm gerçi kiloyuda tiroid yapıomuş :)
dedigin gibi en iyisi erken baslsmak olucak.bat tarihimi guncelkeyebilirsin 6 temmuz.
Hakkında hayırlısı olsun yaa demek ki hayırlı zaman daha gelmemis..günaydınnn cnmmm ewet haberler iyi değil tahmin ettiğim gibi hamile değilim tirodim tavan yapmış 15 e çıkmış yine çok düştüğü için hapı kesmiştik o yüzden fırlamış o yüzden adet olamıorum galiba kadın doğuma gitmedimşimdi adet olmayı bekliycem cnm malesf
Eger tum talimatlara uyup hergün ayni saatte yapiyosan o zaman devam et..hoşbulduk canım benim iiyim bende ovl testiyle savaş veriorum :) dünden bi önceki gün hafif belirgin bi çizgiydi dün dahada silikleşti bugün daha yapmadım aceba yanlışmı yapıorum yaasen nasılsın tatlım
zorluyo tabi velet hala yemek yiyemiyorum
tansiyonum hep yerlerde
doktor mide bulantısı ilacı verdi bugün içtim biraz daha iyiyim çok şükür
kızlarrrr yardım yaaa ben 30 günde bir adet oluorum bu ovl tstini adetimin 15.günü yapmıştım diğer bölgesine nazaran daha az koyu bi çizgi çıkmıştı ama netti ben diğer çizgisiyle aynı koyulukta olması gerekir die duyduğumdan ertesi gün yaptım silikleşti bugünde direk negatif çıktı ikinci bölümde hafif bi çizgi bile çıkmadı vallaha ben bu işten bişi anlamadım yaaaa
Benimde bi ay adetim sökülemedigimde doktor rahim kalinlasmis demisti..ama zaten adet veya gebelik Öncesi belli miktar kalinlasirmis..inşallah seninde ciddi bir sorun yokturSelam kızlar,kahverengi akıntım devam ediyordu,doktorumu aradım eğer pazartesiye kadar geçmezse rahim duvar kalınlığını ölçmemiz gerekecek dedi bunun ne anlma geldiğini bilen var mı ??
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Selam kizlar. Dun doktora gittim. Yumurtalarim buyumeye devam etmis. Doktor iliski yasakladi. Ama onceki gittigim doktor da serbest demisti cunku ozaman yumurtalar catlama boyutunda diildi. Sadece iki tanesi buyuktu. Simdi hepsi buyumus. Hamile kalirsam bu ay cok agrim olurmus. Zor olurmus falan filaan. Ooff ooofff. Reglime kaldi bi hafta. Ama bukadar catlamaya aday ya da buyuyen yumurta varken zamaninda regl olabilir miyim mechul. Olursam okadar yumurta vucuttan nasil atilcak mechul. Ooffooooffff.hamile kalmissam nolcak mechulll!
Allah zihin acikligi versin cnm ins cok guzelll gecer sinavin hepsini verirsin ins ya nekadar zor bilemzsin telden girmek bnde telden giriyotmmmmHerkese merhabalar :))
Malum dün ve Bugün sinavlarim var müthiş yoğunumhayırlısı ile bi bitsede azicik nefes alsam...
Ve dun pc miz servise gittitelefondan yazmak cidden zormuş yaa o yüzden kisa kisa türkçe karakterlerle yaziyorum
Dua edin tz zamanda kavusayim sizeee :)
Ve insallah bol bol hayırlı haber alalım :)
Allaha emanet oluunnn
Selam kizlar. Dun doktora gittim. Yumurtalarim buyumeye devam etmis. Doktor iliski yasakladi. Ama onceki gittigim doktor da serbest demisti cunku ozaman yumurtalar catlama boyutunda diildi. Sadece iki tanesi buyuktu. Simdi hepsi buyumus. Hamile kalirsam bu ay cok agrim olurmus. Zor olurmus falan filaan. Ooff ooofff. Reglime kaldi bi hafta. Ama bukadar catlamaya aday ya da buyuyen yumurta varken zamaninda regl olabilir miyim mechul. Olursam okadar yumurta vucuttan nasil atilcak mechul. Ooffooooffff.hamile kalmissam nolcak mechulll!
Özge tel.den girdiğim icin uzun uzun yyazamıyorum ama bence teste devam et arkadasim bi de su icmemeye dikkat et gercekten etkiliyormus...
Benimde bi ay adetim sökülemedigimde doktor rahim kalinlasmis demisti..ama zaten adet veya gebelik Öncesi belli miktar kalinlasirmis..inşallah seninde ciddi bir sorun yoktur
Ayy cemreee ne karışık bir durum ee doktor bu ihtimaller icin bişey demedimi ?
Bence sen bol boldua et Rabbim tüm sıkıntılarını hayra cikarsin inşallah
Baya karisik bi durum cnm gecmis olsun hayirlisi bu ayi es gec barem napcan okadar yumurta sonmemismi bi islem yapilcak diyodun sanirim ona gerek varmiymis bide sen ilac kullanmistn sanirm o ilacmi cogaltti dk.bilmiyomu neden vermis o ilaci gevmis olsun ya
Herkese merhabalar :))
Malum dün ve Bugün sinavlarim var müthiş yoğunumhayırlısı ile bi bitsede azicik nefes alsam...
Ve dun pc miz servise gittitelefondan yazmak cidden zormuş yaa o yüzden kisa kisa türkçe karakterlerle yaziyorum
Dua edin tz zamanda kavusayim sizeee :)
Ve insallah bol bol hayırlı haber alalım :)
Allaha emanet oluunnn
İnşallah daha da iyi olursun tez zaman da bu dönemi atlatip keyfini yaşarsın
Cemreeee neler oluor ya kac tane yumurta var bu nasil is sen nasil bu hale geldinn aaaa sok oldum yaa
benimkilerde öyleydi bence bu ayda bişey vaarrr boşver testi falan
maşallah yaa tebrik ederim rabbim saglıcakla kucagına almayı nasip eylesin
aynen öyle yaa hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruzz rabbim çok bekletmeden hepimize nasip eylesin...
yoksa gün be gün zor oluyo sabretmek
ayyy senin maşallahın vaaar yaaa u ne azim
ama unutma gün aşırı daha iyi heeee
Caniiim 10-15tane yumurta var. Sonmuyolar da kocaman olmuslar. Klomene vucudum cok cvp vermis. Binde bir gorunen biseymis. O da beni buldu. Bakalim bi hafya sonra reglimin gelmesi gerek. Ama hala catlamayan sonmeyen yumurtalar var. Reglim gecikebilir de. Doktor her durumda regl zamaninda gel dedi. Bekleyip gorces kurbanlik koyun gibi.
bnm teşhisimde hipotiroid yani doktor öyle dedi cnm ve hapı dün ve bugün içtim yeni adetim başladı şükürler olsun ki
Caniiim 10-15tane yumurta var. Sonmuyolar da kocaman olmuslar. Klomene vucudum cok cvp vermis. Binde bir gorunen biseymis. O da beni buldu. Bakalim bi hafya sonra reglimin gelmesi gerek. Ama hala catlamayan sonmeyen yumurtalar var. Reglim gecikebilir de. Doktor her durumda regl zamaninda gel dedi. Bekleyip gorces kurbanlik koyun gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?