tamam canım sorun değil.Hakkında hayırlısı olsun arkadaşım suan tel.den giriyorum ve bugün sinavim var bat ini yarin guncellicem inşallah
Hakkında hayırlısı olsun yaa demek ki hayırlı zaman daha gelmemis..
Peki bu troidi düşürmek zor mu ?
Eger tum talimatlara uyup hergün ayni saatte yapiyosan o zaman devam et..
Benimde geçen ay gitgide siliklesip bi anda pozitif olmustu:))
İnşallah daha da iyi olursun tez zaman da bu dönemi atlatip keyfini yaşarsın
Özge tel.den girdiğim icin uzun uzun yyazamıyorum ama bence teste devam et arkadasim bi de su icmemeye dikkat et gercekten etkiliyormus...
Benimde bi ay adetim sökülemedigimde doktor rahim kalinlasmis demisti..ama zaten adet veya gebelik Öncesi belli miktar kalinlasirmis..inşallah seninde ciddi bir sorun yoktur
Ayy cemreee ne karışık bir durum ee doktor bu ihtimaller icin bişey demedimi ?
Bence sen bol boldua et Rabbim tüm sıkıntılarını hayra cikarsin inşallah
Hakkında hayırlısı olsun arkadaşım suan tel.den giriyorum ve bugün sinavim var bat ini yarin guncellicem inşallah
Hakkında hayırlısı olsun yaa demek ki hayırlı zaman daha gelmemis..
Peki bu troidi düşürmek zor mu ?
Eger tum talimatlara uyup hergün ayni saatte yapiyosan o zaman devam et..
Benimde geçen ay gitgide siliklesip bi anda pozitif olmustu:))
İnşallah daha da iyi olursun tez zaman da bu dönemi atlatip keyfini yaşarsın
troid adet mi geciktiriyomus bak sen ya sen sürekli olarak ilaçlarını kullansan sıkıntı mı olur acaba troid hic yükselme :44:
cok geçmiş olsun canım benim yaa başka bir doktora daha görünsene klomene bu kadar tepkı vermesi ilginç Allah şifa versin az önce yasin okudum Allah kabul etsin isteyen herkese nasip etsin inş.
Selam kizlar. Dun doktora gittim. Yumurtalarim buyumeye devam etmis. Doktor iliski yasakladi. Ama onceki gittigim doktor da serbest demisti cunku ozaman yumurtalar catlama boyutunda diildi. Sadece iki tanesi buyuktu. Simdi hepsi buyumus. Hamile kalirsam bu ay cok agrim olurmus. Zor olurmus falan filaan. Ooff ooofff. Reglime kaldi bi hafta. Ama bukadar catlamaya aday ya da buyuyen yumurta varken zamaninda regl olabilir miyim mechul. Olursam okadar yumurta vucuttan nasil atilcak mechul. Ooffooooffff.hamile kalmissam nolcak mechulll!
:) korkudan ve agridan pek bi calisma olmadiki:)) kismet diyelim.canım inş.bi problem olmaz.bu kadar yumurtayla sen kesin bu ay hamile kalırsın he
kızlar şu incir kürüne başlıycam bende zeytinyağında bir gece bekletilip sabah aç karnına yiyiliyormuş.pek cok kişi şifa bulmuş hem kadında hem erkekte kullanılabiliyor.
şuan eşime keçiboynuzu kürü yapıyorum artı incir kurunede başlıycam inş.
cnm ya işte bu haplarım yan etkisi malesef bunlar ve bu yumurtalar kiste dönüşüyo daha önce bnm de başıma geldi malesefinşallah adetinle temizlenir kalmaz cnm bnm
Allah razi olsun tatlim yaa. İnsaallah kist olmaz,ben de ondan korkuom. Haftaya hastalaninca doktora gitcem. Hayirlisiyla atlatsam.
Ben bugun cift çizgiyi yakaladım aksama çalışma var
Caniiim 10-15tane yumurta var. Sonmuyolar da kocaman olmuslar. Klomene vucudum cok cvp vermis. Binde bir gorunen biseymis. O da beni buldu. Bakalim bi hafya sonra reglimin gelmesi gerek. Ama hala catlamayan sonmeyen yumurtalar var. Reglim gecikebilir de. Doktor her durumda regl zamaninda gel dedi. Bekleyip gorces kurbanlik koyun gibi.
cemrecim kist oluşsa bile çok sıkıntı etme bir iki ay içinde eriyo kalıcı olmuyo bnmde aynı şey başıma geldi çok fazla yumrta gelişti kist oldu klomenle sonra geçti sen takılma ok. ama şunuda demeden geçemiycem daha sonra yine klomen yaptırcaksan tek yumurtan varken yaptır sonra bnm gibi hepsi tutar üzülürsün cnm çok dikkatli ol çünkü klomene vucut olarak tepkilerimiz aynı gördüğüm kadarıyla tekrar geçmiş olsun cnm bnm öpüorum
ayyy çok şaşırdım yaaa kuzum keşke bu hormon tahlillerini yaptırsaydın eğer yaptırdıysn bide rahim filmi çektirseydin bak benim hiç aklımda yokken tek tüpüm tıkalı çıktı açtılar keşke bunları yaptırıp biraz bekleseydinde sora klomen kullansaydın yani o benim bildiğim pko hastalarına yumurta tembelliği oLan yada gelişmeyen kişilere veriliodu sen nie içtinki ee senin normalkn fazla hormon olunca böle oldu işteçok üzüldüm yaaa
hormon tahlillerimi yaptırmıştım temizdi hem benim hem eşimin. klomeni verme sebebi; ben geç yumurtlayıp yumurtlamadan 10 gün sonra regl oluyorum ya, onun için verdi doktor. mantık şuydu; klomenle beni normalde 20-21. gün yumurtluyoken, yumurtayı ilaçla uyarıp 14. gün yumurtlatıp, yumurtlamadan sonraki süreyi uzatmaktı. ama planladığı gibi olmadı, 2-3 yumurta beklerken, çok yumurtayla karşılaştık. bu durum da ilaç kullanmadan tahmin edilemezmiş. 2 doktor da öyle dedi canım. bakalım hayırlısıyla reglim gelse de, atsam şu yumurtaları kaldı 5-6 gün.
canımm ya sende bu kadar çok isterken neden düzenli çalışma yapmıyosun?
ovulasyon testini boşver benim gibi yap 2 günde 1 ilişkiye girin ilişkiden sonrada ayağa kalkma uyu bak ben öyle hamile kaldım
hakkında hayırlısı olsun inş canım.. güzel haberlerini duyarız inş
Oooo super hadi hayirlisi kacinci gunundu bugun hadi bakalim geldin bebosin inss
Tesekkurler canim yaaa. Klomenden oldu evet. Klomen cok nadir boyle yapiyomus,kullanmadann bilinemiyomus,vucudun nasi cvp verecegi.benim bunyem cok cvp vermis ilaca.reglime bi hafta kaldi zaten, olan olmustur anlicagin:) bekleyip gorces.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?