Fe Sabrun Cemil...Her ay umut doluyuz diyenleri beklerim :)

tamam canım sorun değil.

Tamamen akıntm gitti zaten canım bakalm inşallah bidahafa gelmez :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

düşürmek demeyelimde de dengede tutmak zor en başta yüksekti ilaca başladım çok düştü ilacı kestim geri fırları, ortasını bulamadık yani bakalım ilaca tekrar başladım dozunu azaltıp bakalım ne olacak cnm

troid adet mi geciktiriyomus bak sen ya sen sürekli olarak ilaçlarını kullansan sıkıntı mı olur acaba troid hic yükselme :44:

cnm ben ilk defa adetimi etkiledi gerçi iki üç aydır tiroidim çıktı öncesinde yoktu. ama malesef tiroid herşeyi etkiliyo hamile kalamama düşük erken doğum bebeklerde zeka geriliği hayırlısı olsun bakalım cnm

cok geçmiş olsun canım benim yaa başka bir doktora daha görünsene klomene bu kadar tepkı vermesi ilginç Allah şifa versin az önce yasin okudum Allah kabul etsin isteyen herkese nasip etsin inş.

Allah kabul etsin arkadasiimm. Zaten doktorum degisti. Ayrilmis benimkisi. Bakalim bekleyip gorces. Cok saolasin.

cnm ya işte bu haplarım yan etkisi malesef bunlar ve bu yumurtalar kiste dönüşüyo daha önce bnm de başıma geldi malesef inşallah adetinle temizlenir kalmaz cnm bnm

:) korkudan ve agridan pek bi calisma olmadiki:)) kismet diyelim.

cnm ya işte bu haplarım yan etkisi malesef bunlar ve bu yumurtalar kiste dönüşüyo daha önce bnm de başıma geldi malesef inşallah adetinle temizlenir kalmaz cnm bnm

Allah razi olsun tatlim yaa. İnsaallah kist olmaz,ben de ondan korkuom. Haftaya hastalaninca doktora gitcem. Hayirlisiyla atlatsam.

Allah razi olsun tatlim yaa. İnsaallah kist olmaz,ben de ondan korkuom. Haftaya hastalaninca doktora gitcem. Hayirlisiyla atlatsam.

cemrecim kist oluşsa bile çok sıkıntı etme bir iki ay içinde eriyo kalıcı olmuyo bnmde aynı şey başıma geldi çok fazla yumrta gelişti kist oldu klomenle sonra geçti sen takılma ok. ama şunuda demeden geçemiycem daha sonra yine klomen yaptırcaksan tek yumurtan varken yaptır sonra bnm gibi hepsi tutar üzülürsün cnm çok dikkatli ol çünkü klomene vucut olarak tepkilerimiz aynı gördüğüm kadarıyla tekrar geçmiş olsun cnm bnm öpüorum

ayyy çok şaşırdım yaaa kuzum keşke bu hormon tahlillerini yaptırsaydın eğer yaptırdıysn bide rahim filmi çektirseydin bak benim hiç aklımda yokken tek tüpüm tıkalı çıktı açtılar keşke bunları yaptırıp biraz bekleseydinde sora klomen kullansaydın yani o benim bildiğim pko hastalarına yumurta tembelliği oLan yada gelişmeyen kişilere veriliodu sen nie içtinki ee senin normalkn fazla hormon olunca böle oldu işte çok üzüldüm yaaa

Günaydınnnn kızlarrr hayırlı haftalarrr öpüorumm hepinizi :)

ne güzel moral vermişsin :)) teşekkür ederim desteğin için.

hormon tahlillerimi yaptırmıştım temizdi hem benim hem eşimin. klomeni verme sebebi; ben geç yumurtlayıp yumurtlamadan 10 gün sonra regl oluyorum ya, onun için verdi doktor. mantık şuydu; klomenle beni normalde 20-21. gün yumurtluyoken, yumurtayı ilaçla uyarıp 14. gün yumurtlatıp, yumurtlamadan sonraki süreyi uzatmaktı. ama planladığı gibi olmadı, 2-3 yumurta beklerken, çok yumurtayla karşılaştık. bu durum da ilaç kullanmadan tahmin edilemezmiş. 2 doktor da öyle dedi canım. bakalım hayırlısıyla reglim gelse de, atsam şu yumurtaları kaldı 5-6 gün.

hakkında hayırlısı olsun inş canım.. güzel haberlerini duyarız inş

canımm ya sende bu kadar çok isterken neden düzenli çalışma yapmıyosun?
ovulasyon testini boşver benim gibi yap 2 günde 1 ilişkiye girin ilişkiden sonrada ayağa kalkma uyu bak ben öyle hamile kaldım

kaçıncı denemende hamile kaldın canım?

Tesekkurler canim yaaa. Klomenden oldu evet. Klomen cok nadir boyle yapiyomus,kullanmadann bilinemiyomus,vucudun nasi cvp verecegi.benim bunyem cok cvp vermis ilaca.reglime bi hafta kaldi zaten, olan olmustur anlicagin:) bekleyip gorces.

senin dr yanlış yapmış bence çünkü benim dr um da bana bir kere kullandırmıştı klomen ama az alıcaksın senin hormon düzeyin normal demişti 5 gün birer tane kullandım ama yine tek yumurtam gelişmişti hahaa bende bir daha kullanmadım tabiki zaten istemiyorum öyle şeyler ya yumurtalığımı tembelleştirir diye korkuyorum keşke sende düşük doz başlasaydın duruma göre çoğaltırdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…