- 14 Mayıs 2013
- 1.489
- 2.117
- 103
benimkilerde öyleydi bence bu ayda bişey vaarrr boşver testi falan
maşallah yaa tebrik ederim rabbim saglıcakla kucagına almayı nasip eylesin
aynen öyle yaa hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruzz rabbim çok bekletmeden hepimize nasip eylesin...
yoksa gün be gün zor oluyo sabretmek
ayyy senin maşallahın vaaar yaaa u ne azim
ama unutma gün aşırı daha iyi heeee
senin dr yanlış yapmış bence çünkü benim dr um da bana bir kere kullandırmıştı klomen ama az alıcaksın senin hormon düzeyin normal demişti 5 gün birer tane kullandım ama yine tek yumurtam gelişmişti hahaa bende bir daha kullanmadım tabiki zaten istemiyorum öyle şeyler ya yumurtalığımı tembelleştirir diye korkuyorum keşke sende düşük doz başlasaydın duruma göre çoğaltırdı
Benim normalde gecikmezdi aslında zamanında olurdu ama stresten mi bilmiyorum bazen 2 gün gecikebiliyor :) Heveslenmek pek iyi değil aslında en iyisi kötüyü düşünüp iyi gelirsede mutlu olmakŞimdi eşim için iyi bi laboratuvar ve dr araştırıyorum önce testi yaptırıp sonrada dr gitcem bakalım 3,5 ayda ne kadar düzelme olmuş :) Bende umutsuz değilim bi gün olacak diye içimden geçiyor hep ama demek ki zamanı değilmiş diyorum
Canım regl oldun mu?
Evet canım maalesef oldum onun moral bozukluğu var ama şimdi eşim için dr buldum ona gidicez yarın. Sende durumlar nedir
gelen giden yok. karnım bazen olacakmışım gibi ağrıyo. sonra geçiyo. test yaptım negatif.
Baya geçti o zaman belkide geç döllenme olabilir canm bi iki gün daha olmazsan bence kan tahlili yaptır orda varsa kesin çıkar ki inşallah vardır batdaşım olarak senden güzel haber alırız :)
ay ne bileyim yahu. gecikince daha çok sinir oluyorum. gelecekse zamanında gelsin veya çıkacaksa testte çıksın. iyice sinir oldum.
bakıcaz bakalım sonuç ne olacak.
hormon tahlillerimi yaptırmıştım temizdi hem benim hem eşimin. klomeni verme sebebi; ben geç yumurtlayıp yumurtlamadan 10 gün sonra regl oluyorum ya, onun için verdi doktor. mantık şuydu; klomenle beni normalde 20-21. gün yumurtluyoken, yumurtayı ilaçla uyarıp 14. gün yumurtlatıp, yumurtlamadan sonraki süreyi uzatmaktı. ama planladığı gibi olmadı, 2-3 yumurta beklerken, çok yumurtayla karşılaştık. bu durum da ilaç kullanmadan tahmin edilemezmiş. 2 doktor da öyle dedi canım. bakalım hayırlısıyla reglim gelse de, atsam şu yumurtaları kaldı 5-6 gün.
Evet bende 2 gün geçince aynen senin gibi demiştim varsa çıksın yoksada bi an önce olayım bu stres bitsin diye ki ertesi günde oldum zaten :) İyice ümitlenmişken bari bebiş haberi alsan canım. Bi kaç gün daha olmazsa bi git istersen tüm cesaretini toplayıp :)
bu akşam iş çıkışında test için gidicem bakalım varsa çıkar yoksa dr randevusu ayarlarım bi baksın bakalım kist mi oldu?
Evet bence de baktır en azından ne olduğunu bilirsin zaten yeterince beklemişsin benim adetin 4.günü bugün seninde 5 gün geçmiştir en az
bugün 5. gün işte. sanmıyorum da yine de bi baktıralım.
Hayırlısı olsun inşallah canım banada haber verirsin
günaydın herkeseeeehayırlı haftalar
günaydın canım nasılsın ?
çok şükür iyiyim yaa... sen nasılsın
Bende iyiyim canım,yarından sonra ovü testine başlayacağım hayırlısı
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Arkadaşlaaaaar. Hamileyiiiim :) üstteki güzel listeyegeçirirmisiniz beniii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?