Fe Sabrun Cemil...Her ay umut doluyuz diyenleri beklerim :)

kuzum gün aşırı yapıyorum zaten ben ama dün yum günümde çalışma oldu bu gecede yapıcam sonra free ben elimden geleni yaptım artık hayırlısı Allah'tan..Annem bana hep derdiki yumurtayı rahat bırakmayacaksın ona göre sıkı çalışın kızlar..

doktor öyle söyleyince kullandım ben de. ne biliim böyle olcağını aklıma bile gelmedi. doktor da tahmin etmedi bence. ama dediğin gibi azdan başlayıp vucudun tepkisine göre arttırmalyıdı bence de. ben hastalanınca rahim filmine karar verdim. onu çektircem. ne nazlı çıktı canım bizim bebişler:)

Canım regl oldun mu?

gelen giden yok. karnım bazen olacakmışım gibi ağrıyo. sonra geçiyo. test yaptım negatif.

Baya geçti o zaman belkide geç döllenme olabilir canm bi iki gün daha olmazsan bence kan tahlili yaptır orda varsa kesin çıkar ki inşallah vardır batdaşım olarak senden güzel haber alırız :)

Baya geçti o zaman belkide geç döllenme olabilir canm bi iki gün daha olmazsan bence kan tahlili yaptır orda varsa kesin çıkar ki inşallah vardır batdaşım olarak senden güzel haber alırız :)

ay ne bileyim yahu. gecikince daha çok sinir oluyorum. gelecekse zamanında gelsin veya çıkacaksa testte çıksın. iyice sinir oldum.

bakıcaz bakalım sonuç ne olacak.

ay ne bileyim yahu. gecikince daha çok sinir oluyorum. gelecekse zamanında gelsin veya çıkacaksa testte çıksın. iyice sinir oldum.

bakıcaz bakalım sonuç ne olacak.

Evet bende 2 gün geçince aynen senin gibi demiştim varsa çıksın yoksada bi an önce olayım bu stres bitsin diye ki ertesi günde oldum zaten :) İyice ümitlenmişken bari bebiş haberi alsan canım. Bi kaç gün daha olmazsa bi git istersen tüm cesaretini toplayıp :)

hımm inş kiste dönüşmeden atarsn cnm allah yardımcn olsn

bu akşam iş çıkışında test için gidicem bakalım varsa çıkar yoksa dr randevusu ayarlarım bi baksın bakalım kist mi oldu?

bu akşam iş çıkışında test için gidicem bakalım varsa çıkar yoksa dr randevusu ayarlarım bi baksın bakalım kist mi oldu?

Evet bence de baktır en azından ne olduğunu bilirsin zaten yeterince beklemişsin benim adetin 4.günü bugün seninde 5 gün geçmiştir en az

Bende iyiyim canım,yarından sonra ovü testine başlayacağım hayırlısı

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

oh ne güzel sen yeni umutlara yelken açmışsın:) benim daha çoook var. reglime 5 gün falan kaldı zamanında olabilirsem tabi. biliyosun bu ay yumurtalarla başım dertte. tek duam hayırlısıyla reglimi atlatıp rahim filmimi çektirip yeni bi umuda yelken açmak:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…