Arkadaşlaaaaar. Hamileyiiiim :) üstteki güzel listeyegeçirirmisiniz beniii
Arkadaşlaaaaar. Hamileyiiiim :) üstteki güzel listeyegeçirirmisiniz beniii
oh ne güzel sen yeni umutlara yelken açmışsın:) benim daha çoook var. reglime 5 gün falan kaldı zamanında olabilirsem tabi. biliyosun bu ay yumurtalarla başım dertte. tek duam hayırlısıyla reglimi atlatıp rahim filmimi çektirip yeni bi umuda yelken açmak:)
Supperr neguzel saglicakla kucagina al inssss neguzel hamos llistesi cogaliyo ins bizede oraya gecmek nasip olurArkadaşlaaaaar. Hamileyiiiim :) üstteki güzel listeyegeçirirmisiniz beniii
süper bir habertebrik ederim cnmmm ALLAHIM tamaına erdirsinnn
darısı bizlerin başına canım hayırlı olsun.
Allah tamamına erdirsiiinnn... mutlu mesut al kucağına inşaallah.
Supperr neguzel saglicakla kucagina al inssss neguzel hamos llistesi cogaliyo ins bizede oraya gecmek nasip olur
bugün burası çok sessiz kızlar herkese hayırlı haftalar bu arada..
cnmmmm nasılsınnnnn
acıktıııııııııııııııııııııııııııııııııımmmmmmmmmmmmmmmmmmm
akşama ne yemek var bende acıktım ya bugün bişey yemedim sayılır akşama zeytinyağlı barbunya,pilav ve cacık var
yemeğiniz hazır. bugün bizde bi şey yok. ne yapsam acaba?:44::44::44::44:
barbunyayı dünden yaptım evdeydim ya pilav ve cacık kolay akşam yaparım valla evde ne varsa yap canım ıspanak olur fasülye olur barbunya bezelye yanına da bi makarna ya da pilav patlatırsın benim gibi
bi de yemek seçmeyen koca alayım
bana mı diyosun benimki bu saydıklarım dışında bişey yemez turşu yemez, domates yemez ,bulgur pilavı yemez,nohut yemez, semizotu yemez ,fasülyeyi de pek sevmez salata da soğan yemez ,pişmemiş sarımsak yemez daha sayayım mı annem Allah sana kolaylık versin diyo bende sana diyeyim Allah sana kolaylık versin canım..
Allah herkese kolaylık versin bu konuda. Bizimki değişik, domates, tarhana, mercimek çorbası dışında çorba yemez. sebze yemekleriyle arası hiç yok bir tek patlıcan musakka yiyor. lahana yemez turşusunu yer, havucu çiğ yer veya salatasını yer pişmiş havuçları ayıklar, pişmiş domatesleri ayıklar, patatesli taze fasulye yapıyorum patateslerini yiyor sadece fasulyelerini de ben yiyorum
böyle bilimum şeyler işte.
ama Allah razı olsun hiç yemek konusunda bi şey demez bana. hergün kahvaltı koysam yer sesini çıkarmaz. Ama gönül ister ki her şeyden yesin.
dimi keşke yeseler ama alıştım bende ona ayak uyduruyorum ne yapayım benim ki de makarna köfte hastasıdır klasik çocuk menüsü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?