Fe Sabrun Cemil...Her ay umut doluyuz diyenleri beklerim :)

Hayırlısı canım bakalım bu ay rahat gibiyim ay sonuna doğru kafama takarsam bilemem.reglim çok saçmasapan oldugundan çok umudum da yok gibi bi ay kendine gelip düZene girmeden olma gibi geliyo

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

acıktıııııııııııııııııııııııııııııııııımmmmmmmmmmmmmmmmmmm

yemeğiniz hazır. bugün bizde bi şey yok. ne yapsam acaba?:44::44::44::44:

barbunyayı dünden yaptım evdeydim ya pilav ve cacık kolay akşam yaparım valla evde ne varsa yap canım ıspanak olur fasülye olur barbunya bezelye yanına da bi makarna ya da pilav patlatırsın benim gibi

bi de yemek seçmeyen koca alayım

bana mı diyosun benimki bu saydıklarım dışında bişey yemez turşu yemez, domates yemez ,bulgur pilavı yemez,nohut yemez, semizotu yemez ,fasülyeyi de pek sevmez salata da soğan yemez ,pişmemiş sarımsak yemez daha sayayım mı annem Allah sana kolaylık versin diyo bende sana diyeyim Allah sana kolaylık versin canım..

Allah herkese kolaylık versin bu konuda. Bizimki değişik, domates, tarhana, mercimek çorbası dışında çorba yemez. sebze yemekleriyle arası hiç yok bir tek patlıcan musakka yiyor. lahana yemez turşusunu yer, havucu çiğ yer veya salatasını yer pişmiş havuçları ayıklar, pişmiş domatesleri ayıklar, patatesli taze fasulye yapıyorum patateslerini yiyor sadece fasulyelerini de ben yiyorum

böyle bilimum şeyler işte.

ama Allah razı olsun hiç yemek konusunda bi şey demez bana. hergün kahvaltı koysam yer sesini çıkarmaz. Ama gönül ister ki her şeyden yesin.

dimi keşke yeseler ama alıştım bende ona ayak uyduruyorum ne yapayım benim ki de makarna köfte hastasıdır klasik çocuk menüsü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…