iyiyim canım sağol işyerindeyim sakin biraz kimselerde yok bugün topikte sen nasılsın ilaçlara başladın mı ?
kolay gelsinnn cnmm :) ewet başladım hapa başlayınca şükür adetimde başladı yani başa döndük buna şükür olsun cnm :) sende muhasebecisin dimi ?
evet muhasebeciyim sende mi meslektaşız o zaman :) bu ay inşallah güzel haberler alırsın hap işe yarar ve hamile kalırsın sonrada hayırlısıyla durmak yok yola devam bende de çalışma var malüm günlerdeyim :))
ewet şekerim bende muhasebeciyim 9 senedir bu işi yapıorum 28 yaşındayım çorumluyum çorum sungurluda yaşıorum ve miniğimi bekliorum herkez gibiinşallah cnm bu ay incire ve ovi testinede başlıycam hadi bakalım güveniorum sana bu ay müjdeyi bekliyoruz ALLAHIMIN izniyle öpüorummmm
akşama ne yemek var bende acıktım ya bugün bişey yemedim sayılır akşama zeytinyağlı barbunya,pilav ve cacık var
bende bugün uzun bir aradan sonra kocama yemek yapıorum erken geldim işten tavuk koydum haşlanıyo birde mantı ve çorba yapıcammm
Allah zihin acikligi versin cnm ins cok guzelll gecer sinavin hepsini verirsin ins ya nekadar zor bilemzsin telden girmek bnde telden giriyotmmmm
Selam millet. Isparta'dan sevgiler :)
Bat'im 4 gun gecikti. Karnimda agrilar mevcut ama gelen giden yok. Test e yapamadim. Belirtim de yok. Sanirim regl gecikti.
Saol cnm. Doktor beklemekten baska care yok dedi. Agrim cok olursa gidicem doktora simdilik idare ediorum. Senin de sinavlarinda basarilar arkadasimmm
Tatlim valla biraktim yaa zatem bu ay mecburen 15, gun baslamistm diger ay 7, gunden baslayim diorum kuzum cunku ben ateste takip ettigim icin 15gunden sora atesimde yukseldi cunku sanirim bu ay gecti ates yukseldimi yumurta catlams oluo cunku hem obur ayda ramazan ya oruclu olcagim icin daha net cikar die dusunuorum hayirlisi bakalim sanada hayirli yolculuklar cnm,
canımm ya sende bu kadar çok isterken neden düzenli çalışma yapmıyosun?
ovulasyon testini boşver benim gibi yap 2 günde 1 ilişkiye girin ilişkiden sonrada ayağa kalkma uyu bak ben öyle hamile kaldım
ben 30 yaşındayım 10 yıldır yapıyorum bende mesleği bazen sıkılıyorum ama el mahkum her iş zor buna da şükür sana bişey diyeyim mi bende reglden sonra hergün 1 incir yedim ve ovü yaptım aynen devam yani doğru yoldasınbende öptüm seni hepimiz verelim müjdelerimizi bu haberi bekleyen o kadar insan var ki benimle zor günler geçirdiler başta eşim ,annem inşallah hayırlı haberleri tekrardan verebiliriz.
düşürmek demeyelimde de dengede tutmak zor en başta yüksekti ilaca başladım çok düştü ilacı kestim geri fırları, ortasını bulamadık yani bakalım ilaca tekrar başladım dozunu azaltıp bakalım ne olacak cnm
kuzum gün aşırı yapıyorum zaten ben ama dün yum günümde çalışma oldu bu gecede yapıcam sonra free ben elimden geleni yaptım artık hayırlısı Allah'tan..Annem bana hep derdiki yumurtayı rahat bırakmayacaksın ona göre sıkı çalışın kızlar..
Evet canım maalesef oldum onun moral bozukluğu var ama şimdi eşim için dr buldum ona gidicez yarın. Sende durumlar nedir
Arkadaşlaaaaar. Hamileyiiiim :) üstteki güzel listeyegeçirirmisiniz beniii
kolay gelsinnn cnmm :) ewet başladım hapa başlayınca şükür adetimde başladı yani başa döndük buna şükür olsun cnm :) sende muhasebecisin dimi ?
kaçıncı denemende hamile kaldın canım?
akşama ne yemek var bende acıktım ya bugün bişey yemedim sayılır akşama zeytinyağlı barbunya,pilav ve cacık var
Hakkında hayırlısı olsun ama umarım yanılıyorsundur ve hayırlı haberi bir an önce verirsiiinn
Bu belirsizlk bekleyis vok kotu ins hayirlisi olsun ins hamissindir gunun gectii diye biliyorm hic gecmismiydigünaydın millet.
sabah testi tekrarladım ama bu sefer silik çizgi falan göremedim. amaaannn offf iyice tetenek olduk.
Uhubbikecim sinav nasil gecti bittimi sinavlarinamin Allah razı olsun sınavlar geçti gitti ama dediğin gibi internet sorunum devam
Hakkında hayırlısı olsun ama umarım yanılıyorsundur ve hayırlı haberi bir an önce verirsiiinn
teşekkür ederim cemrem:)
inşallah agrısız sancısız kurtulursun fazla olan yumurtalıklardaann
bence de iyi düşünmüşsün hayırlısı olsn özgecim
haklısın arkadaşım ama bazen öyle bi oluyor ki olmuyo ve sırf mecburiyetten illa olacak diye zorlamakda istemiyorum hayırlısı inşallah yaa
Bu belirsizlk bekleyis vok kotu ins hayirlisi olsun ins hamissindir gunun gectii diye biliyorm hic gecmismiydi
Anladim cnm hayirlisi bu ozel hast.zatn tam bi tuzak yani sinir oluyorm dalga geciyolar sanki bi ellerine dusme gerekli gereksiz test yapiyolar sirf para icin bnde normalde her ay otuz dort gunde bi faln olurum on gun gecikmeli su iki uc aydr yirmi sekiz gunde bi oluyorm yani gunm de gecse cok umitlemiyotm artk yine on gun gecikmeli diye yni yilda sekiz ay 33 gunde bi oluyorm dort ay 28 gnde oluyorm bnimkide boyle bndwde mi pco var acababen PCOS'um normalde düzensizdir. ama bir kaç aydır günü gününe geliyordu. geçen ay çatlatma iğnesi olmuştum iğne yüzünden ikinci çizgiyi silik görmüştüm. ama bu ay kendiliğinden çatladı ve iğnesiz silik çizgiyi görünce şaşırdım.
hamile miyim değil miyim, hakkaten belirsizlik kötü.
ya dün ne kadar güzel özel hastaneyi aradım, dedimki kaç para 17 TL dediler. gittim 50 tl mesai dışında dediler. yahu ben ilk aradığımda kıza zaten sordum özel bi saati var mı diye, yok dedi. sinirlendim yaptırmadım. mesai saati içinde yaptıracak olsam sağlık ocağında ücretsiz yaptırırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?