Fe Sabrun Cemil...Her ay umut doluyuz diyenleri beklerim :)

aynen ya sinir oldum. ya kardeşim ben sana soruyorum desene mesai saati dışında bu kadar diye. ya da sor ne zaman geleceksiniz gibi.

PCOS olup olmadığına dr karar verir kontrol ederek. internetten araştır, şüpheleniyorsan dr'a git o süyler zaten. söylemese de sor PCOS olabilir miyim gibi.

Olsun olsun umut olsun diyene bak bn hic inanamiyorm cocugumn olvagna hic olmiycakmis gbi gelyooo yinede allahtan umit kesilmez olur ins hepimizin

canım ayın 4ünde kan testi yapıldı doktor negatif dedi olsaydı çıkarmış o yüzden umutlar tükendi inş. temmuzda artık

akşama ne yemek var bende acıktım ya bugün bişey yemedim sayılır akşama zeytinyağlı barbunya,pilav ve cacık var

biraz geç oldu ama:) dün eve giderken mantı aldım çorba mantı vardı bende de:))) bi arkadaş daha mantı yapmış dün mantı günüymüş sanırım:)

biraz geç oldu ama:) dün eve giderken mantı aldım çorba mantı vardı bende de:))) bi arkadaş daha mantı yapmış dün mantı günüymüş sanırım:)

didem yaptı mantıyı :)) bende de var evde belki çarşamba akşamı yaparım bu arada kızlar bugün benim evlilik yıldönümüm 2.yılı deviriyoruz seneye bebeğimle kutlamak istiyorum inşallah o günleri de görürüm

silik olanı da diğerini de fotoyla buraya yüklesen görünür mü biz de baksak:)

canım çizgi çıkmayanı attım. diğerini size gösteririm diye foto çekmiştim ama ayırt edebilir misiniz bilmiyorum. telefondan ancak bu kadar çekebildim.
biraz şaşı bak şaşır gibi olucak ama akşama makinemle makro çekimle çekmeye çalışırım tekrar.

Son düzenleme:
Nice yillara ins uzun yilaar kocanla cocklarinla musmutlu bi aile olursunuz seneyede ins bebegin kucaginda olur

Nice yillara ins uzun yilaar kocanla cocklarinla musmutlu bi aile olursunuz seneyede ins bebegin kucaginda olur

amin canım inşallah geçen senede aynı şeyi söylemiştim ama olmadı malesef seneye kısmet olur inşallah Allahım sağlık versin de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…