Olsun olsun umut olsun diyene bak bn hic inanamiyorm cocugumn olvagna hic olmiycakmis gbi gelyooo yinede allahtan umit kesilmez olur ins hepimizingünaydın en güzel hamiş adaylarıgeri sayım başladı son 5 (tabiki umut yok ama )
Anladim cnm hayirlisi bu ozel hast.zatn tam bi tuzak yani sinir oluyorm dalga geciyolar sanki bi ellerine dusme gerekli gereksiz test yapiyolar sirf para icin bnde normalde her ay otuz dort gunde bi faln olurum on gun gecikmeli su iki uc aydr yirmi sekiz gunde bi oluyorm yani gunm de gecse cok umitlemiyotm artk yine on gun gecikmeli diye yni yilda sekiz ay 33 gunde bi oluyorm dort ay 28 gnde oluyorm bnimkide boyle bndwde mi pco var acaba
Olsun olsun umut olsun diyene bak bn hic inanamiyorm cocugumn olvagna hic olmiycakmis gbi gelyooo yinede allahtan umit kesilmez olur ins hepimizin
6. ayımda hamile kaldım canım bunlarıda hamile kaldığım ay yapmıştım
günaydın millet.
sabah testi tekrarladım ama bu sefer silik çizgi falan göremedim. amaaannn offf iyice tetenek olduk.
akşama ne yemek var bende acıktım ya bugün bişey yemedim sayılır akşama zeytinyağlı barbunya,pilav ve cacık var
günaydın cnm, nasıl bi silik oluyo bi kayboluyo yaaa:))) aynı marka mıydı testler???
aynı markaydı valla. ay ne bileyim. neyse bekliycem artık yapacak bişey yok.
biraz geç oldu ama:) dün eve giderken mantı aldım çorba mantı vardı bende de:))) bi arkadaş daha mantı yapmış dün mantı günüymüş sanırım:)
silik olanı da diğerini de fotoyla buraya yüklesen görünür mü biz de baksak:)
Nice yillara ins uzun yilaar kocanla cocklarinla musmutlu bi aile olursunuz seneyede ins bebegin kucaginda olurdidem yaptı mantıyı :)) bende de var evde belki çarşamba akşamı yaparım bu arada kızlar bugün benim evlilik yıldönümüm 2.yılı deviriyoruz seneye bebeğimle kutlamak istiyorum inşallah o günleri de görürüm
var gibi canım bence sen bir test daha al derim yarın yap varsa zaten kesin çıkar
Nice yillara ins uzun yilaar kocanla cocklarinla musmutlu bi aile olursunuz seneyede ins bebegin kucaginda olur
var gibi de yok gibi de. bi de tam çekemedim. burda daha az görünüyor. neyse predictor early mi alsam acaba? :44::44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?