Fe Sabrun Cemil...Her ay umut doluyuz diyenleri beklerim :)

canım ben her ay böyle çalışıyodum ama ancak 8.ayımda tutturdum ilkini ahhh ahhhh sizde çalışın bol bol bırakmayın derim

evlilik yıl dönümün kutlu olsuuunnn, nice mutlu yıllara:123:

bu olan zaten. diğerini attım

haa bende çıkmayanı buraya attın anlıyorum. hey Allahım. Ben de diom bunda bişiler görünüyo. hiç yok değil
ayyy çok heyecanlı yaaa... geç döllenmedir belki canım. hayırlısıyla güzel haberi alırsın işnaallaah... biz de burda kutlama yaparız.

Arkadaslar hayalmi goruyorum pembe bir cizgi mi gordum ben daha reglime 5 gun var kalbim duracak sanki insallah oyledir insallah yanilmiyourumdur allahim

işte bir türlü heveslenemiyorum ki. dedim ya "şaşı bak, şaşır" gibi oldu bizim test işi. sen mi demiştin, "çizgiyi görücez diye neler yapıyoruz, ışığa tut güneşe tut" vs. hakkaten öyle.

Arkadaslar hayalmi goruyorum pembe bir cizgi mi gordum ben daha reglime 5 gun var kalbim duracak sanki insallah oyledir insallah yanilmiyourumdur allahim

noluyo yawww:))))) bu ne güzel hbr??? çabuk resmini yollaaaa:))) biz çok meraklıyız çift çizgilere topikçenek özellikle beeennn

Son düzenleme:

şunu da yapıyolar genellike. testi ayırıp çizgi olan süngerimsi şeridi içinden çıkarıyolar. öyle daha net görünüyomuş. neyse sen şanslısın bana daha hiç nasip olmadı hayal gibi de olsa bi çizgi görmek

Son düzenleme:

kısmeti ne zamansa o zaman gelecekler. Allah aratmasın kimseye. senin de en yakın zamanda hamiş olmanı diliyorum canım.

Buda foto insallah yukleyebiliri m

anaaaammmmm hamilesin ya sen:118::118::118:
tebrikler arkadaşııımmmm.... hayırlısıyla sağlıkla kucağına da almayı nasip etsin RABBİM...

çabuk bize neler yaptığını belirtilerini falan anlat çabuk çabuk:))))
bi de yumurtlamadan kaç gün sonra öğrendin idrarda...

süper. ya benimki bu kadar net değil işte.

yaw dur moral bozmak yok. seninki de geç döllenmedir belki. sonuçta, hamile olmayanda okadarcık bile belirmiyo çizgi. buzamana kadar harcadığım testlerden biliom. sen içini temiz tut. yarın sabah ilk idrarla yine yapıp, bize yolla hmn resmini:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…