- 14 Mayıs 2013
- 1.489
- 2.117
- 103
hayırlısı olsun canım inşallah tez zamanda tamamen düzelir yaa
ben bu ay senden umutluyum zaten maşallah azmine
Hakkında hayırlısı olsun bat ını güncellememi ister misin ?
tabi kiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :)))
çok sevindm yaa amile haberi gördügümeeee tebrk ederimmm
rabbim saglucakla kucagına almayıda nasip eylesin yaaa
aaa adet oldun muuu hayırlısı olsun yaa
bat ını güncellememi ister misin ?
evlilik yıl dönümün kutlu olsuuunnn, nice mutlu yıllara:123:didem yaptı mantıyı :)) bende de var evde belki çarşamba akşamı yaparım bu arada kızlar bugün benim evlilik yıldönümüm 2.yılı deviriyoruz seneye bebeğimle kutlamak istiyorum inşallah o günleri de görürüm
canım çizgi çıkmayanı attım. diğerini size gösteririm diye foto çekmiştim ama ayırt edebilir misiniz bilmiyorum. telefondan ancak bu kadar çekebildim.
biraz şaşı bak şaşır gibi olucak amaakşama makinemle makro çekimle çekmeye çalışırım tekrar.
çıkmayan bu mu? e bunda da grilik oluşmuş ki.
Eki Görüntüle 1151959
normal test al canım varsa kesin çıkar yarın yap ama
canııımm çizgi çıkanı niye yollamıyon onu da yolllaaaaa, bunda da var bişi hem
bu olan zaten. diğerini attım
haa bende çıkmayanı buraya attın anlıyorum. hey Allahım. Ben de diom bunda bişiler görünüyo. hiç yok değil
ayyy çok heyecanlı yaaa... geç döllenmedir belki canım. hayırlısıyla güzel haberi alırsın işnaallaah... biz de burda kutlama yaparız.
Arkadaslar hayalmi goruyorum pembe bir cizgi mi gordum ben daha reglime 5 gun var kalbim duracak sanki insallah oyledir insallah yanilmiyourumdur allahim
işte bir türlü heveslenemiyorum ki. dedim ya "şaşı bak, şaşır" gibi oldu bizim test işi. sen mi demiştin, "çizgiyi görücez diye neler yapıyoruz, ışığa tut güneşe tut" vs. hakkaten öyle.
şunu da yapıyolar genellike. testi ayırıp çizgi olan süngerimsi şeridi içinden çıkarıyolar. öyle daha net görünüyomuş. neyse sen şanslısın bana daha hiç naip olmadı hayal gibi de olsa bi çizgi görmek
Buda foto insallah yukleyebiliri mArkadaslar hayalmi goruyorum pembe bir cizgi mi gordum ben daha reglime 5 gun var kalbim duracak sanki insallah oyledir insallah yanilmiyourumdur allahim
kısmeti ne zamansa o zaman gelecekler. Allah aratmasın kimseye. senin de en yakın zamanda hamiş olmanı diliyorum canım.
Buda foto insallah yukleyebiliri m
ayyyazından bal damlıyo İNŞAALLAH sağlıklıca bebişlerimizi hayırlısıyla kucaklarız en yakın zamanda
Ay tesekkur ederim allah razi olsun daha 5 gun var ama yanilmaktan korkuyorum biraz beklesem ii olacak sankiayyy hayırlı olsun canım evet pembe çizgi görünüyo bence hastaneye gitde kan tahlili yaptır
süper. ya benimki bu kadar net değil işte.
yaw dur moral bozmak yok. seninki de geç döllenmedir belki. sonuçta, hamile olmayanda okadarcık bile belirmiyo çizgi. buzamana kadar harcadığım testlerden biliom. sen içini temiz tut. yarın sabah ilk idrarla yine yapıp, bize yolla hmn resmini:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?