Fe Sabrun Cemil...Her ay umut doluyuz diyenleri beklerim :)

Sagol canim rabbim tez zamanda sanada hepimize her isteyen bekleyen dua eden kullarina nasip etsin hayilisi iledaha testi yapali 15 dk oldu ilk burda paylastim az sakinleyeyim hepsini anlatcam ama inanin hic ozel bisi yapmadim rabbim istedimi zamani gelince verio insallah yanilmam ya

ayy canım benim yaaa, hemen bizimle paylaştın dimi:) ben olsam ben de öyle yaparım heralde. burasının yeri ayrı yaaa. tamam sakinle sen. sonra yaz bize belirtilerini, sana 5 gün önceden test yapma cesareti veren belirtilerini çoook merak ediyorum bi de yumurtlamadan sonraki kaçıncı günde test yaptığını merak ediyom.

ne özel ne güzel bişey dimi o çift çizgiyi görmek insan şok oluyo resmen hamilesin canım yaaaa süper darısı bizlere olsun topikçe inşallah

Arkadaslar hayalmi goruyorum pembe bir cizgi mi gordum ben daha reglime 5 gun var kalbim duracak sanki insallah oyledir insallah yanilmiyourumdur allahim

bende 7 gün kala öğrendim olmaz diye bişey yok
erken gebelik testi al istersen onda daha net çıkıyo

benimde bata 5 gün var ama umutlar sıfır doktor ayın 4ünde test yaptı ve malesef negatifmiş olsa çıkardı dedi bende kırmızıları bekliyom

olur mu öyle şey yaaa. sen umudunu kesme canım. çok erken test yapmış. sen gününü bekle ve olmassan testini yaparsın. belirti hissediyomusun.

geldin mi sen tatilden bat a da az kalmış heyecan var mı :18:

Evet cancagizim döndüm is basi yaptim tam gaz devam.. Az kaldi heyecan yapıyorum sonra ya diyorum bosverrr hic belirti yok sanirim tutmadı... Hayirlisi ne diyelim. Rabbim ne verirse hayirlisiyla versin. Nasip ettiyse zamani gelince olur... Sen nasilsin yumurtlama nasil gidiyor...
.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

pazar günü ovüde çift çizgiyi gördüm canım işte iki gündür çalışıyorum artık free bakalım hayırlısı artık hakkımızda

öncekilerde belirti olmuşmuydu canım insan kendini ve belirtileri biliyor artık dimi bende anlarım beş gün kala olup olmadığını ama yine de belli olmaz inşallah vardır

Buda foto insallah yukleyebiliri m

canım endiseni anlıyorum ama bence yanılmıyorsun merak etme bende batıma 3-4 gun kala test yapmıştım seninkinden daha silikti hatta
benzer endiseleri bende bu topicte paylasmıstım bence kan tahlilinde acele etme, batına daha 5 gun varmıs batını bikac gun gecsin oyle yaptır, tebrik ederim, Allah mubarek etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…