Buda foto insallah yukleyebiliri m
anaaaammmmm hamilesin ya sen:118::118::118:
tebrikler arkadaşııımmmm.... hayırlısıyla sağlıkla kucağına da almayı nasip etsin RABBİM...
çabuk bize neler yaptığını belirtilerini falan anlat çabuk çabuk:))))
bi de yumurtlamadan kaç gün sonra öğrendin idrarda...
Sagol canim rabbim tez zamanda sanada hepimize her isteyen bekleyen dua eden kullarina nasip etsin hayilisi iledaha testi yapali 15 dk oldu ilk burda paylastim az sakinleyeyim hepsini anlatcam ama inanin hic ozel bisi yapmadim rabbim istedimi zamani gelince verio insallah yanilmam ya
tamam canım bende dikkat edeceğim bu ay sağolasın
Sagol canim rabbim tez zamanda sanada hepimize her isteyen bekleyen dua eden kullarina nasip etsin hayilisi iledaha testi yapali 15 dk oldu ilk burda paylastim az sakinleyeyim hepsini anlatcam ama inanin hic ozel bisi yapmadim rabbim istedimi zamani gelince verio insallah yanilmam ya
Arkadaslar hayalmi goruyorum pembe bir cizgi mi gordum ben daha reglime 5 gun var kalbim duracak sanki insallah oyledir insallah yanilmiyourumdur allahim
Merhaba.. Hayirlisi inşallah gebesindir... Benimde bata 5 gün var ama hic belirtim yok.. Sende belirti var mi...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ay tesekkur ederim allah razi olsun daha 5 gun var ama yanilmaktan korkuyorum biraz beklesem ii olacak sanki
benimde bata 5 gün var ama umutlar sıfır doktor ayın 4ünde test yaptı ve malesef negatifmiş olsa çıkardı dedi bende kırmızıları bekliyom
olur mu öyle şey yaaa. sen umudunu kesme canım. çok erken test yapmış. sen gününü bekle ve olmassan testini yaparsın. belirti hissediyomusun.
geldin mi sen tatilden bat a da az kalmış heyecan var mı :18:
Evet cancagizim döndüm is basi yaptim tam gaz devam.. Az kaldi heyecan yapıyorum sonra ya diyorum bosverrr hic belirti yok sanirim tutmadı... Hayirlisi ne diyelim. Rabbim ne verirse hayirlisiyla versin. Nasip ettiyse zamani gelince olur... Sen nasilsin yumurtlama nasil gidiyor...
.
Evet cancagizim döndüm is basi yaptim tam gaz devam.. Az kaldi heyecan yapıyorum sonra ya diyorum bosverrr hic belirti yok sanirim tutmadı... Hayirlisi ne diyelim. Rabbim ne verirse hayirlisiyla versin. Nasip ettiyse zamani gelince olur... Sen nasilsin yumurtlama nasil gidiyor...
.
süper. ya benimki bu kadar net değil işte.
selam kızceler
nasılsınız bakalımmm
hoşgeldin canım iyiyiz sen nasılsın? bebiş var mı bebiş:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?