- 5 Eylül 2013
- 2.412
- 535
- 198
her ay soruyosun ya
insallah birgün evettttttt yazarım
öncekilerde belirti olmuşmuydu canım insan kendini ve belirtileri biliyor artık dimi bende anlarım beş gün kala olup olmadığını ama yine de belli olmaz inşallah vardır
bu ay sordum yaaa, önceki aylar sordum mu, ben sormadım sanıyom:) ama bu ay, senden çok umutluyum beeennnnnnnnnnnnnnnnnnn
geçen test yapmışsın negatif çıkmış galiba. acaba bi daha tekrarladın mı diye merak ettim. 4 gün oldu hastalanmadın çünküüüüüüüüü
ayy canım benim yaaa, hemen bizimle paylaştın dimi:) ben olsam ben de öyle yaparım heralde. burasının yeri ayrı yaaa. tamam sakinle sen. sonra yaz bize belirtilerini, sana 5 gün önceden test yapma cesareti veren belirtilerini çoook merak ediyorumbi de yumurtlamadan sonraki kaçıncı günde test yaptığını merak ediyom.
Hadi derler ya hissediyor insan diye oyle bisi sanirim benim ki de aslinda belirtim pek yok sadece inceden sag tarafimda kasik agrim var. Birde goguslerimde hassasiyet ama ben her adet oncesi yasarm bunu yalniz bugun test yaparken idrarimin bulanik oldugunu farkettim ve beyaz tortular vardi sanki icinde ilk testi dun yaptim bisi cikmadi bir saat sonra testi sokup baktim hayalet bi iz vardi sadece aslinda umudumu kesmistim dun ama bu sabah dayanamadim ve yine yaptim boyle cikti halen titriuorum ya.:)
Diger detaylara gelince
Son adet tarihi 18 mayis
Yumurtlama 29 mayis cift cizgi
30 mayis cift cizgi
31 mayis siliklesti
Calisma tarihleri ise :
24-26-29 mayis ve 2 haziran
Yumurtlamadan sonra 12 gun test yaptim yani bugun
Cok acik acik yazdim utandim yainsallah bi faydasi dokunur bilgilerin ama surasi kesinki rabbim verdikten sonra iliski gunu yumurtlama gunu hikaye sadece ol demesi yetiyo iste insallah tez zamanda sende verirsin mujdeyi ve tum arkadaslarimiz insallah bende hayal kirikligi yasamam tuhaf bi korku var icimde
Selamunaleykum arkadaslarr, uzun bi aradan sonra yazıyorum, sizi unuttum sanmayın sakın, internetm cok yavas ve telefondan girdigim icin yorum yazamıyorum, ama hergün bakıp bakıp kacıyorumsimdi bilgisayardan girme fırsatım oldu, hemnceck yazıyım dedim
Hem de nasil guzel halen soktayim amin darisi hepinizin basina tez zmandane özel ne güzel bişey dimi o çift çizgiyi görmek insan şok oluyo resmen hamilesin canım yaaaa süper darısı bizlere olsun topikçe inşallah
tebrikler canımm :)
hatincimmm nasılsınnn bebiş nasıll bizler aynı bıraktığın yerdeb devam henüz bişi yok maalesef ama olacak inşallahhh
benimde bata 5 gün var ama umutlar sıfır doktor ayın 4ünde test yaptı ve malesef negatifmiş olsa çıkardı dedi bende kırmızıları bekliyom
iyim canım cok sukurr, hamileligin getirdigi ufak tefek zorluklar var malum:) bebişte iyidir insallahendişeler bitmiyor ya gercekten, simdide bebegin iyi oldugundan emin olmak istiyorum, aklıma kotu seyler geliyor korkuyorum filan, sonrada Allaha emanet diyip kendimi rahatlatmaya calısıyorum
canım endiseni anlıyorum ama bence yanılmıyorsun merak etmebende batıma 3-4 gun kala test yapmıştım seninkinden daha silikti hatta
benzer endiseleri bende bu topicte paylasmıstımbence kan tahlilinde acele etme, batına daha 5 gun varmıs batını bikac gun gecsin oyle yaptır, tebrik ederim, Allah mubarek etsin
Umutsuz olma daha 5 gun var hic belli olmaz bu isler. insallah olur olmazsa da hayirlisi onumuzdeki aya insallah
cnmmm süper bir haber tebrik ederimmm ikinci çizgi çıktıktan sonra kesin vardır silik olsun olsunda cnm bnm hadi hayırlısı gün güne çoğalıyoruz darısı bizlere inşallahhhh
Tesekkur ederim canim insallah. Darisi sizlere tez zamanda Insallah topikteki tum arkadaslardan guzel haberleride aliriz arka arkaya
Dun yaptim aslinda ilk testi ve dun bende de cikmadi hatta 1 saat sonra testi sokup baktigimda hayalet bi cizgi vardi resimde gorunmuyordu o nedenle paylasamadim bence 1 gun bekle yine yap sende gorursun insallah
Hakkında hayırlısı olsun bat ını güncellememi ister misin ?
İnşallah.. Öncekilerde belirti olmuştu evet agzimin tadi değişikti hafif sancilar gogus uclari kararmisti..yani hemen belli olmuştu. Şimdi boyle birşeyler yok.. Bakalim hayirlisi. Saglik sihhat olsun da zamani gelince olur...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?