belki bu sefer sürpriz yapar
kuzum her yer sivilce bastı ..
adet belirtilerim tam ama stres yapıorum cookk
her ay aynı seyleri yasamaktan bıktımmmmm
kocise bi test yapsak dedim ..
her ay aynı seyi yapıyorsun üzülüyorsun beklemeyi sabretmeyi öğren dedi ..
benimde bata 5 gün var ama umutlar sıfır doktor ayın 4ünde test yaptı ve malesef negatifmiş olsa çıkardı dedi bende kırmızıları bekliyom
ama haklı değil mi? Sabredemiyoruz ve sonunda önce biz üzülüyoruz...
ben de sabredemeyenlerdenim ama bu ay biraz daha temkinliyim. bekliyorum
haklı da ben napaım
biraz kafanı boşaltmaya çalış. geçen ay ben çok stres yapmıştım mesela dedim ki "önümüzdeki ay daha skain olucam". ve öyle oldu bu ay daha sakinim. birazcık rahatlamaya çalış. varsa var yoksa bi dahaki aya kısmet... Sağlıkla gelsin bebişler...
ooff elimde değil .. cok takıntılı insanım .. sadece ona adaptedeyim 1 yıldan fazladır ..
herkes bebis soruor .. değişen birşey olsa kafamı değiştirirdimmmmmmmm
canım en çok dert yanılan konudur bu "herkes bebiş soruyor" konusu. yahu millete göre değil kendinize göre yaşayın. millet soruyor diye mi bebek yapmak istiyorsun sen? millet sorunca "zamanı gelince öğrenirsiniz" deyin, milletin ağzına sakız vermeyin. gıcık oluyorum insanlara, yahu sana ne milletin bebeğinden. ister yapar ister yapmaz. bi ihtiyacın olsa sormazlar ama... "aman bize bulaşmasın" havasına girerler hemen. bu ister ailenizden isterse dışarıdan birisi olsun, konuşturmayın kimseyi. onların sorması sadece seni strese sokuyor işte. sen bilmiyor musun stresin gebeliği etkilediğini, biliyorsun! ee o zaman tıka milletin ağzını. "biz ne zaman istersek o zaman olacak" de. ve dr'a gidersen de millete bilgi verme. olmuyo falan deme.
benden -haddim olmayarak- tavsiye.
artık sorulara dayanamayıp bikac kisiye söledim,en azından sormuolar ..
bıktım napaım yoruldum ,negatif bir asılama ve umutsuz vaka .. zmn sabır
cnm bnm ALLAHTAN ümit kesilmezmiş sende duymuşsundur doktorların imkansız sizin çocuğunuz olmaz deyip kendiliğinden yıllar sonra hamile kalan çok insan var birebir tanıdığım çok örnek var yeter ki yüce Mevla ol desin gerisi faso fiso sen kalbini bozma inan yeterkimesela demet akalın tüp bebek denemiş tutmamış ve artık bebek konusunu kapatmışlar bikaç ay sonra başka bir şikayeti için doktora gittiğinde hamile olduğunu öğrenmiş bunları düşün ve umudunu yitirme nolur ALLAHIM gönlüne göre versin tatlımmm
Bu çağın problemi bu sanırım ..
herkes aynı dertten muzdarip ..
sebepsiz infertilite .. herşey normal ..
Aminnn cnm ona inancımız tam hamdolsun ..
insallah anne olmayı bizlerede nasip ederrr ..
umutla bekliyoruz gün gelir anne oluruz tek duam ve dileğim ..
cnm bnm ALLAHIM hakkında hayırlısını versinnnn
artık sorulara dayanamayıp bikac kisiye söledim,en azından sormuolar ..
bıktım napaım yoruldum ,negatif bir asılama ve umutsuz vaka .. zmn sabır
hadi hayırlı haberler bekliyorum
Günaydınnnnn canlarrrrrr
günaydın tatlım, nasılsın?
şükürler olsun derincimm çalışıorumm aynı senin sınavlar bittimi rahatladın mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?