- 14 Mayıs 2013
- 1.489
- 2.117
- 103
Bu çağın problemi bu sanırım ..
herkes aynı dertten muzdarip ..
sebepsiz infertilite .. herşey normal ..
Aminnn cnm ona inancımız tam hamdolsun ..
insallah anne olmayı bizlerede nasip ederrr ..
umutla bekliyoruz gün gelir anne oluruz tek duam ve dileğim ..
Hadi derler ya hissediyor insan diye oyle bisi sanirim benim ki de aslinda belirtim pek yok sadece inceden sag tarafimda kasik agrim var. Birde goguslerimde hassasiyet ama ben her adet oncesi yasarm bunu yalniz bugun test yaparken idrarimin bulanik oldugunu farkettim ve beyaz tortular vardi sanki icinde ilk testi dun yaptim bisi cikmadi bir saat sonra testi sokup baktim hayalet bi iz vardi sadece aslinda umudumu kesmistim dun ama bu sabah dayanamadim ve yine yaptim boyle cikti halen titriuorum ya.:)
Diger detaylara gelince
Son adet tarihi 18 mayis
Yumurtlama 29 mayis cift cizgi
30 mayis cift cizgi
31 mayis siliklesti
Calisma tarihleri ise :
24-26-29 mayis ve 2 haziran
Yumurtlamadan sonra 12 gun test yaptim yani bugun
Cok acik acik yazdim utandim yainsallah bi faydasi dokunur bilgilerin ama surasi kesinki rabbim verdikten sonra iliski gunu yumurtlama gunu hikaye sadece ol demesi yetiyo iste insallah tez zamanda sende verirsin mujdeyi ve tum arkadaslarimiz insallah bende hayal kirikligi yasamam tuhaf bi korku var icimde
Cok tesekkurler canim. Umarim guzel saglikli bi hamilelikle tatli bebegini kucagina alirsin
Nasilsiinn? Nadi gidiyogünaydın canım
Günaydın kızlaaaaaarrrrrr
Ya kizlar bisey sorcam yarin berat kandili mmubarek olsun ins ama bnim yarin on dorduncu gunum dunde on ikiydi calisma oldu yarinda dusunuyodum ama gunah olur sanirim degilmi netten baktim bazisi gunah olmaz demis bazisi gunah olmaz ama geceyi ibadetle gecirmek daha iyi olur demis o geceden cock olursa kotu huylu olur diyen de var napsam sizce kararsiz kaldimm
Evet tatlım dün son sınavımı oldum çok şükür bitti. Rahatlamam mı
Ya kizlar bisey sorcam yarin berat kandili mmubarek olsun ins ama bnim yarin on dorduncu gunum dunde on ikiydi calisma oldu yarinda dusunuyodum ama gunah olur sanirim degilmi netten baktim bazisi gunah olmaz demis bazisi gunah olmaz ama geceyi ibadetle gecirmek daha iyi olur demis o geceden cock olursa kotu huylu olur diyen de var napsam sizce kararsiz kaldimm
Nasilsiinn? Nadi gidiyo
Naptin huuu:)))
Sen ibadetini yapip duani ettikten sonra bisi olmaz kocan senin helalin cnm,icini ferah tut.
sabah yaptım testi yine siiipsilik bir çizgi çıktı ilk 5 dk içinde. fotosunu çekemedim geç kalacaktım işe yoksa
bu akşam niyeti bozdum, kan testine gitçem özel hastaneye. var mı yok mu biliriz en azından. evde temizlik yapıcam yapamıyorum çekyatları çekmeyeyim yukarılara uzanmayayım diye.
Allah Allah koyulassin ama artik yaw:) git bakalim kac cikcak degerin. Guzel bi haberle bize donersin umarim:)
Neyse ya gerilmememiz lazım kulak tıkayacağız yapacak bişey yok sabah sabah canım sıkıldı bu muhabbetlere Allah ım kimsenin boynunu eğmesin zor çok zor Allah sabırlar versin hepimize çok güzel bir gün diliyorum herkese..
gidicez bakalım test mi yanlış bizim gözler mi yanlış görücez
Heralde sen regline yakin yumurtladin o tuttu canim. Bi deger cikcak bence de biraz dusuk cikabilir. Sonra tekrarlatabilirler.
Nasilsiinn? Nadi gidiyo
Naptin huuu:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?