Fe Sabrun Cemil...Her ay umut doluyuz diyenleri beklerim :)

offffff bu millet hiç bıkmıyor sormaktan Allahım ya sanki olmasını biz istemiyoruz gibi muamele ediyolar yapsınlar artık ,ne zaman yapacaksın, var mı bişey ya ben daha yeni kürtaj oldum iki ay geçmiş aradan halam anneme sormuş var mı bişey diye Allah ım ben daha çalışmalara bile başlamamışım henüz ya olursa söyleriz heralde sormayın kardeşim sormayın işte ben hiç sormazdım kimseye sonuçta herkes çocuğu olsun ister yoksa vardır bir sebebi illaki bunlar bana göre biraz mahrem geliyor bana da soruyolar etrafımda herkes hamile olunca tabi benden de bekliyolar anladım da nasip kısmet herşey zamanı vardır ne bileyim Allah vermiyo işte hayırlısı böyle meraklı insanlardan nefret ediyorum.

Neyse ya gerilmememiz lazım kulak tıkayacağız yapacak bişey yok sabah sabah canım sıkıldı bu muhabbetlere Allah ım kimsenin boynunu eğmesin zor çok zor Allah sabırlar versin hepimize çok güzel bir gün diliyorum herkese..

Cok tesekkurler canim. Umarim guzel saglikli bi hamilelikle tatli bebegini kucagina alirsin

Ya kizlar bisey sorcam yarin berat kandili mmubarek olsun ins ama bnim yarin on dorduncu gunum dunde on ikiydi calisma oldu yarinda dusunuyodum ama gunah olur sanirim degilmi netten baktim bazisi gunah olmaz demis bazisi gunah olmaz ama geceyi ibadetle gecirmek daha iyi olur demis o geceden cock olursa kotu huylu olur diyen de var napsam sizce kararsiz kaldimm

ben de günah olmaz diyenlerdenim. işini halleder, abdestini alır bir de dua edersin bence tamamdır. çok da aklına takılırsa tanıdığın bayan hocalara sorabilirsin, erkek hocalara sormaya çekinirsen.

ama kocan senin helalin yani neden günah olsun ki...

Sen ibadetini yapip duani ettikten sonra bisi olmaz kocan senin helalin cnm,icini ferah tut.

Nasilsiinn? Nadi gidiyo

Naptin huuu:)))

sabah yaptım testi yine siiipsilik bir çizgi çıktı ilk 5 dk içinde. fotosunu çekemedim geç kalacaktım işe yoksa

bu akşam niyeti bozdum, kan testine gitçem özel hastaneye. var mı yok mu biliriz en azından. evde temizlik yapıcam yapamıyorum çekyatları çekmeyeyim yukarılara uzanmayayım diye.

Allah Allah koyulassin ama artik yaw:) git bakalim kac cikcak degerin. Guzel bi haberle bize donersin umarim:)

selam cnmm her lafı takacak olsak evin yolunu bulamayız boşver konuşsunlar ALLAHIN işine karışmak kimin haddine ALLAH verirse olur de daha da söylenirlerse o onların ayıbı boşverelimmmm

Heralde sen regline yakin yumurtladin o tuttu canim. Bi deger cikcak bence de biraz dusuk cikabilir. Sonra tekrarlatabilirler.

ayol dr'a gittim 19 mayıs'ta tam gelişmedi diye 21 mayısta gel dedi. 21 mayıs'ta gittiğimde yumurtan çatlamış dedi bana. o gün ilişki önerdi. anlamadım. ya akşama görücez işte. geçen ay anneler günü sürprizi yapamadık kendimize belki kocalara babalar günü sürprizi yaparız.

Nasilsiinn? Nadi gidiyo

Naptin huuu:)))

ney nasıl gidiyo çalışmalar mı yapıyoz işte bişeyler önemli günler geçti canım free takılıyoz öyle sen nasılsın regl ne zaman inşallah yumurtaların söner kist olmaz ve hamilesindir hatta hiç regl olmazsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…