- 14 Mayıs 2013
- 1.489
- 2.117
- 103
ayol dr'a gittim 19 mayıs'ta tam gelişmedi diye 21 mayısta gel dedi. 21 mayıs'ta gittiğimde yumurtan çatlamış dedi bana. o gün ilişki önerdi. anlamadım. ya akşama görücez işte. geçen ay anneler günü sürprizi yapamadık kendimize belki kocalara babalar günü sürprizi yaparız.
ay hakikaten ya bak ben bunu düşünmemiştim olursa benimki de babalar günü sürprizi olur hem de ne güzel olur inşallah inşallah.. :)) ama benimki bir hafta gecikmeyle olur seninki tam zamanında gelmiştir inşallah..
selam cnmm her lafı takacak olsak evin yolunu bulamayız boşver konuşsunlar ALLAHIN işine karışmak kimin haddine ALLAH verirse olur de daha da söylenirlerse o onların ayıbı boşverelimmmm
Oh bitti desene calismalar. Hadi insallah saglikli bi bebis sana tutunur canim:) benim bi belirtim yok reglimi bekliyorum. Hayirlisiyla bu reglimi atlatmak istiyorum suan. Kaldi 3-4 gun. Bakalim gelse de rahatlayim. Bebisten umudum yok bu ay canim.ney nasıl gidiyo çalışmalar mıyapıyoz işte bişeyler önemli günler geçti canım free takılıyoz öyle sen nasılsın regl ne zaman inşallah yumurtaların söner kist olmaz ve hamilesindir hatta hiç regl olmazsın
Oh bitti desene calismalar. Hadi insallah saglikli bi bebis sana tutunur canim:) benim bi belirtim yok reglimi bekliyorum. Hayirlisiyla bu reglimi atlatmak istiyorum suan. Kaldi 3-4 gun. Bakalim gelse de rahatlayim. Bebisten umudum yok bu ay canim.
ayol dr'a gittim 19 mayıs'ta tam gelişmedi diye 21 mayısta gel dedi. 21 mayıs'ta gittiğimde yumurtan çatlamış dedi bana. o gün ilişki önerdi. anlamadım. ya akşama görücez işte. geçen ay anneler günü sürprizi yapamadık kendimize belki kocalara babalar günü sürprizi yaparız.
hiç belli olmuyo bu işler hayırlısı tabi sen yokmuş gibi düşün varsa da sürpriz olsun sana.. :)
Cok olmus yaw. Yok yok bence senin bi yumurtan daha gelisti sonraayy aksam olsa da ogrensek sonucu cok heyecanliiii
inş canım.. ilk bebek miydi senin?
evet ilk bebek o kadar zorlanıyorumki ikinciyi yapmasammı diyorum valla
gece kus kus bi hal oldum ki mide bulantısı ilacı içmeme rağmen
bi an önce bitse şu bulantılar
hadi geçmiş olsun cnmmm
Tesekkur ederiiizzzAnniş adayları dualarım sizinle...
bak ne güzel bikaç kişiye söylemişsin ve artık sormuyorlarmış. peki onlar sormuyor diye kafaya takıyor musun? Hayır. o yüzden kimseyi kafana takma, lafı gediğine oturt başkası düşünsün.
aşılama konusuna gelince, dediğin gibi sabret olacaktır. kendini üzüyorsun kime faydası oluyor ki? o yüzden azıcık dağıt kafanı.
Rabbimm gönlümüze göree versiinnnn
Cnm blki daha blli olmaz gunun gecsin bide ozamn bak bakalm hayirlisiAdet günüm bugün yada yrn ve test yaptım sabah nefatif iğne de olmuştum(
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Anniş adayları dualarım sizinle...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?