Fe Sabrun Cemil...Her ay umut doluyuz diyenleri beklerim :)

ay hakikaten ya bak ben bunu düşünmemiştim olursa benimki de babalar günü sürprizi olur hem de ne güzel olur inşallah inşallah.. :)) ama benimki bir hafta gecikmeyle olur seninki tam zamanında gelmiştir inşallah..

Son düzenleyen: Moderatör:
selam cnmm her lafı takacak olsak evin yolunu bulamayız boşver konuşsunlar ALLAHIN işine karışmak kimin haddine ALLAH verirse olur de daha da söylenirlerse o onların ayıbı boşverelimmmm

öyle diyorum zaten eskisi kadar takmıyorum veren de alan da Allah..

Oh bitti desene calismalar. Hadi insallah saglikli bi bebis sana tutunur canim:) benim bi belirtim yok reglimi bekliyorum. Hayirlisiyla bu reglimi atlatmak istiyorum suan. Kaldi 3-4 gun. Bakalim gelse de rahatlayim. Bebisten umudum yok bu ay canim.

Oh bitti desene calismalar. Hadi insallah saglikli bi bebis sana tutunur canim:) benim bi belirtim yok reglimi bekliyorum. Hayirlisiyla bu reglimi atlatmak istiyorum suan. Kaldi 3-4 gun. Bakalim gelse de rahatlayim. Bebisten umudum yok bu ay canim.

hiç belli olmuyo bu işler hayırlısı tabi sen yokmuş gibi düşün varsa da sürpriz olsun sana.. :)

Cok olmus yaw. Yok yok bence senin bi yumurtan daha gelisti sonra ayy aksam olsa da ogrensek sonucu cok heyecanliiii

Rabbimm gönlümüze göree versiinnnn

Adet günüm bugün yada yrn ve test yaptım sabah nefatif iğne de olmuştum (

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Topik baya sessizmis bugun uhubbike nerelerde ya yoklugu bayagi blli oluyo ozgekuaforde gorunmuyo hic bnde kurabiye yapicam yarin kuranimizin son gunu hatim gunumuz useniyormm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…