Fe Sabrun Cemil...Her ay umut doluyuz diyenleri beklerim :)

Tebrikler benim de hayalimdi ama olmucak heralde iğneden sonra14.gün gebelik testi negatif ( surelab kullanan var mı??

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Valla dr'a gidince kesinlesecek.
Ayrica esim bilmiyo daha ve pazar gunu babalar gunu surprizi yapicam kismetse:52

Vaay super bi fikir:) babalar gunu ancak bukadar guzel bi hediye olur. Yaw telden giriom soyle istedigim karakterleri yapamiom.sen bildigin butun sevinc smileylarini yaptigimi farzet:)))

Son düzenleme:
Tebrik eder))) Allah tamamina erdirsiinnnn

Sagol canimmmm darısı basiniza
canim benim belki cok klasik olucak ama nasıl oldugunu farketmedim yeri geldi cok daraldim yeri geldi takmicam dedim sonra adet gunum gecti ihtimal vermedim goguslerim her adet donemi onceki siserdi sisti tek fark kasigim batiyordu onu farkettim birde ben iki gun adet olcak gibi agri cektim bakıyorum hic bir sey yok dun test yaptim adet geceli 4gun olmustu tuttum kendimi hemen cift cizgi cikti bugunde doktora gittik binlerce kez şükür sorun yok
Hepimiz canı gönülden istiyoruz rabbimden istiyoruz ben rabbim hayırlı zamanda ver dedim oyle dua edin bu güzel haberi alacaksiniz inşallah

Ahh caniim ne guzel anlatmissin. Saglikli bi hamilelik gecirirsin insaallah. Cok saol paylastigin icin. Darisi basimiza hayirlisiyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…