Kizlarr hamileyimmmmmm
rabbim hepinize nasip etsin insallah
Kan testi sonucum 81.74
Erken gebelik testim de pozitif
Cok heyecanliyim
Neeeee)))) cookkk sevindim ard arda haberler geldi ne mutlu yaaa... Allah saglikla kucagina almayi nasip etsiiinnn. Simdi dusunuyodum ben de seniii
Valla dr'a gidince kesinlesecek.
Ayrica esim bilmiyo daha ve pazar gunu babalar gunu surprizi yapicam kismetse:52
Tebrikler benim de hayalimdi ama olmucak heralde iğneden sonra14.gün gebelik testi negatif( surelab kullanan var mı??
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Vaay super bi fikir:) babalar gunu ancak bukadar guzel bi hediye olur. Yaw telden giriom soyle istedigim karakterleri yapamiom.sen bildigin butun sevinc smileylarini yaptigimi farzet:)))
Oyyy kuzuum bundan sonra tum dualarim senin ve diger kizlar icin
Tebrik eder))) Allah tamamina erdirsiinnnn
Sagol canimmmm darısı basiniza
canim benim belki cok klasik olucak ama nasıl oldugunu farketmedim yeri geldi cok daraldim yeri geldi takmicam dedim sonra adet gunum gecti ihtimal vermedim goguslerim her adet donemi onceki siserdi sisti tek fark kasigim batiyordu onu farkettim birde ben iki gun adet olcak gibi agri cektim bakıyorum hic bir sey yok dun test yaptim adet geceli 4gun olmustu tuttum kendimi hemen cift cizgi cikti bugunde doktora gittik binlerce kez şükür sorun yok
Hepimiz canı gönülden istiyoruz rabbimden istiyoruz ben rabbim hayırlı zamanda ver dedim oyle dua edin bu güzel haberi alacaksiniz inşallah
Kan testi sonucum 81.74
Erken gebelik testim de pozitif
Cok heyecanliyim
Tebrikler allah tamamina erdirsinKizlarr hamileyimmmmmm
rabbim hepinize nasip etsin insallah
Ne regli yaaa sen hamilesiiiinnnnn!!!Kahve akintim basladi 1saat once ne oluyo reglim mi basliyo acaba daha uc gun var ama
:) super allah tamamina erdirsin canim hayirlisi ile kucaginada al insallah
Tebrikler allah tamamina erdirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?