Fe Sabrun Cemil...Her ay umut doluyuz diyenleri beklerim :)

canım allah sana da sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebeğini. hayırlı zamanda olsun herkesin inşallah.

sen de şaşkın hissediyor musun?

benim hiç belirtim olmadı. sadece regl günümden 2 gün önce sarımsı badem boyutunda bir akıntı geldi ve peçeteye aldığımda yarım cm uzunluğunda kılcal damar inceliğinde kıl gibi kan gelmişti. regl başlıycak sanmıştım. onun dışında bugünlerde göğüslerime dokununca azcık ağrı var. 2-3 gündür öğle yemeğinden sonra akşam üstü uyukluyorum. bugün ishal ağrısı gibi bi ağrım var ama bunlar belirti mi tabiki bilmiyorum. sanra millet kendinde de aynılarını arıyor.

Canım inşallah saglicakla kucagimiza alalim
bende hicbir seyi hamilelige vurmadim inanamadim cunku ama aynen dedigin gibi benimde oyle ishsl agrisina benzer agrim oldu cunku adet olcagim zamanda oyle agrirdi ha geldi h a gelcek dedi
bide simdi dusundukce sklima geliyr pazar günü cok halsizdim kolumu kaldiramiyordum yorgunlugum coktu

evet ilk bebek o kadar zorlanıyorumki ikinciyi yapmasammı diyorum valla
gece kus kus bi hal oldum ki mide bulantısı ilacı içmeme rağmen
bi an önce bitse şu bulantılar

Canım ya geçecek inş.. bulantı çok zor haklısın ama sağlıklı bişi bulantinin olmasi. Rabbim sabrini versin inş. Bebis gelince hepsini unutturur sana inş tatlım :)

Ne regli yaaa sen hamilesiiiinnnnn!!!
Yerlesme kanamasidir belki. Ama doktora git benceAllah korusun

Insallah canim ya insallah hamileyim dir. Bu kadar heveslenip inanmisken buyuk hayal kirikligi olacak cunku ... korkuyorum bukadar erken belli olmasi hixc belirti yasamamam ne bilim bazen hayal gibi geliyo bugunde boyle olunca iyice keyfim kacti. Eger sabah kadar sokulmezsem yerlesme diyecem bazen reglimde boyle basliyo cunku ama hic erken regli olmam ben ne taraftan nasil bakacagimi bilemedim. Allahim insallah ters birsey yokturda hamileyimdir hayilisi ile eger artarsa allah korusun ama giderim acile bu gece sagol canim ilgin icin rabbim tez zamanda sanada nasip etsin yurekten diliyorum.

Amin canim hayirlisiyla bizim de evlattan yana yuzumuz guler insaallah. Senin durumuna gelince,kuzeniminde boyle senin gibi olmustu ama o kan testilye kesinlestirmisti hamileligini ki bence senin de bebisin var. Doktor her turlu riske karsi evde yatak istirahati vermisti ve ilac vermisti. Bence doktora gitsen iyi olur gibi. Hem kan testiyle kesinlestirirsin hem de belki ilac verir canim.keske dememek icin git bence. Opuyorum cok.

Valla dr'a gidince kesinlesecek.
Ayrica esim bilmiyo daha ve pazar gunu babalar gunu surprizi yapicam kismetse:52
Tebriklerrr ya supee bi haber bu ya liste kabariyo bu gidisle kmse kalmiycak ins hamis olmayan allahim bizede nasip et inss yarBbim bncede bi erkege verilcek en guzel hediye soyle guzel bi surpriz yap ayy neguzel

Sağol canım inşallah hayırlı ayda hayırlı haberler alırız hepimiz. Çok sevindim yaaa sabah sabah süper bi haber oldu bu

Amin canım.

şimdi hepinize tek tavsiyem elalemi kendi hakkınızda konuşturmayın. siz kendi işinize bakın. dr'a gidin, yumurta takibi yapın, ne yapmanız gerekiyorsa onları yapın elalem de ne derse düşünmüyoruz biz daha dersiniz.

Benim bi tek kayınvalidem sorup duruyor onu da bi şekilde hayırlısı diyip geçiştiriyorum Bizim için daha zamanı varmış demek ki Allahtan umut kesilmez canım inşallah bize de nasip olur bir gün :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…