- 2 Nisan 2014
- 117
- 8
- 38
Ahh caniim ne guzel anlatmissin. Saglikli bi hamilelik gecirirsin insaallah. Cok saol paylastigin icin. Darisi basimiza hayirlisiyla
Sagol canimmmm darısı basiniza
canim benim belki cok klasik olucak ama nasıl oldugunu farketmedim yeri geldi cok daraldim yeri geldi takmicam dedim sonra adet gunum gecti ihtimal vermedim goguslerim her adet donemi onceki siserdi sisti tek fark kasigim batiyordu onu farkettim birde ben iki gun adet olcak gibi agri cektim bakıyorum hic bir sey yok dun test yaptim adet geceli 4gun olmustu tuttum kendimi hemen cift cizgi cikti bugunde doktora gittik binlerce kez şükür sorun yok
Hepimiz canı gönülden istiyoruz rabbimden istiyoruz ben rabbim hayırlı zamanda ver dedim oyle dua edin bu güzel haberi alacaksiniz inşallah
canım allah sana da sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebeğini. hayırlı zamanda olsun herkesin inşallah.
sen de şaşkın hissediyor musun?
benim hiç belirtim olmadı. sadece regl günümden 2 gün önce sarımsı badem boyutunda bir akıntı geldi ve peçeteye aldığımda yarım cm uzunluğunda kılcal damar inceliğinde kıl gibi kan gelmişti. regl başlıycak sanmıştım. onun dışında bugünlerde göğüslerime dokununca azcık ağrı var. 2-3 gündür öğle yemeğinden sonra akşam üstü uyukluyorum. bugün ishal ağrısı gibi bi ağrım var ama bunlar belirti mi tabiki bilmiyorum. sanra millet kendinde de aynılarını arıyor.
evet ilk bebek o kadar zorlanıyorumki ikinciyi yapmasammı diyorum valla
gece kus kus bi hal oldum ki mide bulantısı ilacı içmeme rağmen
bi an önce bitse şu bulantılar
Ne regli yaaa sen hamilesiiiinnnnn!!!
Yerlesme kanamasidir belki. Ama doktora git benceAllah korusun
Sagol canim darisi başına sakin umutsuzluga kapilma bak ben kac adet olcsk gibi agrilar yasadim kirmizilar gelene kadar hep umut var
Insallah canim ya insallah hamileyim dir. Bu kadar heveslenip inanmisken buyuk hayal kirikligi olacak cunku ... korkuyorum bukadar erken belli olmasi hixc belirti yasamamam ne bilim bazen hayal gibi geliyo bugunde boyle olunca iyice keyfim kacti. Eger sabah kadar sokulmezsem yerlesme diyecem bazen reglimde boyle basliyo cunku ama hic erken regli olmam ben ne taraftan nasil bakacagimi bilemedim. Allahim insallah ters birsey yokturda hamileyimdir hayilisi ile eger artarsa allah korusun ama giderim acile bu gece sagol canim ilgin icin rabbim tez zamanda sanada nasip etsin yurekten diliyorum.
Tebrikler allah tamamina erdirsin alllahim bizede nasip etsinKizlarr hamileyimmmmmm
rabbim hepinize nasip etsin insallah
Tebriklerrr ya supee bi haber bu ya liste kabariyo bu gidisle kmse kalmiycak ins hamis olmayan allahim bizede nasip et inss yarBbim bncede bi erkege verilcek en guzel hediye soyle guzel bi surpriz yap ayy neguzelValla dr'a gidince kesinlesecek.
Ayrica esim bilmiyo daha ve pazar gunu babalar gunu surprizi yapicam kismetse:52
Kan testi sonucum 81.74
Erken gebelik testim de pozitif
Cok heyecanliyim
Tebriklerrr ya supee bi haber bu ya liste kabariyo bu gidisle kmse kalmiycak ins hamis olmayan allahim bizede nasip et inss yarBbim bncede bi erkege verilcek en guzel hediye soyle guzel bi surpriz yap ayy neguzel
Batdaşım tebrik ederim mutlu haberi sen verdin bize Rabbim tamamına erdirsin inşallah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin çok sevindim
Sağol canım yaaa, Temmuz için dualarım sizinle canlar
Sağol canım inşallah hayırlı ayda hayırlı haberler alırız hepimiz. Çok sevindim yaaa sabah sabah süper bi haber oldu bu
Amin canım.
şimdi hepinize tek tavsiyem elalemi kendi hakkınızda konuşturmayın. siz kendi işinize bakın. dr'a gidin, yumurta takibi yapın, ne yapmanız gerekiyorsa onları yapın elalem de ne derse düşünmüyoruz biz daha dersiniz.
Benim bi tek kayınvalidem sorup duruyor onu da bi şekilde hayırlısı diyip geçiştiriyorumBizim için daha zamanı varmış demek ki Allahtan umut kesilmez canım inşallah bize de nasip olur bir gün :)
Kan testi sonucum 81.74
Erken gebelik testim de pozitif
Cok heyecanliyim
tebrik ederimmm cnmmmmallahım tamamına erdirsin inşallahhhh
Sağol canım darısı isteyenlerin başına
canııımm bişi sorcam kan testinden kaç gün önce kıl gibi kan gördün kendinde??? bunu merak ediyorum da çok:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?