Fe Sabrun Cemil...Her ay umut doluyuz diyenleri beklerim :)

testimi 11 Haziranda yaptırdım işte dün akşam. kan 2 Haziranda gelmişti. ama dediğim gibi kılcal damar gibi o kadar. 1 defa oldu.

hııımmmmm... yaa aynısı benden de dün gündüz geldi ama, bu ay yumurtalarla başım dertte olduğu için, yumurtalardan kaynaklandığını düşündüm. dün sen öyle yazınca merak ettim ben de sorim dedim sana:)

Kızlar bu arada bugün kandil niyetliyim Allah kabul ederse sabah namazına da kalkıp hepimiz için dua ettim sağlıklı ve hayırlı evlat diledim.

Canım benim batımdan 2 gün önce gelmişti. ama bu bir belirti midir bilimiyorum.

O saskinlik hepumizde olur heralde bn inanamam ucarim ayaklarim yere degmezz ins bizimde olur ilk hamileliginmi cnm

ilk canım. dr'a gidince kesinleşecek. değerimin normal olup olmadığını bilmiyorum çünkü.

tebrikler canım darısı başımıza olsun sağlıkla inşallah gelsin.

amin canım. darısı inşallah başınıza.

sen nasıl çalıştın bu ay anlat bakalım yum gününü falan biliyomuydun takip mi yaptırdın canım.

canım çalışmalar 2-3 günde bir gibiydi. yumurta takibi dr kontrolünde yapılıyordu. serophene kullandım iki ay. ilk ay çatlatma iğnesi de olmauştum ama tutmadı. bu ay serophene sonrası 21 mayısta (regl'in 14. günü idi) gittim tam gelişmemiş 23 mayısta tekrar gel dedi. ben 21 mayıs ve 22 mayısta incir havuç kürü yapıp içtim sabah akşam. 23ünde dr'a gittiğimde yumurtan çatlamış dedi iğneye gerek yok. o gece ilişki önerdi. ilişki 19 mayısta olmuştu en son. onun dışında ekstra bişey yapmadım. pcos olduğum için şeker ilacı da vermişti dr. yani şeker hastası değilim ama pcos olunca kandaki şeker direnci yüzünden yumurta gelişimi engelleniyormuş o yüzden vermişti. ayrıca folik asit içiyorum. bir de tiroidim az çalışıyor tiroid ilacı kullanıyorum. bu kadar.

cnm ya bende triod hastasıyım ilaç kullanıorum günde kaç ml lik kullanıosun ne kadar kullanıosun ve ths kaç çıkıyo

Kızlar bu arada bugün kandil niyetliyim Allah kabul ederse sabah namazına da kalkıp hepimiz için dua ettim sağlıklı ve hayırlı evlat diledim.

şekerim kandilin mübarek olsun ALLAHIM kabul etsin malüm ben adet olduğum için tutamadım bende tutacaktım canım bizede dua et oruçlunun duası kabul olurrr

Bu hafta 3 arkadasimin bebek haberini aldim gunlerim hep baskalarinin bebek haberlerini tebrik etmekle geçiyor ben ne zaman bu duyguyu tadacagim diye sürekli iç geçiriyorum.( Rabbim bu mübarek günde bizim gibi anne olmak isteyen tüm herkesin yüzünü guldursun inşallah.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ecrin isminin tam anlami nedir bilen varmi heryerde baska yaziyo

Yaşamak sevgilim seninle güzel... ♥♥♥

ewet cnm öyle doktorumda öyle dedi bende tekrar hamile kalamazsam die korkuorumm

Benimde tiroidim biraz yüksek çıktı canım farklı değerler içinde tahlil istedi haftaya vercem ama gebeliğe engel değil sadece doğumda bebek için sıkıntı yaratabilir dedi için rahat olsun yani

Hayırlı kandiller herkese.rabbim herkesin gönlündekini nasip etsin inşallah.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…