- 5 Eylül 2013
- 2.412
- 535
- 198
testimi 11 Haziranda yaptırdım işte dün akşam. kan 2 Haziranda gelmişti. ama dediğim gibi kılcal damar gibi o kadar. 1 defa oldu.
Allahım isteyenlerin yüzünü tez zamanda güldürsün. şaşkınım ama
Sağol canım darısı isteyenlerin başına
Sağol canım yaaa, Temmuz için dualarım sizinle canlar
Kızlar bu arada bugün kandil niyetliyim Allah kabul ederse sabah namazına da kalkıp hepimiz için dua ettim sağlıklı ve hayırlı evlat diledim.
hııımmmmm... yaa aynısı benden de dün gündüz geldi ama, bu ay yumurtalarla başım dertte olduğu için, yumurtalardan kaynaklandığını düşündüm. dün sen öyle yazınca merak ettim ben de sorim dedim sana:)
O saskinlik hepumizde olur heralde bn inanamam ucarim ayaklarim yere degmezz ins bizimde olur ilk hamileliginmi cnm
tebrikler canımdarısı başımıza olsun sağlıkla inşallah gelsin.
sen nasıl çalıştın bu ay anlat bakalım yum gününü falan biliyomuydun takip mi yaptırdın canım.
canım benim batımdan 2 gün önce gelmişti. Ama bu bir belirti midir bilimiyorum.
Ilk canım. Dr'a gidince kesinleşecek. Değerimin normal olup olmadığını bilmiyorum çünkü.
Amin canım. Darısı inşallah başınıza.
Canım çalışmalar 2-3 günde bir gibiydi. Yumurta takibi dr kontrolünde yapılıyordu. Serophene kullandım iki ay. Ilk ay çatlatma iğnesi de olmauştum ama tutmadı. Bu ay serophene sonrası 21 mayısta (regl'in 14. Günü idi) gittim tam gelişmemiş 23 mayısta tekrar gel dedi. Ben 21 mayıs ve 22 mayısta incir havuç kürü yapıp içtim sabah akşam. 23ünde dr'a gittiğimde yumurtan çatlamış dedi iğneye gerek yok. O gece ilişki önerdi. Ilişki 19 mayısta olmuştu en son. Onun dışında ekstra bişey yapmadım. Pcos olduğum için şeker ilacı da vermişti dr. Yani şeker hastası değilim ama pcos olunca kandaki şeker direnci yüzünden yumurta gelişimi engelleniyormuş o yüzden vermişti. Ayrıca folik asit içiyorum. Bir de tiroidim az çalışıyor tiroid ilacı kullanıyorum. Bu kadar.
Kızlar bu arada bugün kandil niyetliyim Allah kabul ederse sabah namazına da kalkıp hepimiz için dua ettim sağlıklı ve hayırlı evlat diledim.
şekerim kandilin mübarek olsun ALLAHIM kabul etsin malüm ben adet olduğum için tutamadım bende tutacaktımcanım bizede dua et oruçlunun duası kabul olurrr
cnm ya bende triod hastasıyım ilaç kullanıorum günde kaç ml lik kullanıosun ne kadar kullanıosun ve ths kaç çıkıyo
TSH 1-5 arası bişey çıkıyo.
günde 100 mg kullanıyorum euthyrox-50'den.
cnm bnm çok yüksek en son 15 ti ve levotiron kullanıorum günde 75 ml
geçmiş olsun. kontrollerini aksatma. tiroidi çalışmayan ömrü boyunca ilaç içmesi ve takipte kalması lazım.
ewet cnm öyle doktorumda öyle dedi bende tekrar hamile kalamazsam die korkuorumm
ewet cnm öyle doktorumda öyle dedi bende tekrar hamile kalamazsam die korkuorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?