Fe Sabrun Cemil...Her ay umut doluyuz diyenleri beklerim :)

Yeni hamişlerimiz olmuş oh oh ne güzel,Allah sağ salim kıcagınıza almayı nasip etsin.uhibbuke nerelerde oda benim gibi girmemiş bayadır?? Dün ilk defa ovü testi yaptm bugnde yapaym fotoları atayım beni yönlendrn lütfen ilk kez yapıom :))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Benimde tiroidim biraz yüksek çıktı canım farklı değerler içinde tahlil istedi haftaya vercem ama gebeliğe engel değil sadece doğumda bebek için sıkıntı yaratabilir dedi için rahat olsun yani

cnm direk metobolizmayı etkilediği için yumurtalarıda etkiliyomuş hatta bu ay bnm adetim tiroidden dolayı 1 hafta geç oldu hiç olmazdı o yüzden korkuorummm

ewet uhibbuke yok iki gündür :) oviler uğurlu gelir inşallah cnm bende aldım bu ay ilk defa kullanıcam bakalım incire ve çörekotu + tarçın + bal karışımınada başladım hayırlısı olsun hakkımızda şekerim

Amin canım bu mübarek günün hürmetine dualarımız kabul olsun inşallah.tarcın bal karısımı neye yarıyor canım ?

cnm direk metobolizmayı etkilediği için yumurtalarıda etkiliyomuş hatta bu ay bnm adetim tiroidden dolayı 1 hafta geç oldu hiç olmazdı o yüzden korkuorummm

Bende o kadar spor yapıyorum neden kilom sabit diyordum meğer tiroidim yüksekmiş ama bana gebeliğe engel değil dedi bilmiyorum belkide çok yüksek olmadığı için olabilir canım 5,71 çıkmıştı tsh

Amin canım bu mübarek günün hürmetine dualarımız kabul olsun inşallah.tarcın bal karısımı neye yarıyor canım ?

yumurta kalitesini artırıyo cnm adetle birlikte başlıyosun 20 + 25 gün falan hergün yiyosun

Bende o kadar spor yapıyorum neden kilom sabit diyordum meğer tiroidim yüksekmiş ama bana gebeliğe engel değil dedi bilmiyorum belkide çok yüksek olmadığı için olabilir canım 5,71 çıkmıştı tsh

ewet cnm kilo yapıyo maalesef ama şükür olsun senin çok yüksek değilmiş cnm bnm 35lerdeydi ilk ay sonra 0,06 ya düştü hapı kestim 15 gün sonra tekrar 15 çıktı yani hapın dozunu ayarlayamadık bakalım bu ay ne olacak inşallah normale döner

maşallah didem bu ay çifter çifter yumurtlarsan şaşırmam incir ya da çörekotu kürü yapsaydın ikisi birden ağır gelmez mi canımmmmm

maşallah didem bu ay çifter çifter yumurtlarsan şaşırmam incir ya da çörekotu kürü yapsaydın ikisi birden ağır gelmez mi canımmmmm

ayyy cnm ya bilmiorum ki ne duyduysam yapıorum öyle mi olur dersin bilemedim bak şimdi

kız zaten ilk gebeliğimde çifter yumurtladım başıma gelmedik kalmadı yaaa

kızlar, test sonuçlarımı dr'a faksladım az önce. aynı testi ctesi günü tekrar yaptırmamı istedi yükselip yükselmediğine bakacak. ayrıca bi de başımın belası progestan ilacını verdi olası bir düşük durumu varsa onu engellemesi için.

progestan beni çok uyutuyor yaa...

Çok şükür canım bari o yüksek olmasın ama ilaç başlanacak muhtemelen istediği tahlilleri götüreyimde bakalım bi. İnşallah normale döner canım sağlığın her türlüsü zor ama 35lerden 15lere inmesi de iyi bence ilaçla dahada düşecektir inşallah

alttan jel olarak alsana yatarken hiçbir etkisini hissetmezsin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…