Fe Sabrun Cemil...Her ay umut doluyuz diyenleri beklerim :)

Kızlar ben geldim hayırlı kandiller.. Simdi benim adetin hep düzenliydi ve 9 unda olurdum gecen ay hamileyim diye diye uydurdum stresten 24 ünde adet oldum yalnız 2-3 gündür goguslerimde ağrı şişme var sabah kasık ağrısıda yaşadım ben erken mi adet olcam yok sa yoksa oww yooo bu ayda bu düşüncelere uyup adetini geciktirmicem :)) fikriniz ne

yakın sayılır evden ziyade işyerine daha yakınlar :)) haftada birgün annemlere yıkılıyoruz dünde k.v dedeydik

aynen bende öyle haftada birer gün ikisinede gidiyorum ama ben yakınlıktan pek memnun değilim ikisinede uzak olmayı isterdimmm ne yalan söyleyimm

Evet kırmızı kart gene iğneye rağmen offf çok sıkıldım yaz boyu uğraşmıcam sdxe bitki çayı ve zayıflama bıktım haplardan allahım nasip eder inşallah bş gün

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

cnm yanlış hesaplamadımsa 20. günüdesin valla her ikiside olabilir inşallah hamiledirsin şekerimmm

aynen bende öyle haftada birer gün ikisinede gidiyorum ama ben yakınlıktan pek memnun değilim ikisinede uzak olmayı isterdimmm ne yalan söyleyimm

ben memnunum kayınvalidem sessizdir yani bana karışmaz arabayla 10 dk var aramızda gel demeden gelmez sağolsun :) çok samimiyeti bende sevmiyorum o yüzden çok içli dışlı değilim açıkçası ama yakın olmak iyi iki akşam yemek derdim olmuyo annem daha uzak sayılır evime ama işyerime çok yakın şimdi neler döktürmüştür oy oyyyyyyyyyyyyyyy

olsun bi daha ki aya canım

benim kv biraz fena malesef ALLAHtan çalışıorum diye oda pek gelip gitmez ama bizim devamlı gitmemizi ister hatta annene gittin ban gelmedin muhabbetleri falan olur annemde söyler anlıycan kıskançlık oluyo oyüzden rahatsız oluyorum yine de buna şükür daha fenaları var

Ins ins rabbim bizim yuzumuzude guldursun ins hepimz ayni duygulari yasiyorz inan kimi zamn umudum tavan yapiyo kimi zamn icim sikisiyo olckmi olmiycakmi diye dusunmktenn ne ilim ins olur isteyen herkese rabbim bbu mubark gecenin yuzu suyu hurmetine bnimde bugun ondorduncu gunum calisma olckti ama kandil bugunde dusunuyodm ama esim kandil olmz faln dedi yarin olsun dedi ins yumurtayi kacirmamisimdir

Bnim kv uzakta annm cok yakin bi sokak var aramzda ve hic guzl bisy degil annm hic raht biralmiyo cnki bni hep beraberz kv yakin olmasimi isterdim yakin derken ayni sehirde ikisinede mesafe olsun isterdim biri cok uzak biri cok yakin

kızlar iyi geceler anca müsait oldm.kandil için kayınvalidemlere gittik.ovü testi yukardaki bugün yaptıgım alttaki dün.koyulaşma var gibi değil mi yarından sonra eşitlenecek gibi geldi bana bu hızla koyulaşırsa

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Herkese hayirli.kandiller hayirli beratlar kizlar.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bnim kv uzakta annm cok yakin bi sokak var aramzda ve hic guzl bisy degil annm hic raht biralmiyo cnki bni hep beraberz kv yakin olmasimi isterdim yakin derken ayni sehirde ikisinede mesafe olsun isterdim biri cok uzak biri cok yakin

yok cnm ikisinede uzak olmak en iisi misafirliğe gelir gidersin böyle çok zor bence lafısa bitmioyo sözüde maalesef

Günaydın canlar.

dünkü dualarımın hepsi bebek isteyenler içindi. hayırlı zamanda kavuşuruz bebişlere inşallah.

günaydınnn şekerimmm inşallah ALLAHIM bizede bu sene içinde hayırlı birer bebiş yazmıştır

bu arada az önce notere gittim bi arkadaşım var orada çalışıyo benden 1 ay sonra hamile kaldı kız 5 ayım bitti dedi bulantılarım çok oluyo dedi bebeğin cinsiyeti de erkekmiş ben ona müjde vermiştim hamileyim diye sonra ben düşürdüm kızla karşılaştık o bu sefer bana müjde verdi ama ben kaybetmiştim hem üzüldüm hem de çok sevinmiştim acımda tazeydi o sıralar şimdi konuşunca kızla bi an tuhaf oldum hayat ne garip..

günaydın kızlar nasılsınızzz yaa ben adet oldum olcam çok sancım varbıçak batıo karnıma adeta dahada adetime 8 9 gün var aslında yakllaşık 5 günder beridir adet sancısı çekiodum ama bugun çok şiddetlii yaa galiba bu rahim filmi benim düzenimi bozdu sizler nasılsınız nasıl gidior

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…