Fe Sabrun Cemil...Her ay umut doluyuz diyenleri beklerim :)

moonspellcim valla bana kalırsa ikinci test epy koyu burda eşit gibi görünüor sen yinede bu günleri kaçırma ertesi gün koyulaşcak die beklerken birden siliğe dönerse üzülürsünnn

canım üzme kendini. düşük yapmış olman hamile kalabildiğin anlamına gelir. demekki senin bebeğinin gelme zamanı hayırlı değilmiş. hayırlı zamanı bekliyo. iyi düşüncelerle bekle onu tamam mı. stres olma

sabah test yaptım negatif çıktı kızlar. bu ay da tırt oldu benim. zaten umudum yoktu da, çok yumurta vardı ya bende. hamilelik riskli olur demişti son gittiğim doktor, onun için önlem amaçlı yaptım. çok da üzülmedim. okadar yumurtayla çok da parlak bi hamilelik olmazdı belki de. kendimi regl olunca ve bitince rahim filmine şartladım. onu da çektirip ne var ne yok bilmek istiyorum. hayırlısı artık.

cemreciim nasılsın yumurtalar ne durumda

saolcanım yaaa, sen nasılsın?
benim regl olcak gibi ağrım var buaralar. onu da yumurtalar yapıyo sanırım. artııık reglimi bekliyorum canım. olunca doktora gitçem. olmassam da gitçem gecikirse falan, doktor bi daha bi bakçak. sonra da rahim filmi düşünüyorum işte.

öyle tabi o da öyle dedi zaten herşeyin bir zamanı var ve hayırlısı o zaman dedi doğru herşeyin hayırlısı..

selamun aleykum ..
hayırlı cumalar selam ve dua ile ; insalllah rabbim bu gecenin ve cuma hürmetine dualarımızı kabul eyler ..
nasılsınız kızcelerim .. bebek isteyen herkes için yasin okuyoruz 28 oldu .. 41 e tamamlamak için az kaldı ..
okuyan olursa bana mesaj atabilir mi ?

Aleyküm selam...Dün bende okumuştum canım onu da ekleyebilirsin. Herkes için dua ettim inşallah dualarımız kandil hürmetine kabul olur.

ben bu akşam okuyabilirsem sana okuduğum kadarını yazarım olur mu?

Ayrıca dünküler sayılıyorsa, +2 yazabilirsin. ama dersenki niyetine okunacak illaki diye o zaman bu akşam okursam söylerim sana.

Son düzenleme:

aleyküm selaaammm. hayırlı cumalar canım benim. Allah kabul etsin dualarınızı yasinlerinizi. ben evde olmıcam akşama, okumak isterdim aslında. okuyabilceğim ortam olursa ben sana söylerim yine de. bu arada sen hala yasin okuyabildiğine göre hastalanmadın demektir. çok olmadı mı kızım yaaa. nasıl duruyon test yapmadan dicem ama yine bana kızıcaksın

Son düzenleme:
ben bu akşam okuyabilirsem sana okuduğum kadarını yazarım olur mu?

Ayrıca dünküler sayılıyorsa, +2 yazabilirsin. ama dersenki niyetine okunacak illaki diye o zaman bu akşam okursam söylerim sana.

2 tane alıorum o zmn kuzum .. Rabbim dualarımızı kabul eylesin Allah razı olsun .. bikac daha okuyayım ben 41 e tamamlayıp duasını tüm evlat isteyenlere dicez insallahhh ..

kocis bikac gün bekle yaparız dedi , tık yok kuzu .. sende oku yasin cemrecim duaya katıl insallahh ..
dün gecenn ve cumanın hürmetine Rabbim kabul eyler insallahhhhhhhhhhh ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…