- 8 Mart 2014
- 3.059
- 1.977
- 173
Eki Görüntüle 1155212 kızlar iyi geceler anca müsait oldm.kandil için kayınvalidemlere gittik.ovü testi yukardaki bugün yaptıgım alttaki dün.koyulaşma var gibi değil mi yarından sonra eşitlenecek gibi geldi bana bu hızla koyulaşırsa
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
bu arada az önce notere gittim bi arkadaşım var orada çalışıyo benden 1 ay sonra hamile kaldı kız 5 ayım bitti dedi bulantılarım çok oluyo dedi bebeğin cinsiyeti de erkekmiş ben ona müjde vermiştim hamileyim diye sonra ben düşürdüm kızla karşılaştık o bu sefer bana müjde verdi ama ben kaybetmiştim hem üzüldüm hem de çok sevinmiştim acımda tazeydi o sıralar şimdi konuşunca kızla bi an tuhaf oldum hayat ne garip..
günaydın aşağıdaki üçlüyü uzun zamandır birarada görmüyordum:) hoşuma gitti:)))
inşallah yaaa hele bi gelsinlerdeee:)
olsun buldugun her fırsatta koş geelll :))
bende duydum onu ve 2 aydır okuyorum ya meryem süresinn tamamı okunuyor zaten 7 sayfa..
Allah kabul etsin ve tez zamanda hepimize nasip etsin inşallah
cemreciim nasılsın yumurtalar ne durumda
canım üzme kendini. düşük yapmış olman hamile kalabildiğin anlamına gelir. demekki senin bebeğinin gelme zamanı hayırlı değilmiş. hayırlı zamanı bekliyo. iyi düşüncelerle bekle onu tamam mı. stres olma
selamun aleykum ..
hayırlı cumalar selam ve dua ile ; insalllah rabbim bu gecenin ve cuma hürmetine dualarımızı kabul eyler ..
nasılsınız kızcelerim .. bebek isteyen herkes için yasin okuyoruz 28 oldu .. 41 e tamamlamak için az kaldı ..
okuyan olursa bana mesaj atabilir mi ?
selamun aleykum ..
hayırlı cumalar selam ve dua ile ; insalllah rabbim bu gecenin ve cuma hürmetine dualarımızı kabul eyler ..
nasılsınız kızcelerim .. bebek isteyen herkes için yasin okuyoruz 28 oldu .. 41 e tamamlamak için az kaldı ..
selamun aleykum ..
moonspellcim valla bana kalırsa ikinci test epy koyu burda eşit gibi görünüor sen yinede bu günleri kaçırma ertesi gün koyulaşcak die beklerken birden siliğe dönerse üzülürsünnn
Aleyküm selam...Dün bende okumuştum canım onu da ekleyebilirsin. Herkes için dua ettim inşallah dualarımız kandil hürmetine kabul olur.
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=692413
topiğimde 28 oldu cnm alıyorum o zmn 1 tane mi ?
ben bu akşam okuyabilirsem sana okuduğum kadarını yazarım olur mu?
Ayrıca dünküler sayılıyorsa, +2 yazabilirsin. ama dersenki niyetine okunacak illaki diye o zaman bu akşam okursam söylerim sana.
günaydın canımm
aleyküm selaaammm. hayırlı cumalar canım benim. Allah kabul etsin dualarınızı yasinlerinizi. ben evde olmıcam akşama, okumak isterdim aslında. okuyabilceğim ortam olursa ben sana söylerim yine de.bu arada sen hala yasin okuyabildiğine göre hastalanmadın demektir. çok olmadı mı kızım yaaa. nasıl duruyon test yapmadan dicem ama yine bana kızıcaksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?