Evet canım 1 tane Allah kabul etsin inşallah
2 tane alıorum o zmn kuzum .. Rabbim dualarımızı kabul eylesin Allah razı olsun .. bikac daha okuyayım ben 41 e tamamlayıp duasını tüm evlat isteyenlere dicez insallahhh ..
alabilirsin. herkese şifa olsun inşallah. fazla olursa yeniden başlanabilir.:13:
kocis bikac gün bekle yaparız dedi , tık yok kuzu .. sende oku yasin cemrecim duaya katıl insallahh ..
dün gecenn ve cumanın hürmetine Rabbim kabul eyler insallahhhhhhhhhhh ..
gunaydın, nasılsın kromozomcum? keyifler yerinde sanırım:)
amin canım.
Rabbim dualarımızı kabul eylesin Allah razı olsun ..31 oldu sükürrr
iyiyim çok şükür canım ya.. sen nasılsın ? dün kandilde bolca dua ettik ya psikolojik olarak bir rahatlama hissettim bugün.. inş hepimiz hayırlısıyla en kısa zamanda kavuşuruz bebişlere.. ya ramazanda geliyor ramazanda zor olacak çalışmalar.. ama hayırlısı tabi..
saolcanım yaaa, sen nasılsın?
benim regl olcak gibi ağrım var buaralar. onu da yumurtalar yapıyo sanırım. artııık reglimi bekliyorum canım. olunca doktora gitçem. olmassam da gitçem gecikirse falan, doktor bi daha bi bakçak. sonra da rahim filmi düşünüyorum işte.
Öyle mi dersin.Bu akşam çalışma var zaten
iiyim canım bende benimde 5 gündür adet sancım var ama bugün çok şiddetli dahada günüme çok vardı ama erken olcam sanırım
inş.seninde adetin gecikmez şahsen bu ay gebe kalman doğru olmaz okadar yumurtalar ne olcak kiste dönüşür inş.biran evvel olursunda diğer aya rahim filmini çektirirsin sağlıklı bi şekilde olur inşallah bebeğin
dur yaw olmassın belki belki bebektendir. ayyy inşaallah özgeciğim hepimizin bebekleri sağlıkla hayırla gelir. bu mübarek ayların hürmetine yüzümüz tez zamanda güler inşaallah.
amin bitanem inşallahhh yok canım bebekten değildir bu ay zaten 15.gün geldim buraya erken yumurtlamışta olabilirim günü kaçırmış olabilirim ona kalırsa benim ilk ilişkimden 5 gün sora gögüslerim şişti kasık ağrım başladı :)yani canavarmı bu 5 günde belli etsin :)))) belliki adet erken gelcek zaten filmde ilaç veriolarya ondanda olabilir hayırlısı bakalım film çektirmeden yarım saat önce majezik iç kendini kasma sakın allah yardımcın olsun
özge yaa güldürdün valla beni. canım yaaa... zaman herşeye ilaç derler ya doğru bence. eğer birgün bebeğimiz olacaksa, her geçen gün daha çok o tarihe yaklaşıyoruz, öyle düşünüyorum artık ben. istanbulda fındıkzadede ağrısız çeken bi yer varmış. orda çektircem sanırım. ama yine de dediğin gibi kas gevşetici ağrı kesici alırım. umarım temiz çıkar.
ewet cnm orayı bende duydum çok övüyolar hiç daha ağrı çektim dien duymadım orda çektir bncede ama yinede kas gevşeticini al dahada kolay geçer ben çok çektim benimki çok zor geçmişti ...inş cnm temiz çıkar eğer çıkmassada tüpleri açıolar zaten biliosun benim tek tüpüm kapalı çıkmıştı açtılar kafana takma
:) tamam çok sağol arkadaşıımmm:)
bu serüven nezaman son bulacak diye merak ediyorum artık. hakkımızda hayırlısı.
ewet canım yani eşinde sperm sorunu yoksa sen yinede birgün arayla yap derim
amin canım hayırlı cumalar olsun inşallah tez zamanda gelsinler evlerimizi şenlendirsinler inşallah...........
evet:) ramazanda zor olcak ama, belki bebiş kolay gelir:))) ben de rahim filmine karar verdim. kısmetse reglimi olup bitince rahim filmi çektirmeyi düşünüyorum. aklıma takılan tek o kaldı çünkü. hayırlısı hakkımızda. Allah dualarımızın bizim için hayırlı olanlarını kabul etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?