Fe Sabrun Cemil...Her ay umut doluyuz diyenleri beklerim :)

Canim aynisini ben yasadim. Oturdugum Binada iki hamile var şuan onlardan önce hamis kalmistim simdi onlar devam ediyor dun aksam beraberlik ikisiyle de camiye namaza gittik.. Karinlari bile cikmis. İlk benim dogumum olacaktı simdi onlar cinsiyet öğrenmişler.. Pisirdiklerimden falan veriyorum koku gider diye...hayirlisi ya... maşallah Rabbim daim etsin. Bizede tekrar yasatsin güzel bir şekilde....

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

sorun deil cnm iki gün araylada olur neden olmasın yanlız 6 aydır denediniz olmadıysa sperm tahlili yaptırmasında fayda var

sorun deil cnm iki gün araylada olur neden olmasın yanlız 6 aydır denediniz olmadıysa sperm tahlili yaptırmasında fayda var

Daha 4 .ayımız olcak bu canım 1 yıla kadar normal dedi doktorum bizde hiç aksini düşünmedik Allahta aratmasın inşallah

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Reglime bir hafta var yine heyecan sardı beni kızlar
biz 2.ayımızda gitmstk hastaneye esimin sperm sayısı ve hızı dusukmus. Drlar ilaç fln vermedi. İlk defa bu ay kure basladık esime keçiboynuzu ve incir kürü uyguluyorum. İncir krü 4 gun k.boynuzu 17 gun oldu baslayalı. Faydası olur inş. Esim enerji patlaması yasıyo resmen. Sabah aksamm :-Desinde isteksizlik olanda uygulasın derim

Kızlar dısarda geziyorum kafayı nereye cevirsem bi hamile..sanki bir tek ben hamile kalamıyormusum gibi hissediyorum sizde de oyle oluyor mu

insan bir tuhaf oluyor değil mi ama benimkide olacaktı diye geçiriyosun içinden sonra hayırlısı değilmiş diyosun ve geçiyosun..

Benim eşimde de hız sorunu vardı salı günü yeni test yaptırdık hızı gayet iyi artmış canm. Ben kullandıklarımızıı yazayım sana. Keçiboynuzu kürü her gün ceviz fındık badem yiyor e vitamini alıyor çakşır suyu içiyor bir de doktor bize proxeed plus vermişti 4 ay onu kullandı. Bi de ilişkiden önce kahve sperm hareketini arttırıyormuş inşallah size de faydası olur

kızlar bakın bunu gördünüz mü hiç ilk defa gördüm tesadüfen o yumurta var ya nokta kadar bişey aslında bu büyütülmüş hali resimde

4ay sonra mı artıs oldu canım
Yuzde kaç olmus? onceden kactı peki?bizim hız 20 sperm sayısı 16 milyon

cnm bnm de eltim 36 yaşında 15 sene aradan sonra doğurdu ben ondan iki ay önceydim ben ekimde doğum yaptım o aralıkta bir ay önce bebek görmeye gittik çok kötü oldum ALLAHTAN aynı şehirde değiliz yoksa çok üzülürdüm yabancılarda bile görünce kötü oluyorum

Kotu olmamk elde dwgilki bnimde eltim bnden bisene snra evlendi iki tane dogurdu biz yakiniz yni farkli semtte oturuyoz ama gidip gelirz borbirimize bn normalde her cocugu sevmem ama onun cocklarini cok aeviyorum bi haftadir telefon aciyo buyuk daha uc yasinsa yenge bize gel bn sni ozledim diye amcasindan cok bna duskun ama ikinciye hamile oldugnu duyunca cok fena olmustm binalima bile gitmistm kotu bi niyet yokama herkes bak eltin iknciyi dogurdu sn daha ne duruyon demeleri bni deli ediyodu memlekete gitmk istemiyodum laf soyliycekler diye napalim hayirlisi

Merhaba arkadaşlar :)
Hazır nete baglanmisken hemen yazayim dedim :) kac keredir telefondan giriyorum bisey yazamadan bağlantım gidiyor bu tel.den girenlere Allah kolaylik versin..

Ben yokken 30 sayfa yazılmış inanin bütün msjlari tek tek okumak icin sabirsizlaniyorum :))

Insallah ben yokken hayırlı haber veren olmuştur :)

Bana gelince haftasonu sinav sonrasi memlekete geldik keyifli bi tatil oluyo bat.im sanirim pazartesi ve hala adet olmadim ama inanin öyle yoğunum ki bat ne zaman bugün günlerden ne hatırlamıyorum :))

Hepinizi çooook coook özledim ( sizde beni ozlemizsinizdir inşallah :))
Haftaya pc m geldiği gibu burdayiiiiiimmmmmm :)

Rabbime emanetsiniz

cnmm tatilin tadını çıkart inşallah hayırlı haberlerle dön öpüoruzz

ÖZledik tabi canım yaa,tatilin tadını çıkar belki tatil sana çooookk iyi gelmiştir bekliyoruz güzel haberlerini

Son düzenleyen: Moderatör:
kızzlaarrr çok heyecanlıyım. çarşamba günkü bhcg 81di bugün 227. bugün dr'a göstercez. awww çokk heyecanlıyımm.

Allahım nolur bekleyen herkesi sevindir yarabbim çok değişik bi duygu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…